مديركل دفتر بازرگاني و سرمايه‌گذاري شركت فرودگاه‌ها مطرح كرد

تدوين ۱۴ بسته سرمايه‌گذاري به ارزش ۳۳ همت

۱۴۰۴/۰۲/۱۱ - ۰۰:۱۱:۰۵
|
کد خبر: ۳۴۱۵۸۶

مديركل دفتر بازرگاني و سرمايه‌گذاري شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران با اشاره به نامگذاري امسال به «سرمايه‌گذاري براي توليد»، گفت: در راستاي اجرايي شدن اين شعار در شركت فرودگاه‌ها، ۱۴ بسته سرمايه‌گذاري در فرودگاه‌هاي كشور به ارزش ۳۳ همت آماده شده است.

مديركل دفتر بازرگاني و سرمايه‌گذاري شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران با اشاره به نامگذاري امسال به «سرمايه‌گذاري براي توليد»، گفت: در راستاي اجرايي شدن اين شعار در شركت فرودگاه‌ها، ۱۴ بسته سرمايه‌گذاري در فرودگاه‌هاي كشور به ارزش ۳۳ همت آماده شده است.

به گزارش ايرنا، عليرضا احدي افزود: دفتر بازرگاني محور اصلي حوزه سرمايه‌گذاري‌ در شركت فرودگاه‌ها محسوب مي‌شود و همه تلاش ما اين است كه با استفاده از ظرفيت‌هاي موجود، هرگونه سرمايه‌گذاري در فرودگاه‌هاي كشور با برنامه‌ريزي مناسب پياده‌سازي شود. مديركل دفتر بازرگاني و سرمايه‌گذاري شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران اظهار كرد: درآمدهاي شركت فرودگاه‌ها از دو محل هوانوردي و غيرهوانوردي تامين مي‌شود و براي بهبود وضعيت درآمدهاي شركت فرودگاه‌ها، تمركز بر رشد سرمايه‌گذاري‌هاي بخش خصوصي در پروژه‌هاي درآمدزايي فرودگاهي مورد توجه جدي قرار گرفته است و ارايه مشوق‌هاي مالي براي مشاركت‌كنندگان در اين سرمايه‌گذاري‌ها، درآمدهاي غيرهوانوردي شركت فرودگاه‌ها را افزايش مي‌دهد. او بيان كرد: معتقديم كه با يك برنامه‌ريزي مدون و دقيق در زمينه رشد سرمايه‌گذاري‌ها، يك توازن نسبي بين درآمدهاي هوانوردي و غيرهوانوردي شركت برقرار مي‌شود و براي عملياتي شدن اين رويكرد ۱۴ بسته سرمايه‌گذاري براي مشاركت بخش خصوصي در فرودگاه‌هاي كشور آماده شده است.

 

مشوق‌هاي سرمايه‌گذاري در راستاي جذب سرمايه‌گذاران

احدي به ظرفيت‌هاي متنوع انجام فعاليت اقتصادي و سرمايه‌گذاري در فرودگاه‌هاي كشور اشاره كرد و افزود: با توجه به تدوين طرح جامع فرودگاهي كه با لحاظ قوانين و مقررات توسعه شهري آماده شده، هرگونه ساخت و ساز (در قالب پروژه سرمايه‌گذاري با مشاركت بخش خصوصي) در فرودگاه‌هاي كشور با اخذ مجوز از مرجع مزبور انجام و پس از انقضاي قرارداد سرمايه‌گذاري مربوطه، اولويت بهره‌برداري مجدد مي‌تواند با همان سرمايه‌گذار باشد. اوگفت: در رويكرد افزايش سرمايه‌گذاري‌ها در فرودگاه‌هاي كشور انعقاد قراردادهاي سرمايه‌گذاري به روش‌هاي BOO، EOT، BOT، BLT وROT در دستور كار قرار گرفته و مقرر شده سرمايه‌گذارهاي بيش از يك‌هزار ميليارد تومان در كميته تخصصي شركت فرودگاه‌ها خارج از نوبت بررسي و روند اداري آن براي اخذ مجوزهاي قانوني در شركت با سرعت عمل بيشتري دنبال شود. احدي، احداث ترمينال ۱۲۰ هزار مترمربعي فرودگاه مهرآباد، ساخت هتل در فرودگاه مشهد، احداث ترمينال جديد و هتل در فرودگاه كرمان، تكميل ترمينال پروازهاي خارجي فرودگاه شيراز و ساخت ترمينال لجستيكي در فرودگاه بندرعباس به‌منظور توسعه حمل و نقل تركيبي و احداث نيروگاه‌هاي خورشيدي در فرودگاه‌هاي مستعد را از مهم‌ترين اولويت‌هاي سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در فرودگاه‌هاي كشور اعلام كرد. مديركل دفتر بازرگاني وسرمايه‌گذاري شركت فرودگاه‌ها افزود: به تكليف قانوني شوراي عالي انرژي مبني بر اينكه فرودگاه‌ها ۲۰ درصد برق مصرفي خود را بايد از انرژي‌هاي تجديد پذير تامين كنند، اين اداره كل ضمن شناسايي ظرفيت‌هاي سرمايه‌گذاري در حوزه انرژي‌هاي بادي و خورشيدي، آماده همكاري و مشاركت با سرمايه‌گذاران بخش خصوصي در اين زمينه است. احدي، توسعه صنعت فرودگاهي، ارتقا و ارايه خدمت مطلوب فرودگاهي به مردم، رقابت‌پذيري، افزايش اشتغال‌زايي، ايجاد ارزش افزوده دارايي‌هاي شركت فرودگاه‌ها، ايجاد زيرساخت‌هاي مناسب براي افزايش پروازها، پايداري و رشد درآمدهاي غيرهوانوردي شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هواي ايران را از مهم‌ترين مزيت‌هاي افزايش سرمايه‌گذاري‌ها در فرودگاه‌هاي كشور عنوان كرد.