ريشه‌يابي ناترازي انرژي ضروري است

۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۰۰:۱۴:۲۷
|
کد خبر: ۳۳۶۲۰۸

معاون وزير نفت با تاكيد بر ضرورت ريشه‌يابي ناترازي انرژي گفت: بايد مشكلات و چالش‌ها را شناسايي و ارزيابي كرده و راه‌حل عملياتي براي آن تعريف كنيم كه اين امر با راهبرد درست انجام مي‌شود.

معاون وزير نفت با تاكيد بر ضرورت ريشه‌يابي ناترازي انرژي گفت: بايد مشكلات و چالش‌ها را شناسايي و ارزيابي كرده و راه‌حل عملياتي براي آن تعريف كنيم كه اين امر با راهبرد درست انجام مي‌شود.

به گزارش شركت ملي گاز ايران، سعيد توكلي با اشاره به اينكه بحث ناترازي مربوط به امروز و ديروز نيست و نحوه برخورد با آن نيز به دو گونه است، اظهار كرد: نخست رويكرد مقصريابي اشخاص و انداختن تقصير به گردن ديگران كه اين كار بدون ريشه‌يابي و هيجاني است و نتيجه‌بخش نخواهد بود، مدل ديگر هم آن است كه كار را ريشه‌يابي كنيم؛ مشكلات و چالش‌ها را شناسايي و ارزيابي كرده و راه‌حل عملياتي براي آن تعريف كنيم كه اين امر با راهبرد درست به وجود مي‌آيد. وي با بيان اينكه لازمه پيشرفت و چابكي مشخص كردن كارهايي است كه نبايد انجام دهيد و ارزش افزوده‌اي ايجاد نمي‌كند، افزود: مدير خوب كسي است كه بداند افرون بر كارهايي كه بايد بكند چه كارهايي را نبايد بكند! براي اين كار شما به جاي اينكه مولد باشيد، بايد مولف بوده و طرح‌ها را در آزمايشگاه بررسي كرده و مورد آزمون قرار داده باشيد. معاون وزير نفت در امور گاز تصريح كرد: همكاران نسبت به فلسفه وجودي و خدماتي شركت گاز استان تهران آگاه باشند؛ اين امر سبب مي‌شود كه در تعريف و تدوين راهبرد دچار خطاي شناختي نشويم.

توكلي با اشاره به شرايط دمايي امسال بيان كرد: شرايط سخت امسال در ۶ ماه به اندازه ۶ سال گذشت. دوره سرد امسال دوره فوق‌العاده استثنايي به لحاظ سرماي پايدار و طولاني و شدت برودت دما بود و عبور از اين مسير سخت تنها با كار علمي، متعهدانه و خدمت عاشقانه ميسر شد. وي تاكيد كرد: وجود شخص رييس‌جمهوري و وزير نفت كه ديدگاه منطقي، علمي و فني به موضوعات دارند، براي حل مشكلات انرژي كشور بسيار گره‌گشا بوده و شخصا در چند نشست شاهد اين درايت و گره‌گشايي از مشكلات از سوي اين عزيزان بودم.

مديرعامل شركت ملي گاز ايران درباره موضوع منابع انساني گفت: انتظارات بين منابع انساني و شركت نبايد يك سويه باشد، بلكه بايد در يك رابطه تعاملي و دو سويه، خواسته‌هاي شركت از سرمايه انساني نيز در نظر گرفته شود. توكلي با اشاره به اينكه شركت ملي گاز ايران مهم‌ترين سازمان تامين انرژي كشور است و ما بايد به كار كردن در اين مجموعه سالم و شفاف افتخار كنيم، اظهار كرد: خدمت‌رساني درست و عمل صادقانه ما گامي همسو با تقويت وفاداري ملي خواهد بود و اين موضوع بابد مدنظر يكايك مديران شركت و ديگر همكاران باشد. وي همچنين در حاشيه بازديد از بخش مقاوم‌سازي شركت گاز استان تهران گفت: در اين عرصه‌ها بايد اقدام‌هاي عملي و ملموس را سرلوحه كار قرار داد و از آمار انتزاعي پرهيز شود. بايد برنامه‌ريزي منسجمي براي چابك‌سازي نرم‌افزارهاي طراحي شده براي اين بخش و تحليل داده صورت گيرد تا نقشه اجرايي مناسبي تهيه شود.

عليرضا اعواني، مديرعامل شركت گاز استان تهران نيز در اين نشست با ارايه گزارشي از اقدام‌هاي انجام شده در دوره سرد سال بيان كرد: با توجه به شرايط خاص سرماي امسال، براي پايداري شبكه گاز استان با همت همكاران، تلاش‌ها و اقدام‌هاي گسترده‌اي ازجمله در حوزه پايش مصارف و فرهنگ‌سازي، در سطح استان براي مديريت مصرف انجام شد. وي با اشاره به اينكه در بخش پايش با تمام توان و با همراهي همكاران ستادي، ۶۰ گروه سه نفره را هماهنگ كرديم، تصريح كرد: نشست‌هاي خوبي با مقام‌هاي استانداري و سازمان مديريت بحران كشور انجام و اين هماهنگي منجر به هم‌افزايي مطلوبي براي پيشبرد كارها و در نتيجه، با كمترين تنش، مسائل مرتبط با تامين گاز استان انجام شد. مديرعامل شركت گاز استان تهران در تبيين دستاوردهاي اين شركت در بخش گازرساني گفت: امسال تعداد مشتركان شركت گاز استان به ۴ ميليون رسيد و استان تهران هم‌اكنون بيشترين تعداد مشترك گاز در كشور را دارد.

اعواني با بيان اينكه در موضوع منابع انساني به صورت اصولي تمامي چالش‌ها بررسي شده و كارهاي اساسي در دستور كار است، يادآور شد: در بخش ساختار سازماني نيز اقدام‌هاي قابل توجهي انجام شده كه چشم‌انداز خوبي براي ۲ دهه آينده شركت در نظر گرفته شده است.