جبران خسارات و پرداخت ديه آسيبديدگان در حادثه بندرعباس پيشبيني شده است
رييس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: سياست جبران خسارات در انفجار بندر شهيد رجايي اجرا خواهد شد.
رييس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: سياست جبران خسارات در انفجار بندر شهيد رجايي اجرا خواهد شد.
احمد مرادي، نماينده مردم ابوموسي، بندرعباس، حاجيآباد، خمير و قشم در مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني مجلس در تذكري درباره حادثه بندر شهيد رجايي گفت: ضمن تشكر از آقاي قاليباف كه انصافا به موقع دستور فرمودند كميسيونهاي مربوطه در بندر شهيد رجايي حاضر شدند، مردم استان هرمزگان و ملت ايران يه خواهشي از رييس مجلس و همه همكاران مجلس دارند كه اين موضوع به دقت رسيدگي شود و هر كسي در هر اندازهاي و به هر ميزاني در انفجار بندر شهيد رجايي مقصر بوده اين برخورد قانوني با او انجام شود. وي ادامه داد: تعداد زيادي از هموطنان از سراسر كشور در حادثه بندر عباس دچار آسيب شدند. عزيزان ما جان خودشان را از دست دادند. تعدادي از حادثه ديدگان كه جانشان را از دست دادند، جسدشان پيدا نشده است. بندر به اين بزرگي كه ۶۰ درصد از واردات و صادرات كشور در آنجا انجام ميشود، متأسفانه فاقد امكانات و تجهيزات لازم عملياتي است. من خواهش دارم رييس مجلس با حساسيت دستور برخورد با مقصرين را بدهد.
مرادي در ادامه خواستار قرائت گزارشي از حادثه انفجار بندر شهيد رجايي در صحن علني مجلس شد.
در ادامه محمدباقر قاليباف، رييس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اين تذكر مرادي گفت: رهبري در پيامشان تاكيد بر اين داشتند كه رسيدگي جدي به حادثه انفجار بندر شهيد رجايي انجام شود. در جلسه سران قوا نيز اين موضوع بحث شد. همه كساني كه در اين حادثه قصور و تقصيري داشتند، حتما به آن رسيدگي خواهد شد. به علاوه اينكه خسارتها و ديهها هم به سرعت سياستهاي جبراني آن پيشبيني شده است و اين كار انشاءالله انجام خواهد شد. همچنين رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: براساس پيام رهبر انقلاب در بزرگداشت يكصدمين سالگرد بازتاسيس حوزه علميه قم، بايد كوشيد كارايي و كارآمدي دين در اداره جامعه را به اثبات رساند هدفي كه جز به پشتوانه حوزههاي علميه ميسر نخواهد شد.
محمدباقر قاليباف در جلسه علني در نطق پيش از دستور خود با تبريك ولادت امام رضا (ع) گفت: به همه مردم عزيز ايران مجددا اين ايام را تبريك ميگويم و از همه محبين ايشان طلب دعا براي انجام وظيفه بهتر در خدمت به مردم دارم.
وي در ادامه بيان كرد: پيام رهبر حكيم انقلاب در بزرگداشت يكصدمين سالگرد بازتاسيس حوزه علميه قم يك متن دقيق و جامع بود كه دستاوردهاي تأثيرگذار اين حوزه را از تشكيل تا امروز با نگاهي جديد برشمرده است و نقشه راه تحول براي رسيدن به حوزه پيشرو و سرآمد را به زيبايي تبيين كرده است.
قاليباف اضافه كرد: عالمان، محققان و صاحب نظران و دستاندركاران نه فقط در حوزههاي علميه بلكه در دانشگاه و در كل نهاد علم كشور با دقت در مضامين اين پيام به نكات ارزشمندي خواهند رسيد.
وي تاكيد كرد: ايشان در اين پيام مهمترين وظيفه حوزه را بلاغ مبين دانستند و آن را تنها محدود به تبليغ نديدند بلكه آن را دامنهاي بزرگ انگاشته و فرمودند دامنه اين بلاغ، گسترهاي عظيم از معارف والاي توحيدي تا وظايف شخصي شرعي و از تبيين نظام اسلامي و شاكله و وظايف آن تا سبك زندگي و محيط زيست و بسي عرصهها و زواياي ديگر حيات بشري است. شايد بتوان تعبير بلاغ مبين را به منزله شاهبيت پيام رهبري تلقي كرد و اين مفهوم را مهمترين مساله و روح حاكم بر سراسر اين پيام ايشان انگاشت.
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: به نظر ميرسد بلاغ مبين در پيام ايشان به معناي اين است كه انسان چيزي از دين را فروگذار نكند و تلاش كند كه دين را با همه ظرفيتش در جامعه محقق سازد. بر پايه همين جنبه از پيام رهبري است كه بايد كوشيد كارايي و كارآمدي دين در اداره جامعه را به اثبات رساند، هدفي كه جز به پشتوانه حوزههاي علميه ميسر نخواهد شد.