تصويب كليات سند مقابله با قمار در فضاي مجازي
كميسيون عالي ارتقاي توليد محتواي فضاي مجازي كشور، كليات برنامه عملياتي و تقسيم كار دستگاهي در حوزه فرهنگي- اجتماعي سند مقابله با قمار در فضاي مجازي را تصويب كرد. به گزارش ايسنا، نشست كميسيون عالي ارتقاي توليد محتواي فضاي مجازي كشور با حضور اعضاي اين كميسيون و به رياست سيدمحمد امين آقاميري دبير شوراي عالي و رييس مركز ملي فضاي مجازي برگزار شد.
كميسيون عالي ارتقاي توليد محتواي فضاي مجازي كشور، كليات برنامه عملياتي و تقسيم كار دستگاهي در حوزه فرهنگي- اجتماعي سند مقابله با قمار در فضاي مجازي را تصويب كرد. به گزارش ايسنا، نشست كميسيون عالي ارتقاي توليد محتواي فضاي مجازي كشور با حضور اعضاي اين كميسيون و به رياست سيدمحمد امين آقاميري دبير شوراي عالي و رييس مركز ملي فضاي مجازي برگزار شد. با توجه به ابعاد گسترده پديده قمار شامل خروج سالانه بيش از ۲۰ همت ارز از كشور و ابتلاي چند ميليون نفر به اين آسيب اجتماعي، كميسيون عالي ارتقاي توليد محتواي شوراي عالي فضاي مجازي كشور كليات برنامه تقسيم كار دستگاهي و برنامه عملياتي ابعاد فرهنگي اجتماعي سند پيشگيري و مقابله با قمار در فضاي مجازي را تصويب كرد. در اين سند، ۶ برنامه عملياتي در حوزههاي آگاهي بخشي، فرهنگسازي، راهكارهاي جايگزين، مراقبت و درمان، حمايت اجتماعي و پايش و تنظيمگري بيان شده است. همچنين، برنامههاي كوتاهمدت، ميان مدت و بلندمدت عملياتي براي دستگاههاي مسوول همچون دادستاني كل كشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، سازمان بهزيستي، مركز مديريت حوزههاي علميه، صدا و سيما، فرماندهي انتظامي كشور، معاونت پيشگيري قوه قضاييه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعي طراحي شده است.
نهايتا پس از تصويب كليات اين برنامه، مقرر شد كارگروه تخصصي با دستگاههاي ذي ربط تشكيل شود تا در مورد اولويت اقدامات، مسوول برنامهها و راهبري و پيگيري اجراي آنها، تصميمگيري كند و تمامي دستگاههاي مسوول در اين سند، پس از ابلاغ موظف خواهند شد تا گزارش اقدامات و پيگيريهاي خود را به مركز ملي فضاي مجازي در مدت زمان تعيين شده براي هر برنامه ارسال كنند. لازم به ذكر است، سند پيشگيري و مقابله با قمار در فضاي مجازي پيشتر و در سال ۱۴۰۱ به تصويب رسيده و ابلاغ شده بود.