رویداد
قوانین سرزمینی به اپراتورهای اینترنت ماهوارهای ابلاغ شد
وزیر ارتباطات از ابلاغ قوانین سرزمینی به اپراتورهای استارلینک و وانوب خبر داد و گفت: از فعالیت اپراتورهای ارایهدهنده خدمات اینترنتی ماهوارهای در کشور به شرط رعایت قوانین استقبال میکنیم.
عیسی زارعپور در حاشیه هیات دولت در خصوص فعالیت شرکتهای ارایهدهنده اینترنت ماهوارهای مانند استارلینک در کشور اظهار کرد: ما از فعال شدن اپراتورهایی که اینترنت را به صورت ماهوارهای ارایه میدهند، استقبال میکنیم؛ در حال حاضر هم دو مورد از اپراتورها برای ارایه خدمات به روستاهای دورافتاده از اینترنت ماهوارهای استفاده میکنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: طبق قوانین، هر اپراتور ماهوارهای که قصد ارایه خدمات اینترنتی در جمهوری اسلامی ایران را دارد، باید قوانین کشور را رعایت کند، در حال حاضر هم این قوانین به همه اپراتورهای ارایهدهنده خدمات اینترنت ماهوارهای از جمله استارلینک و وانوب ابلاغ شده است، در صورت پذیرش این قواعد و قوانین، ما از فعالیت آنها در کشور استقبال میکنیم.
زارع پور در پایان با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۳ هزار روستا در کشور وجود دارند که امکان اتصال به اینترنت را ندارند، از پیگیری و بررسی برای حل این مساله در این روستاها خبر داد.
متاورس و بلاکچین، پیشنیازهای صادرات را متحول کرده است
مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام برگزاری اولین همایش ملی فناوری بلاکچین، حقوق تجاری آن با رویکرد توسعه صادرات کالا، گفت: متاورس و بلاکچین (زنجیره بلوکی) پیش نیازهای صادرات را متحول کرده است.
امیرحسین اسدی با تاکید بر اینکه دنیای حقیقی فعلی ناگزیر به پذیرش دنیای مجازی شده، گفت: این جهان نوین منجر به تغییرات اساسی در روشهای ورود به بازار شده است. حضور در یک نمایشگاه حقیقی با نصب تجهیزات یک خط تولید چند ۱۰ متری و نمایش نحوه کار در غرفه به بازدیدکننده، کاری غیرمنطقی و پرهزینه خواهد بود در حالی که با استفاده از واقعیت مجازی و ابزارهای نوین متاورسی میتوان همان حس بازدید و استفاده از خط تولید را به بازدیدکننده منتقل کرد.
وی افزود: آنچه در این برهه زمانی نیازمند توجه عمیقی دارد ایجاد و همراستایی با فناوریهای نوینی است که به نحو مطلوب و ایمن بتوانند پل ارتباطی فیمابین دنیای واقعی و مجازی باشند.
اسدی تصریح کرد: در بازار پیچیده بینالملل که رقبای هوشمندی بر مبنای روشها و ابزارهای بهروز علمی و دانشی پا به عرصه صادرات میگذارند، نمیتوان با سادهانگاری و استناد به روشهای سنتی قبلی به موفقیت در این بازارها امیدی داشت. با بیان مساله، حال میتوان در جستوجوی ارایه راهکارهای اجرایی برای فرهنگسازی و استفاده صحیح از ابزارهای نوین در تسهیل و همراستایی با دنیای بینالملل بود تا کسب و کارها بتوانند با سرعت، امنیت و سهولت دوشادوش رقبای خارجی قدم بردارند. بیشک استفاده از بستر انتقال متمایز اطلاعات با نام «بلاکچین» و ابزارهای مستقر بر این بستر منجر به یک انقلاب نوین در ایجاد ارتباط بین دنیای واقعی و مجازی با سرعت بالا خواهد بود.
ایده برگزاری «اولین همایش ملی فناوری بلاکچین، حقوق تجاری آن با رویکرد توسعه صادرات کالا» برای پاسخدهی به این نیاز مبرم در زیست بوم صادراتی کشور شکل گرفت و با محوریت دفتر خدمات کسب و کار وزارت صمت و همکاری اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران و همفکری با انجمنها، صاحب نظران و فعالین خصوصی این بخش به مرحله اجرا رسید.
این همایش در تاریخ دوشنبه ۱۹ دیماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در اتاق بازرگانی ایران برگزار خواهد شد. در این همایش خدمات نوین مدیریت صادرات با تمرکز بر صادرات کالا به عنوان هسته اصلی در مسیر توسعه و توانمندسازی کسب و کارها در نظر گرفته شده است و ابزارهای مستقر بر بستر بلاکچین همچون متاورس، واقعیت مجازی، VR و AR، قراردادهای هوشمند، اسناد دیجیتال به عنوان ابزارهای نوین معرفی و به مخاطبان (صاحبان و مدیران کسب و کار) ارایه خواهد شد.
