بهرهبرداري از فاز نخست پارك موضوعي ايراني-اسلامي تا پايان سال
شهردار منطقه ۱۵ تهران با اشاره به تحولات گسترده در حوزههاي عمراني، گردشگري، حملونقل، زيستمحيطي و زيباسازي شهري، از بهرهبرداري فاز نخست پارك موضوعي ايراني-اسلامي در بوستان آزادگان تا پايان سال جاري خبر داد.
شهردار منطقه ۱۵ تهران با اشاره به تحولات گسترده در حوزههاي عمراني، گردشگري، حملونقل، زيستمحيطي و زيباسازي شهري، از بهرهبرداري فاز نخست پارك موضوعي ايراني-اسلامي در بوستان آزادگان تا پايان سال جاري خبر داد. محمدعلي الفتپور در گفتوگو با ايسنا، اين پروژه را يكي از مهمترين اقدامات عمراني منطقه معرفي كرد و گفت: پروژه قطب گردشگري جنوب شرق تهران در بوستان آزادگان با سرمايهگذاري ۵۰۰ ميليون دلاري، يك پروژه چهارساله و اتفاق بسيار ويژهاي است. شهردار منطقه ۱۵ با تاكيد بر جايگاه اين پروژه در ارتقاي ظرفيتهاي گردشگري پايتخت، افزود: اين پروژه ظرفيت آن را دارد كه جنوبشرق تهران را به يكي از مقاصد گردشگري در سطح شهر تبديل كند.
احداث مسيرهاي دوچرخهسواري در سه بوستان بزرگ
در ادامه طرحهاي توسعه فضاهاي تفريحي و ورزشي، شهردار منطقه ۱۵ از احداث مسيرهاي دوچرخهسواري در سه بوستان مهم منطقه شامل آزادگان، پامچال و توسكا خبر داد. الفت پور در اين باره توضيح داد: اين مسير به طول ۵۰ كيلومتر است كه طرح مطالعاتي آن انجام شده و در حال برنامهريزي براي اجراي آن هستيم.
در صورت شروع، پروژه طي دو تا سه ماه آماده بهرهبرداري خواهد شد. اين اقدام در راستاي توسعه حملونقل پاك و تشويق شهروندان به فعاليتهاي ورزشي در محيطهاي عمومي صورت ميگيرد و ميتواند نقش موثري در بهبود سلامت عمومي و كاهش آلودگي هواي منطقه ايفا كند.
توسعه پايدار با احداث تصفيهخانه
و نيروگاه خورشيدي
يكي ديگر از پروژههاي كلان اين منطقه، احداث تصفيهخانه جديد براي تأمين آب مورد نياز فضاي سبز است. شهردار منطقه با اشاره به بودجه ۱۸۰ ميليارد توماني اين پروژه عنوان كرد: اين تصفيهخانه شبكه آبرساني فضاي سبز در شرق تهران را پوشش ميدهد تا مشكل كمبود آب براي آبياري فضاي سبز در دو ناحيه منطقه مرتفع شود. همچنين او از اجراي پروژه نيروگاه خورشيدي در اين منطقه خبر داد كه گامي ديگر در راستاي تحقق اهداف توسعه پايدار و استفاده از انرژيهاي تجديدپذير به شمار ميرود.
نوسازي ناوگان حملونقل عمومي
با هدف بهبود كيفيت خدمات حملونقل عمومي، شهرداري منطقه ۱۵ اقدام به تقويت ناوگان اتوبوسراني منطقه كرده است. الفتپور با بيان اينكه در سال جاري حدود ۳۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حملونقل عمومي منطقه اضافه شده، گفت: اتوبوسهاي ۴ يا ۵ خط در منطقه اورهال و نوسازي شدهاند و اين اتفاق پس از ۱۰، ۱۵ سال رخ داده است. او تاكيد كرد كه اين اقدام ميتواند ضمن افزايش رضايتمندي شهروندان، به كاهش بار ترافيكي منطقه نيز كمك كند و سطح خدماترساني به ساكنان را ارتقا دهد.
ارتقاي ايمني اماكن پرخطر بازار گل امام رضا (ع) در اولويت
در حوزه ايمني شهري، شهردار منطقه ۱۵ از اجراي اقدامات ايمنسازي در نقاط و اماكن پرخطر منطقه خبر داد و بازار گل امام رضا (ع) را يكي از اين مكانها عنوان كرد. به گفته الفت پور، «بازار گل امام رضا (ع) موضوعات ايمني داشت كه بعد از دو دهه ايمنسازي آن در حال اجراست و حدود نيمي از اين كار انجام شده و مابقي آن نيز در چند ماه آينده انجام خواهد شد.» اين پروژه يكي از مواردي است كه با اجراي آن ميتوان از بروز حوادث احتمالي جلوگيري كرده و محيط امنتري براي فعاليت شهروندان و كسبه فراهم كرد.