انتخاب مدنی‌زاده برای اقتصاد ایران یک فرصت است + ویدئو

انتخاب مدنی‌زاده برای اقتصاد ایران یک فرصت است + ویدئو

۱۴۰۴/۰۳/۰۷ - ۰۹:۳۹:۴۹
|
کد خبر: ۳۴۴۴۹۴

حسین عبده تبریزی در مصاحبه‌ای انتخاب مدنی زاده را برای اقتصاد ایران یک فرصت دانست.

حسین عبده تبریزی با اشاره به موضوع معرفی مدنی‌زاده به‌عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد، اظهار داشت: مدنی‌زاده اقتصاددان برجسته‌ای است که اقتصاد را بسیار خوب خوانده و در مقایسه با همتی می‌توان اشاره کرد که به‌هرحال به دلیل جوانی، از تجارب کمتری در اقتصاد ایران برخوردار است.

به گزارش شهر بورس، وی افزود: با این حال، دانش وسیع مدنی‌زاده این کمبود تجربه را جبران می‌کند و باعث می‌شود مسیر اقتصاد گم نشود. این انتخاب فرصتی برای اقتصاد ایران است تا از دانش یک اقتصاددان جوان و بااطلاع بهره‌مند شود. از این انتخاب استقبال می‌کنم و نسبت به آن مثبت هستم و امیدوارم موفق شود.

این کارشناس ارشد اقتصادی درباره نتایج مذاکرات با اشاره به فضای حاکم بر روابط ایران و آمریکا، گفت: حتی در بهترین حالت، مذاکرات نتیجه‌ای معادل بازگشت به سال‌های ۷۴ و ۷۵ خواهد داشت. بنابراین نباید توقع داشت که اتفاق بزرگی رخ دهد. به نظر نمی‌رسد ایران و آمریکا به سمت روابط پایدار و بلندمدت حرکت کنند. بیشتر موضوع، ترک مخاصمه و پایان جنگ است و احتمالا توافقاتی هم در حوزه انرژی هسته‌ای انجام خواهد شد.

عبده تبریزی افزود: نتایج مذاکرات، هرچند محدود خواهد بود، اما همین نتایج محدود می‌تواند برای اقتصاد ایران بسیار مهم باشد.

https://shahrebours.com/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9/