مصرف انرژي در منطقه خاورميانه ۲ برابر ميشود
آژانس بينالمللي انرژي اعلام كرد: تقاضا براي انرژي در منطقه خاورميانه به دليل توسعه كارخانههاي نمكزدايي براي استحصال آب از دريا تا سال ۲۰۳۰ دو برابر خواهد شد.
آژانس بينالمللي انرژي اعلام كرد: تقاضا براي انرژي در منطقه خاورميانه به دليل توسعه كارخانههاي نمكزدايي براي استحصال آب از دريا تا سال ۲۰۳۰ دو برابر خواهد شد.
به گزارش فارس، چشمانداز توليد و مصرف انرژي در جهان آينده بهشدت نگرانكننده است و از همين الان بسياري از كشورها برنامههاي خود را بر افزايش توليد انرژي و تغيير از روش سنتي به انرژيهاي پاك متمركز كردهاند.
آژانس بينالمللي انرژي هم اعلام كرده است كه استفاده از تكنولوژي در آينده يك شكل جديدي از انرژي را در جهان عرضه خواهد كرد، توسعه تكنولوژي انرژيهاي تجديدپذير شكل جديدي از عرضه انرژي را در جهان آينده شكل خواهد داد. در اين ميان همكاريهاي بينالمللي براي ايجاد محيط امن براي تجارت و نوآوري در زمان گذر دنيا به سمت انرژيهاي پاك يك فاكتور مهم خواهد بود.
بر اساس اين گزارش، تا سال ۲۰۳۰، ۴۵ درصد از برقي كه در ايالت متحده امريكا توليد خواهد شد از انرژيهاي نو و تجديدپذير خواهد بود در حالي كه اين رقم اكنون تنها ۲۲ درصد است.
اين گزارش تأكيد كرده است، تا سال ۲۰۳۰، ۶۵ درصد خودروهايي كه در اتحاديه اروپا به فروش ميروند از نوع برقي خواهند بود.
آژانس بينالمللي انرژي اشاره كرده است كه تقاضا براي انرژي در منطقه خاورميانه تا سال ۲۰۳۰ به دليل توسعه كارخانههاي نمكزدايي از دريا دو برابر خواهد شد. بسياري از كشورهاي اين منطقه تلاش خواهند كرد كه آب مصرفي خود را با جداسازي نمك آب دريا استحصال كنند.
بر اساس اين گزارش، ۱۸ درصد برقي كه در هند تا سال ۲۰۳۰ توليد ميشود از انرژيهاي تجديدپذير خواهد بود كه اين رقم اكنون تنها ۶ درصد است.
تا سال ۲۰۳۰، ۱۰۰ ميليون خودروي برقي در جادههاي چين رفت و آمد خواهند كرد و اين كشور برنامهريزي وسيعي را از همين الان آغاز كرده است.
در گزارش آژانس تأكيد شده است تا سال ۲۰۳۰ درآمد كشورهاي امريكاي لاتين از محل توليد مواد معدني كه در تكنولوژي انرژيهاي نو استفاده ميشود ۵۵ درصد رشد خواهد كرد.
در تكنولوژي استفاده از انرژي پاك تعدادي مواد ناياب استفاده ميشود كه فراواني آن در اين منطقه بيشتر است.
در گزارش آژانس آمده است كه در ژاپن تا سال ۲۰۳۰، ۱۸ گيگابات تنها از محل انرژيهاي بادي به ظرفيت برق اين كشور اضافه ميشود و در منطقه اوراسيا ۱۷ ميليارد دلار از كاهش انتشار گاز متان در ساير استفاده از انرژيهاي تجديدپذير صرفهجويي خواهد شد.
