قاچاق توليدكنندگان را فلج ميكند
رييس اتحاديه صنف سراجان تهران گفت: ۸۰ درصد مواد اوليه توليد كيف شامل چرم مصنوعي و يراق، زيپ و سرزيپ در كارخانههاي داخلي توليد ميشود و ۲۰ درصد وارداتي است.
رييس اتحاديه صنف سراجان تهران گفت: ۸۰ درصد مواد اوليه توليد كيف شامل چرم مصنوعي و يراق، زيپ و سرزيپ در كارخانههاي داخلي توليد ميشود و ۲۰ درصد وارداتي است. به گزارش ايسنا، سيد محمود موسوي با اشاره به تلاش فعالان صنف سراجان در مسير سرمايهگذاري در اين صنعت افزود: بسياري از توليدكنندگان اين صنف با واردات ماشين آلات جديد صنعتي از كشورهاي چين و ايتاليا و تاسيس كارخانههاي جديد درصدد ارتقاي كمي و كيفي محصولات توليدي خود هستند. وي در پاسخ به پرسشي در خصوص ساخت داخل دستگاهها و ماشين آلات صنعتي گفت: توانمندي ساخت قالبهاي مورد نياز اين صنعت در كشور وجود دارد، اما به دليل هزينه بالاي توليد در كنار توليد از چين هم وارد ميشود. موسوي با اشاره به ۱۶ ميليون و ۲۰۰ هزار نفر دانشآموز در كشور، گفت: سالانه حدود ۳ ميليون كوله پشتي دانشآموزي توسط توليديهاي داراي مجوز از اتحاديه سراجان، توليد و تعداد قابل توجهي از طريق قاچاق، توليدات غيرقانوني و زيرپلهاي به ويژه از سوي اتباع بيگانه تامين ميشود.
رييس اتحاديه صنف سراجان به اشتغال بيش از ۱۵۰۰ نفر در بخش توليد خانگي صنعت كيف در تهران اشاره كرد و گفت: اين صنعت با ارزآوري و اشتغالزايي بالا براي رشد و پيشرفت، نيازمند حمايت دولت است. وي از ايجاد مجموعهاي به منظور آموزش تئوري و عملي به فعالان صنعتي و صنفي توليد كيف، كوله و چمدان و ديگر محصولات مرتبط خبر داد و گفت: مقدمات اوليه تشكيل اين مجموعه در اتحاديه سراجان تهران فراهم شده و اميدواريم تا ۲ ماه آينده اين واحد راهاندازي شود تا محصولاتي با استاندارد و نظارت بيشتري توليد و به دست مصرفكنندگان برسد. رييس اتحاديه صنف سراجان تهران با اشاره به ممنوعيت واردات كيف از سال ۱۳۹۷ گفت: افزايش قاچاق اين كالا به معضلي براي توليدكنندگان داخلي تبديل شده و فعالان اين صنف را به مرز نابودي رسانده است بهطوري كه همزمان با سال تحصيلي جديد بيشتر ضرر داشتهاند تا سود فروش. موسوي به معضلي ديگر در مسير توزيع توليدات داخلي اشاره كرد و ادامه داد: متاسفانه محصولات ارسالي از بنكداريهاي تهران به مقصد شهرستانها در مسيرهاي بين شهري با عنوان كالاي قاچاق توقيف ميشود، اما قاچاق كيف از بنادر از طريق اداره پست به تهران ارسال ميشود. وي در گفتوگو با صدا و سيما، با بيان اينكه استمرار قاچاق، توليد در اين صنف را مختل و توليدكنندگان را فلج ميكند، گفت: از دولت جديد و متوليان صنعت كشور در خواست ميكنيم در اين باره تدابيري اتخاذ كنند. به گفته رييس اتحاديه صنف سراجان تهران؛ رواج فرهنگ غلط خريد كالاي فرنگي يكي از دلايل استقبال نكردن از محصول ايراني است به عنوان نمونه وقتي كالايي به مشتري معرفي و عنوان ميشود كه تمام مواد مورد استفاده خارجي است و دوخت در داخل انجام شده كالا را نميخرد.