پیشنهاد انتشار اوراق برای تامین مالی نهضت ملی مسکن

پیشنهاد انتشار اوراق برای تامین مالی نهضت ملی مسکن

۱۴۰۴/۰۲/۱۱ - ۱۳:۲۰:۰۴
|
کد خبر: ۳۴۱۶۴۲

مدیرعامل بانک مسکن از مکاتبه با بانک مرکزی برای تامین منابع مالی جدید نهضت ملی مسکن خبر داد گفت:‌آماده تکمیل ۸۰ هزار واحد نیمه تمام این طرح هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی خورسندیان اظهار کرد: بانک مسکن در مکاتبه با بانک مرکزی پیشنهاد داده اوراقی از محل سپرده‌های قانونی بانک‌ها منتشر و به شبکه عرضه شود. در صورت تصویب، منابع جدیدی برای تأمین مالی طرح نهضت ملی مسکن به بانک مسکن اختصاص خواهد یافت.
وی همچنین بر توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مسکن، ارتقای ارتباط با مشتریان و سازندگان، یکپارچه‌سازی سامانه‌های فناوری اطلاعات، و بازنگری در شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران تأکید کرد.
وی با تأکید بر تمرکز تأمین مالی بر واحدهای دارای پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد، از آمادگی بانک برای تکمیل 80 هزار واحد نیمه‌تمام در قالب طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و افزود: بازگشت منابع حاصل از این پروژه‌ها به چرخه تسهیلات‌دهی، می‌تواند بانک مسکن را در ایفای نقش مؤثرتر در حوزه مسکن و حمایت از خانه‌دار شدن مردم توانمندتر سازد.