افت بی سابقه تارا / این مدل تارا ۱۱۰ میلیون ارزان شد! + جدول اردیبهشت ۱۴۰۴

۱۴۰۴/۰۲/۳۰ - ۲۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۳۴۳۷۱۴

قیمت تارا نسبت به فروردین ماه کاهش یافت.

به گزارش خبرآنلاین؛طبق بررسی های صورت گرفته قیمت بازار تارا در طی یک ماه گذشته کاهش قیمت چشم گیری داشته است. در ادامه به بررسی میزان کاهش قیمت تارا می‌پردازیم. براساس قیمت محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ به قیمتی حوالی ۱ میلیارد ۱۰ به بازار عرضه می‌شود در حالی این خودرو ماه پیش ۷۰ میلیون گران تر و حوالی ۱ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان قیمت داشت.

اقتصادآنلاین در خبری نوشت:همچنین تارا اتوماتیک V۴ LX مدل ۱۴۰۴ با کاهش قیمت ۱۱۰ میلیونی نسبت به ماه قبل حوالی ۱ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد. قیمت تارا دنده ای V۱ پلاس ۶ سرعته مدل ۱۴۰۴ نیز نسبت به فروردین ماه ۶۵ میلیون تومان ارزان تر شده و به حدود ۹۲۰ میلیون تومان رسید. جدول زیر را جهت اطلاع از قیمت بازار آزاد تارا در اردیبهشت ۱۴۰۴ بخوانید.

قیمت بازار آزاد تارا - اردیبهشت ۱۴۰۴

برند مدل کارکرد(کیلومتر) قیمت (تومان)
تارا اتوماتیک V۲ ۱۴۰۳  صفر ۱,۰۱۰,۰۰۰,۰۰۰
تارا اتوماتیک V۴ LX ۱۴۰۴  صفر ۱,۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰
تارا اتوماتیک V۴ LX ۱۴۰۳  صفر ۱,۰۷۰,۰۰۰,۰۰۰
تارا دنده ای V۱ ۱۴۰۳  صفر ۸۸۵,۰۰۰,۰۰۰
تارا دنده ای V۱ پلاس ۶ سرعته ۱۴۰۴  صفر ۹۲۰,۰۰۰,۰۰۰
تارا دنده ای V۱ پلاس ۶ سرعته ۱۴۰۳  صفر ۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰

مشکلات فنی تارا

یکی از مشکلات فنی تارا، فاصله نامناسب کف خودرو با زمین است که به علت نزدیکی بیش از حد به زمین، تأثیر بسیار بدی روی فرمان‌پذیری آن می‌گذارد. ازاین‌گذشته هنگام توقف خودرو با موتور روشن، جا رفتن دنده به‌سختی صورت می‌گیرد. گیربکس و باتری هم کیفیت مناسبی ندارند و در قسمت موتور نیز به دلیل کاهش فشار روغن‌موتور، یاتاقان‌ها در کوتاه‌مدت دچار فرسایش می‌شوند. همهٔ این‌ها بخشی از مشکلات فنی تارا هستند.