جمعيت كاربران اينترنت به ۵.۵ ميليارد نفر نزديك شد
جمعيت كاربران اينترنت جهان تا جولای سال ۲۰۲۴، به ۵ ميليارد و ۴۵۰ ميليون نفر رسيد كه معادل ۶۷.۱ درصد از جمعيت جهان است. به گزارش ايسنا، آمار استاتيستا نشان ميدهد از اين تعداد، ۵ ميليارد و ۱۷۰ ميليون نفر معادل ۶۳.۷ درصد از جمعيت جهان، كاربر شبكه اجتماعي هستند.
جمعيت كاربران اينترنت جهان تا جولای سال ۲۰۲۴، به ۵ ميليارد و ۴۵۰ ميليون نفر رسيد كه معادل ۶۷.۱ درصد از جمعيت جهان است. به گزارش ايسنا، آمار استاتيستا نشان ميدهد از اين تعداد، ۵ ميليارد و ۱۷۰ ميليون نفر معادل ۶۳.۷ درصد از جمعيت جهان، كاربر شبكه اجتماعي هستند. اينترنت با متصل كردن ميلياردها نفر از مردم جهان، ركن اصلي جامعه اطلاعات مدرن است.
شمال اروپا از نظر سهم جمعيتي كه از اينترنت در سال ۲۰۲۴ استفاده كردند، در ميان مناطق جهان در رتبه اول قرار دارد. در هلند، نروژ و عربستان سعودي، ۹۹ درصد از جمعيت تا آوريل سال ۲۰۲۴ از اينترنت استفاده كردند. كره شمالي در نقطه مقابل قرار داشت و استفاده از اينترنت، عملا هيچ ضريب نفوذي در ميان جمعيت اين كشور وجود نداشت و در رتبه آخر جهاني قرار گرفته است. آسيا، بزرگترين جمعيت كاربران آنلاين جهان را در خود جاي داده كه به بيش از ۲ ميليارد و ۹۳۰ ميليون نفر ميرسند. اروپا با حدود ۷۵۰ ميليون كاربر اينترنت، در رتبه دوم قرار دارد. چين، هند و امريكا از نظر جمعيت كاربران اينترنت، در ميان كشورهاي جهان، در رتبه برتر ايستادهاند. تا سال ۲۰۲۳، سهم كاربران اينترنت زن در سراسر جهان، ۶۵ درصد بود كه ۵ درصد كمتر از مردان بود. نابرابري جنسيتي در استفاده از اينترنت، در كشورهاي عربي و آفريقا بيشتر بود و به حدود ۱۰ درصد ميرسد. مناطق ديگر جهان مانند كشورهاي مستقل مشترك المنافع و اروپا، نابرابري جنسيتي كمتري نشان دادند. تا سال ۲۰۲۳، استفاده از اينترنت در سطح جهاني، در ميان گروه سني ۱۵ تا ۲۴ سال در همه مناطق، بالاتر بود و جوانان در اروپا با ۹۸ درصد، بزرگترين ضريب نفوذ استفاده از اينترنت را داشتند. در مقابل، ميانگين جهاني استفاده اين گروه سني از اينترنت، ۷۹ درصد بود. سطح درآمد كشورها هم عامل مهمي براي دسترسي به اينترنت است و ۹۳ درصد جمعيت كشورهاي صاحب درآمد بالا از اينترنت استفاده ميكنند، در حالي كه اين سهم براي كشورهاي درآمد پايين، فقط ۲۷ درصد است.