اجراي پروژه‌هاي عمراني بزرگ پايتخت با قدرت

۱۴۰۴/۰۴/۰۳ - ۰۰:۵۶:۰۱
|
کد خبر: ۳۴۶۷۲۳

نايب‌رييس شوراي اسلامي شهر تهران گفت: در حال حاضر پروژه‌هاي عمراني بزرگ پايتخت با قدرت و قوت اجرا مي‌شوند و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.

نايب‌رييس شوراي اسلامي شهر تهران گفت: در حال حاضر پروژه‌هاي عمراني بزرگ پايتخت با قدرت و قوت اجرا مي‌شوند و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. به گزارش مهر، پرويز سروري، اظهار كرد: در روزهاي گذشته شاهد اصلاح تقاطع بزرگراه شهيد همت-بزرگراه شهيد اشرفي اصفهاني بوديم و در روزهاي پيش رو نيز دو پروژه اصلاح تقاطعي در بزرگراه شهيد چمران در آستانه بهره‌برداري قرار گرفته است. سروري در رابطه با اجراي پروژه‌هاي عمراني بزرگ در پايتخت نيز گفت: در حال حاضر امتداد بال غربي بزرگراه يادگار امام (ره) با قدرت در حال اجراست؛ مهم‌ترين مساله در اجراي اين پروژه، جابه‌جايي لوله آب بود كه در هفته‌هاي گذشته به بهترين شكل و كمترين مزاحمت جابه‌جا شد و تملك‌ها نيز تقريبا انجام شده و اين پروژه در يك يا دو ماه آينده آماده بهره‌برداري خواهد شد. نايب‌رييس شوراي اسلامي شهر تهران ادامه داد: پروژه آزادراه شهيد شوشتري نيز در حال اجراست و فاز اول آن در شهريورماه افتتاح خواهد شد و در اختيار شهروندان قرار خواهد گرفت؛ در مجموع مي‌توان گفت پروژه‌هاي عمراني بزرگ تهران با قدرت در حال اجرا هستند و مشكلي در اجراي آنها  وجود  ندارد.
سروري با اعلام اينكه آخرين فاز رود دره فرحزاد هم در حال اجراست، خاطرنشان كرد: اميدواريم اين پروژه تا شهريورماه به‌طور كامل تحويل داده شود. با اين احتساب رود دره فرحزاد كاملا پاكسازي، آماده‌سازي و به منطقه ای  مفرح  تبديل خواهد شد.