ایلان ماسک رسما از دولت ترامپ خارج شد

ایلان ماسک رسما از دولت ترامپ خارج شد

۱۴۰۴/۰۳/۰۸ - ۰۹:۰۰:۵۳
|
کد خبر: ۳۴۴۶۲۵

ایلان ماسک از دونالد ترامپ بابت فرصتی که به او داده شده تشکر کرده و ابراز امیدواری کرده که «وزارت کارآمدی دولت» همچنان به کاستن بودجه و پرسنل دولت فدرال با هدف «کارآمد» کردن آن و صرفه‌جویی در بودجه، ادامه دهد.

به گزارش تجارت نیوز، ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی که به عنوان کارمند ویژه دولت آمریکا عهده‌دار تاسیس و مدیریت «وزارت کارآمدی دولت» شده بود در شبکه اجتماعی خود – ایکس – اعلام کرده همکاری او با کاخ‌سفید «به پایان رسیده» است.
او در این پست از دونالد ترامپ بابت فرصتی که به او داده شده تشکر کرده و ابراز امیدواری کرده که «وزارت کارآمدی دولت» همچنان به کاستن بودجه و پرسنل دولت فدرال با هدف «کارآمد» کردن آن و صرفه‌جویی در بودجه، ادامه دهد.
ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان، در ماه ژانویه و همزمان با ورود مجدد دونالد ترامپ به کاخ‌سفید تحت عنوان «کارمند ویژه دولت» به کابینه رئیس‌جمهور آمریکا پیوست. مطابق عنوان «کارمند ویژه دولت» او اجازه دارد هر سال تنها ۱۳۰ روز رسما با دولت کار کند؛ مهلتی که در روزهای آینده و با پایان یافتن ماه مه تمام می‌شود.