اعزام و پذيرش ۲۳ ميليون مسافر هوايي طي ۸ ماهه امسال

۱۴۰۳/۱۰/۲۴ - ۰۱:۰۳:۱۶
|
کد خبر: ۳۳۰۷۰۶

مديرعامل شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران گفت: از ابتداي فروردين تا انتهاي آبان امسال، ۲۳ ميليون و ۹۹۶ هزار و ۷۶۹ مسافر در فرودگاه‌هاي تحت مالكيت شركت فرودگاه‌ها اعزام شدند.

مديرعامل شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران گفت: از ابتداي فروردين تا انتهاي آبان امسال، ۲۳ ميليون و ۹۹۶ هزار و ۷۶۹ مسافر در فرودگاه‌هاي تحت مالكيت شركت فرودگاه‌ها اعزام شدند.

به گزارش مهر رضا نخجواني اظهار كرد: آمار اعزام و پذيرش هشت ماهه ابتدايي امسال نسبت به آمار ۲۲ ميليون و ۷۱ هزار و ۸۶۰ مسافر كه در مورد مشابه سال گذشته اعزام و پذيرش شده بودند، با رشد ۹ درصدي همراه بوده است.

او با مقايسه آمار نشست و برخاست هواپيما در اين مدت در هم‌سنجي با پارسال، گفت: از فروردين تا آبان سال ۱۴۰۲، نشست و برخاست ۱۹۲ هزار و ۲۵۰ هواپيما را شاهد بوديم. اين در حالي است كه آمار هشت ماهه ابتدايي امسال نسبت به آمار مشابه سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.

مديرعامل شركت فرودگاه‌ها ضمن تفكيك آمار پروازهاي داخلي و بين‌المللي در آمار هشت ماهه ابتدايي امسال بيان كرد: از ابتداي فروردين تا انتهاي آبان ماه، پذيراي ۲۱ ميليون و ۳۸۱ هزار و ۴۴۴ مسافر در مسيرهاي داخلي و ۲ ميليون و ۶۱۵ هزار و ۳۲۵ مسافر در مسيرهاي بين‌المللي بوده‌ايم. اين در حالي است كه اين آمار نسبت به مورد مشابه سال گذشته، در اعزام و پذيرش مسافر در مسيرهاي داخلي با رشد هفت درصدي و در مسيرهاي بين‌المللي با رشد ۲۱ درصدي همراه بوده است.

نخجواني با اشاره به آمار پروازهاي حج، خاطرنشان‌كرد: در اين مدت ۱۷۳ هزار و ۱۶۸ زائر خانه خدا در قالب يك‌هزار و ۲۴۴ نشست و برخاست از ۱۹ فرودگاه كشور راهي سرزمين وحي شده‌اند. اين در حالي است كه اين آمار نسبت به مورد مشابه سال گذشته در اعزام و پذيرش حجاج ۴۴ درصد و در نشست و برخاست هواپيما ۱۹ درصد رشد داشته است. او در خصوص پروازهاي عتبات عاليات، گفت: در هشت ماهه ابتدايي امسال، ۹۹۰ هزار و ۸۳۹ زائر عتبات عاليات در قالب هفت‌هزار و ۶۸۶ پرواز از ۲۹ فرودگاه كشور راهي بغداد و نجف اشرف شده‌اند. آمار اعزام و پذيرش و نشست و برخاست زائران عتبات عاليات در سال جاري نسبت هشت ماه ابتدايي سال گذشته به ترتيب با رشد ۳۷ و ۳۵ درصدي همراه بوده است.

معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به پرترافيك‌ترين فرودگاه‌هاي كشور تا پايان آبان ماه امسال يادآور شد: فرودگاه‌هاي مهرآباد، مشهد، شيراز، اهواز و اصفهان به‌ترتيب جزو پنج فرودگاه نخست كشور از لحاظ اعزام و پذيرش مسافر و نشست و برخاست هواپيما بوده‌اند.

نخجواني بيان كرد: در هشت ماهه ابتدايي امسال تعداد ۵۵ شركت هواپيمايي (۲۶ شركت ايراني و ۲۹ شركت خارجي) و ۷۳۲ فروند رجيستر يا به عبارتي هواپيما (۲۱۶ فروند در تملك شركت‌هاي هواپيمايي ايراني و ۵۱۶ فروند در تملك شركت‌هاي هواپيمايي خارجي) از ۵۰ مبدا فرودگاهي تحت مالكيت شركت فرودگاه‌ها به ۱۷ مقصد فرودگاهي غير مالكيتي ايراني و ۶۳ مقصد فرودگاهي خارجي فعاليت پروازي داشتند.