تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته اول خرداد از مرز ۴۱۶ هزار کد فراتر رفت

تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته اول خرداد از مرز ۴۱۶ هزار کد فراتر رفت

۱۴۰۴/۰۳/۱۰ - ۱۲:۴۱:۱۱
|
کد خبر: ۳۴۴۷۴۸

سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌ سهامی از آمار معاملات بازار سهام در هفته گذشته، به ترتیب ۶۵.۲، ۱۵.۹ و ۸.۴ درصد بوده است.

به گزارش تجارت نیوز، سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌ سهامی از آمار معاملات بازار سهام در هفته گذشته، به ترتیب ۶۵.۲، ۱۵.۹ و ۸.۴ درصد بوده است.
گزارش‌های آماری از معاملات بازار سهام حاکی از آن است که؛ در هفته منتهی به ۷ خردادماه، سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌ سهامی به ترتیب ۴۹۹ هزار و ۷۴۷ میلیارد ریال (۶۵.۲درصد)، ۱۲۱ هزار و ۵۴۲میلیارد ریال (۱۵.۹ درصد) و ۶۴ هزار و ۱۰۹ میلیارد ریال (۸.۴ درصد) بود.
هم‌چنین، در هفته یادشده، تعداد سهام‌داران فعال در بازار، اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضه‌های اولیه) ۴۱۵ هزار و ۷۸۸نفر بود که به تفکیک ۴۱۴ هزار و ۱۷۴ نفر، شامل: سهام‌داران حقیقی و یک هزار و ۶۱۴ نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود.
در این بازه زمانی، ۳ صنعت ۱.بانک ۲. خودرو ۳. کانه‌های فلزی جزو ۳ صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.
آمارها حاکی از آن است که؛ در هفته گذشته این ۳ صنعت ۳۵ درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.