روی خط شرکتها
کسب ۲۳میلیارد ریال سود واگذاری «وبیمه»: سرمایهگذاری صنعت بیمه صورت وضعیت پرتفوی یکماهه منتهی به ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۷ را حسابرسی نشده و با سرمایه معادل ۷۵۰میلیارد ریال منتشر کرد. بر این اساس شرکت با انتشار عملکرد یکماهه خود اعلام کرد در دوره یکماهه یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده معادل ۱۲۹میلیارد و ۹۹۹میلیون ریال و مبلغ معادل ۱۵۳میلیارد و ۳۵۶میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل ۲۳میلیارد و ۳۵۷میلیون ریال سود کسب کرد. این شرکت دوره یکماهه یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را بهای تمام شده معادل ۷میلیارد و ۳۱میلیون ریال خریداری کرد. همچنین «وبیمه» در ابتدای دوره یکماهه یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده معادل ۱۱۱میلیارد و ۶۱۹میلیون ریال و ارزش بازار معادل ۹۷میلیارد و ۵۴۴میلیون ریال در سبد سهام خود داشت. بر این اساس بهای تمام شده سهام بورسی این شرکت طی دوره یکماهه معادل ۸۴۰میلیون ریال کاهش یافت و در پایان دوره به مبلغ ۱۱۰میلیارد و ۷۷۹میلیون ریال رسید. همچنین ارزش بازار آن نیز معادل ۷۰۸میلیون ریال افزایش یافت و در پایان دوره معادل ۹۸میلیارد و ۲۵۲ میلیون ریال محاسبه شد.
تعدیل مثبت ۴۰درصدی سود بانک ملت: بانک ملت درباره تغییر با اهمیت پیشبینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به پایان اسفند ۹۶ شفافسازی کرد. همچنین این بانک در اطلاعیهیی درباره تعدیل مثبت ۴۰درصدی سود اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد. بر این اساس «وبملت» در حالی سود خالص پیشبینی شده قبلی را برای سال مالی ۲۹ اسفند ۹۶ مبلغ ۱۳۸میلیون ریال اعلام کرده بود که در گزارش جدید سود خالص پیشبینی شده فعلی را به ۱۹۴میلیون ریال افزایش داد. از سوی دیگر این بانک علت تغییر با اهمیت پیشبینی درآمد هر سهم را ناشی از اجرای مفاد نامه پاسخ به پرسشهای فنی کمیته فنی سازمان حسابرسی در خصوص تغییرات نرخ ارز در اواخر سال ۱۳۹۶ در بازار آزاد ارز اعلام کرد که در نهایت منجر به اعلام نرخ یکسان ارز در تاریخ ۲۰ فروردین ماه ۱۳۹۷ توسط بانک مرکزی شد. بر همین اساس تغییرات نرخ ارز قابل دسترس پس از تاریخ ترازنامه به عنوان رویداد تعدیلی در تهیه صورتهای مالی سال مالی منتهی به پایان اسفند ۹۶ محسوب شده و از این بابت مبلغ ۱۱هزار و ۵۷۶ میلیارد ریال سود تسعیر شناسایی و در صورتهای مالی افشا شده است.
اعلام تعدیل سود ۹۶ «کروی»: شرکت توسعه معادن روی اطلاعات و صورتهای مالی ۱۲ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ را حسابرسی نشده و با سرمایه معادل ۲هزار و ۴۱۳میلیارد و ۹۵۰میلیون ریال منتشر کرد. همچنین شرکت با انتشار عملکرد ۱۲ ماهه سال مالی ۹۶ معادل یکهزار و ۲۰۲میلیارد و ۳۳۲میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۴۹۸ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داد که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل معادل ۱۰۲درصد افزایش داشت. افزون بر این، «کروی» در سال مالی ۹۵ به ازای هر سهم ۲۴۷ ریال سود محقق کرده بود. بر این اساس سود خالص دوره نیز به سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ ۲هزار و ۵۸۲میلیارد و ۵۷۳میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.
انتشار اطلاعات ۱۲ماهه «کیبیسی»: شرکت کیبیسی اطلاعات و صورتهای مالی ۱۲ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ را حسابرسی نشده و با سرمایه معادل ۲۴۰هزار میلیون ریال منتشر کرد. علاوه بر این شرکت کیبیسی با انتشار عملکرد ۱۲ماهه سال مالی ۹۶ معادل ۱۲۱میلیارد و ۴۷۲ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۵۰۶ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داد که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل معادل ۵۷ درصد کاهش داشت. افزون بر این «کیبیسی» در سال مالی ۹۵ به ازای هر سهم یکهزار و ۱۷۸ ریال سود محقق کرده بود. شایان ذکر است به سود خالص دوره نیز به سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ ۲۹۴میلیارد و ۷۹۳میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد. بر اساس این گزارش، شرکت درباره دلایل تغییرات واقعی دوره منتهی به پایان اسفند ۹۶ را نسبت به اطلاعیه قبلی اینگونه اعلام کرد: مبلغ ۸۱ هزار و ۶۹۳ میلیون ریال درآمد با نظر حسابرس قانونی شرکت در تعدیلات سنواتی منظور شد.
افزایش سود «شپنا»: شرکت پالایش نفت اصفهان اطلاعات و صورتهای مالی ۱۲ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ را حسابرسی نشده و با سرمایه معادل ۲۰هزار میلیون ریال منتشر کرد. همچنین شرکت با انتشار عملکرد ۱۲ماهه سال مالی ۹۶ معادل ۱۷هزار و ۵۸۹میلیارد و ۷۳میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۸۷۹ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داد که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل معادل ۵۳درصد افزایش داشت. افزون بر این «شپنا» در سال مالی ۹۵ به ازای هر سهم ۵۷۳ ریال سود محقق کرده بود. بر همین اساس به سود خالص دوره نیز به سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ ۱۱هزار و ۹۶۵میلیارد و ۷۰۹ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.
نفت گاز در صدر تولیدات «شبریز»: شرکت پالایش نفت تبریز با سرمایه ثبت شده ۳هزار و ۸۸۴ میلیارد و۲۱۱ میلیون ریال گزارش فعالیت یک ماهه اردیبهشت را منتشر کرد. همچنین، شرکت در اردیبهشت ماه ۵۴۵ هزار و ۸۸۵ متر مکعب انواع محصول تولید کرد. افزون بر این، نفت گاز با تولید ۲۰۳ هزار و ۸۱۲ تن در صدر تولیدات این شرکت در ماه گذشته قرار گرفت. همچنین «شبریز» در دو ماهه منتهی به پایان اردیبهشت سال ۹۷ بیش از یک میلیون ۹۰ هزار متر مکعب انواع محصول تولید کرد که بازهم نفت گاز با تولید ۴۰۳ هزار متر مکعب در صدر تولیدات این شرکت نشست. بر اساس این گزارش، این پالایشگاه بورسی در پایان گزارش عملکرد ماهیانه خود اعلام کرده است به علت قطعی نبودن و در دسترس نبودن نرخها مبالغ فروش اعلام نمیشود.
