هیجان برجام و ورود به صنعت پتروشیمی ایران

۱۳۹۴/۰۹/۲۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۳۴۵۱۲

کریستین برو، عضو هیات‌مدیره شرکت لینده آلمان از دیگر سخنرانان این همایش بود. او ابتدا به تحلیل وضعیت بازار جهانی پرداخت و گفت: در چند سال گذشته، صنعت پتروشیمی تغییرات زیادی داشته از جمله اینکه بخشی از تولید پتروشیمی امریکا به پتروشیمی خوراک گاز تغییر کرد و چین هم چرخشی به سوی زغال سنگ داشت.

وی افزود: بازار اتیلن در حال حاضر 136 میلیون تن است و قابلیت رشد 3درصد رشد را دارد. پارامترهای کلیدی مانند قیمت نفت بطور مرتب تغییر می‌کند و برای توجیه سرمایه‌گذاری‌ها در بخش‌های مختلف باید برنامه بلندمدت برای بازار و اهداف خود داشته باشیم.

برو افزود: در سال‌های گذشته نه‌تنها خوراک‌ها بلکه فناوری‌هایی که در تولید پلاستیک و رزین استفاده می‌شده تغییرات زیادی داشته است. تغییرات ایجاد شده شامل طراحی و اجرای طرح‌های تازه یا ارتقای تاسیسات موجود است که ایران را در موقعیت بسیار مهمی در شرایط فعلی قرار می‌دهد. ایران می‌خواهد تا 2020 توان تولید خود را دو برابر کند و در سال 2025 این توان را به 3 برابر مقدار فعلی برساند.

کریستین برو در ادامه به پتانسیل‌های مناسب ایران اشاره کرد و گفت: ایران با توجه به دسترسی بالایی که به تولید گاز و نفتا دارد و می‌تواند حتی در شرایط بد بازار نیز با قیمت مناسب تولید کند، به عنوان یک فرصت و چشم‌انداز بسیار مهم برای سرمایه‌گذاران محسوب می‌شود.

مشاهده صفحات روزنامه