فعاليت ۸۶۴ امدادگر در ۱۳ استان

۱۴۰۴/۰۳/۲۵ - ۰۱:۲۰:۲۸
|
کد خبر: ۳۴۵۹۸۴

سخنگوي جمعيت هلال‌احمر با اشاره به آخرين وضعيت حادثه اخير در كشور گفت: ۸۶۴ امدادگر در قالب تيم‌هاي عملياتي در ۱۳ استان كشور در حال فعاليت هستند و تا اين لحظه ۱۲۱ مصدوم توسط همكارانم به مراكز درماني منتقل شدند.

سخنگوي جمعيت هلال‌احمر با اشاره به آخرين وضعيت حادثه اخير در كشور گفت: ۸۶۴ امدادگر در قالب تيم‌هاي عملياتي در ۱۳ استان كشور در حال فعاليت هستند و تا اين لحظه ۱۲۱ مصدوم توسط همكارانم به مراكز درماني منتقل شدند. به گزارش ايسنا، مجتبي خالدي درباره آخرين وضعيت امدادرساني به مصدومان در پي حمله رژيم صهيونيستي، اظهار كرد: از همان لحظات اوليه حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي جمعيت هلال‌احمر آماده‌باش اعلام كرد و تمام معاونين و دبير كل جمعيت هلال‌احمر در حال رصد ارايه خدمات هستند. خالدي ادامه داد: ۸۶۴ نفر در قالب تيم‌هاي عملياتي در ۱۳ استان كشور در حال فعاليت هستند و از همان ابتدا با تمام مديران عامل جمعيت هلال‌احمر ارتباط برقرار شد و توصيه‌ها و اقدامات لازم صورت مي‌گيرد. تا اين لحظه ۱۲۱ مصدوم توسط همكارانم به مراكز درماني منتقل شدند. سخنگوي جمعيت هلال‌احمر تاكيد كرد: مردم اگر حادثه‌اي را مشاهده كردند، از تجمع خودداري كنند و اجازه دهند عوامل امدادي در لحظه به سراغ مصدومان بروند و مسير باز بماند. در صورتي كه مشكلي پيش آمد با شماره ۱۱۲ تماس بگيرند. او ادامه داد: در برخي نقاط خاتمه عمليات اعلام شده و در ساير نقاط ادامه دارد. متاسفانه يكي از امدادگران هلال‌احمر در آذربايجان‌شرقي در حين عمليات به درجه شهادت رسيد و نفر ديگري در حين عمليات در قصرشيرين به‌شدت مصدوم شد و در حال مداوا در مركز درماني هستند.

خالدي با بيان اينكه خدمات‌رساني جمعيت بدون وقفه در حال انجام است، اين را هم گفت كه نيازي فعلا به كمك‌هاي مردمي نيست. از مردم خواهش دارم كه اخبار را از رسانه‌هاي رسمي دريافت كنند.