اخبار

۱۳۹۷/۰۴/۱۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۴۹۷۰

ساعت کار ادارات استان تهران از ساعت ۶ تا ۱۴ شد

 ساعت کار ادارات مستقر در استان تهران به استثنای مراکز خدمات‌‌رسان تا پایان تیرماه سال جاری از ساعت ۶ شروع می‌شود و ساعت ۱۴ پایان می‌یابد.

در بخشنامه استانداری تهران به کلیه دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی و کلیه نهادهای عمومی غیردولتی و شهرداری‌های استان آمده است: «براساس مصوبه هیات وزیران موضوع مجوز تنظیم ساعت کار دستگاه‌های دولتی، ادارات، بانک‌ها، شهرداری‌ها و سایر موسسات عمومی غیردولتی با عنایت به تداوم شرایط خاص جوی و با توجه به ضرورت صرفه‌جویی و مدیریت مصرف برق بدین‌وسیله ساعت کار ادارات به استثنای مراکز خدمات‌رسان تا پایان تیرماه سال جاری از ساعت ۶ شروع و ساعت ۱۴ پایان می‌یابد.

ضروری است، مسوولان دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهادهای مستقر در استان تهران ضمن نظارت و تلاش جدی در خصوص کاهش مصرف انرژی دستگاه مربوطه، سیستم‌های سرمایش خود را در دمای ۲۵درجه سانتیگراد تنظیم و حداکثر تا ساعت 13:30 خاموش کنند.

ضمنا حسن انجام امور بر عهده بالاترین مقام دستگاه و از طریق مبادی ذی‌ربط کنترل و نظارت خواهد شد.»

نظر ابتکار درباره ازدواج دختران بدون اذن پدر

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده از همکاری وزارت امور خارجه با این نهاد برای تهیه گزارشی برای شناسایی زنان ایرانی که زیر سن قانونی و بدون شناسنامه با اتباع بیگانه ازدواج کرده‌اند، خبر داد و از شرایط بد زندگی این زنان که اغلب در افغانستان به سر می‌برند، اظهار تاسف کرد.

معصومه ابتکار در این باره افزود: در حال تهیه گزارش جدیدی با همکاری وزارت امور خارجه و بخش‌های مرتبط با زنانی که با اتباع بیگانه، زیر سن قانونی و بدون شناسنامه ازدواج کرده‌اند، هستیم. بسیاری از این زنان در شرایط بسیار بدی در افغانستان به سر می‌برند. تک‌تک این زنان شناسایی شده‌اند و داستان زندگی‌شان بررسی شده است. آنها هیچ پشتوانه حقوقی ندارند و در شرایط سختی هستند. این مطالعه جدید اطلاعاتمان را روزآمد خواهد کرد.

او درباره موضوع مطرح شده در مجلس در مورد «ازدواج دختران بدون اذن پدر با در نظر گرفتن شرایطی» و اینکه آیا فراکسیون در مورد این موضوع با معاونت زنان رایزنی‌هایی داشته؟ به ایسنا گفت: در ارتباط با مسائل فقهی و حقوقی زنان، شورای عالی فقهی و حقوقی در معاونت زنان تشکیل شده که در زمان خانم مولاوردی هم فعالیت می‌کرد. تقریبا همان مسیر را با ترکیبی جدید و رویکردی متفاوت ادامه دادیم. این شورا هر دو هفته یک‌بار جلسه‌یی دارد و مباحث مرتبط با معضلات حقوقی زنان را از زوایای مختلف و با حضور حقوقدانان، وکلا، طلاب حوزه علمیه قم و فعالان مرتبط با حقوق زنان بررسی می‌کند.

ابتکار ادامه داد: موضوعات مختلف در این شورا بحث و احصا می‌شود و نمایندگان مجلس به ویژه اعضای فراکسیون زنان نیز در آن حضور پیدا کرده‌اند. به‌طور خاص این موضوع پیش از این در این شورا مطرح نشده بود. در جریان اینکه در مورد این طرح چه میزان کار کارشناسی و همفکری شده قرار نگرفته‌ام؛ اما فکر می‌کنم این مباحث نیاز به پختگی زیادی دارد و باید جوانب و ابعاد مختلف موضوع را ببینیم.

او با بیان اینکه برخی زنان و دختران برای ازدواج با اذن پدر مشکلاتی دارند، اظهار کرد: اما درباره اینکه آیا واقعا راه‌حل این است که با در نظر گرفتن شرایطی هچون سن، تحصیلات و... بتوان دختران را از این اذن رها کرد و آیا از این منظر می‌توان مشکل را برطرف کنیم؟ تردیدهایی وجود دارد و بیشتر باید روی این مساله کار کرد.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده با این گفته که یک منظر این است که اذن پدر مقداری از اختیارات زنان را به ویژه با شرایطی که در طرح اشاره شده، محدود می‌کند، تاکید کرد: اما واقعیت این است که وقتی از ازدواج صحبت می‌کنیم، اگرچه یک تصمیم و مسوولیت فردی است اما در حقیقت خانواده به ویژه برای یک زن ایرانی، نقش پشتیبان مهمی دارد. فکر نمی‌کنم هیچ دختر ایرانی مایل باشد بدون پشتوانه خانوادگی‌اش وارد ازدواج و عهد و پیمانی با خانواده دیگر شود و خودش پشتوانه خانوادگی‌اش را در این مراوده از دست بدهد.

ابتکار افزود: توصیه همه مشاوران ازدواج این است که به هر ترتیبی هست رضایت خانواده‌ها ر ا جلب کنید. ممکن است گاهی خانواده‌ها ابتدا موضع مخالفی داشته باشند اما اگر توجیه شوند و از آنها خواسته شود تا وارد این ماجرا شوند در فراز و نشیب‌های آتی این خانواده باز هم حضور دارند و آن دختر یا پسر را تنها نمی‌گذارند. اهمیت بافت خانواده ایجاب می‌کند که این پیوندها را تضعیف نکنیم و به همین دلیل هم فکر می‌کنم، ملاحظات جدی درباره این طرح وجود دارد.

 وی در پاسخ به اینکه با آنچه گفتید، می‌توان چنین برداشت کرد که چندان موافق کلیات این طرح نیستید؟ اظهار کرد: چون هنوز فرصت بررسی دقیق ابعاد این طرح را نداشتیم، نمی‌توانم نظر صریحی داشته باشم. فکر می‌کنم این طرح جای بررسی عمیق و گسترده‌تری از نظر زوایای مختلف دارد.

 

ارسال نظر