طرح انتقال آب خزر تعیین تکلیف شود

سمنان| رییس مجمع نمایندگان استان سمنان گفت: اجرای طرح انتقال آب خزر به سمنان به تصمیمگیری جدی در سفر رییسجمهوری نیاز دارد.
احمد همتی به بهره وری مناسب آبی استان سمنان اشاره کرد و اظهارداشت: با وجود زمینه مناسب رشد و توسعه، اولین و مهمترین نیاز این خطه، تحقق منابع پایدار آبی با اجرای طرح انتقال آب خزر و سدهای مصوب است.
نماینده مردم شهرستانهای سمنان در مجلس دهم ادامه داد: این دیار میتواند در رونق اقتصادی و اشتغالزایی کشور جایگاه ویژهای داشته باشد که تحقق این مهم نیازمند منابع پایدار آب است. دولت باید سمنان را به خاطر داشتن ظرفیت و قابلیتهای مناسب جزو استانهای اولویتدار بودجهای و طرحهای توسعهای قرار دهد.همتی با اشاره به رتبه ششم استان سمنان از نظر وسعت و قابلیتهای منابع، بیان کرد: سفر روحانی و کاروان تدبیر و امید به استان سمنان فرصتی مهم و ارزشمند برای پیگیری مصوبات سفرهای گذشته و توسعه روزافزون اقتصادی است.
