جنايت رژيم صهيونيستي در تبديل ابزار ارتباطي به ابزار كشنده

۱۴۰۳/۰۷/۰۴ - ۰۱:۱۴:۰۴
|
کد خبر: ۳۲۱۳۹۶

دبير ستاد توسعه فناوري‌هاي نانو و ميكروي معاونت علمي رياست‌جمهوري با بيان اينكه حوزه فناوري‌هاي ميكروالكترونيك جداي از موضوعات اقتصادي، ابعاد امنيتي و راهبردي يافته است، گفت: هم‌اكنون آثار و پديده‌هاي امنيتي آن را شاهديم، به گونه‌اي كه جنايات رژيم اشغالگر قدس از توانمندي‌هاي اين حوزه بهره برده و ابزار ارتباطي را تبديل به ابزار كشنده كرده است.

دبير ستاد توسعه فناوري‌هاي نانو و ميكروي معاونت علمي رياست‌جمهوري با بيان اينكه حوزه فناوري‌هاي ميكروالكترونيك جداي از موضوعات اقتصادي، ابعاد امنيتي و راهبردي يافته است، گفت: هم‌اكنون آثار و پديده‌هاي امنيتي آن را شاهديم، به گونه‌اي كه جنايات رژيم اشغالگر قدس از توانمندي‌هاي اين حوزه بهره برده و ابزار ارتباطي را تبديل به ابزار كشنده كرده است. به گزارش ايسنا، عماد احمدوند در جشنواره نانو و رسانه با بيان اينكه براي توسعه فناوري نانو توانمندي‌هاي مختلفي از توليد فناوري تا بازار وجود دارد، افزود: يكي از ركن‌هاي توسعه نانو، رسانه‌ها هستند و نقش رسانه‌ها براي اجراي نوآوري كشور همانند هوا است كه اگر آلوده باشد، عدم حضور رسانه‌ها موجب عدم اتصال اجزاي اين اكوسيستم خواهد شد. وي رصدگري و اتصال اجزاي اكوسيستم نوآوري را از نقش‌هاي جدي رسانه‌ها نام برد و اظهار كرد: ما با اين دو رويكرد در طي دو دهه با رسانه‌ها همكاري داشتيم و نگاه ما به رسانه‌ها يك نگاه پروژه‌اي نيست، بلكه با رويكرد نقش مكمل با آنها همكاري داشتيم.

احمدوند با تاكيد بر اينكه در ستاد نانو رويكرد ما تجميع همه اجزاي نوآوري‌ است، ادامه داد: تاكنون ما رسانه‌هاي رسمي را در رتبه‌بندي مد نظر قرار داده‌ايم و در حال حاضر در كنار آن شبكه‌هاي اجتماعي و رسانه‌هاي دانشجويي را نيز وارد اين رتبه‌بندي كرده‌ايم. دبير ستاد توسعه نانو با تاكيد بر توجه شركت‌هاي فناور به رسانه‌ها خاطرنشان كرد: اگر مديريت شركتي تنها به ابعاد فني توجه كند و به مسائلي مانند تعامل با رسانه‌ها و نيروي انساني، تامين مالي و ايجاد بازار متمركز نشود، قطعا موفق نخواهد شد. وي از رسانه‌ها با عنوان بستري براي رشد شركت‌ها ياد كرد و يادآور شد: در كنار فناوري نانو از سال قبل ماموريت ميكروالكترونيك به اين ستاد واگذار شد و ما براي وارد شدن به اين حوزه مطالعاتي در خصوص نحوه ورود به اين حوزه آغاز كرديم و متوجه شديم كه نحوه ورود ما به ميكروالكترونيك همانند ورود كشور به نانو نيست، چرا كه زماني كه نانو در كشور شروع شد، زير ساخت آن در كشور موجود نبود، ولي در حوزه ميكروالكترونيك توانمندي‌هايي وجود دارد، ضمن آنكه وابستگي در اين حوزه نيز هست. احمدوند با بيان اينكه نگاه ما به توسعه نانو نگاه زنجيره‌اي است، خاطرنشان كرد: ورود ما به حوزه ميكروالكترونيك الزاما همانند توسعه نانو نيست و ايجاد زير ساخت‌هاي اين فناوري در گام نخست در دستور كار ما قرار دارد. وي با اشاره به اهميت ميكروالكترونيك در كشورها، اظهار كرد: حوزه فناوري‌هاي ميكروالكترونيك جداي از موضوعات اقتصادي، ابعاد امنيتي و راهبردي يافته است و هم اكنون آثار و پديده‌هاي امنيتي آن را شاهديم، به گونه‌اي كه جنايات رژيم اشغالگر قدس از توانمندي‌هاي اين حوزه بهره برده و ابزار ارتباطي را تبديل به ابزار كشنده كرده است.