اخبار

۱۳۹۶/۱۰/۱۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۱۳۹۶۸

تاثیر مشارکت بانک شهر در پروژه‌های شهری

رییس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت خدمات بانک شهر در شهرهای مختلف گفت: نقش این بانک در اجرا و تکمیل پروژه‌های شهری چشمگیر و قابل توجه است.

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، احمدرضا دستغیب با اشاره به ارائه خدمات گسترده بانک شهر به شهروندان گفت: اقدامات این بانک طی چند سال اخیر موجب تسهیل در دریافت خدمات بانکی شده که رضایتمندی مردم را به همراه داشته و قابل تقدیر است.

رییس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به سابقه خوب بانک شهر در ارائه خدمات به شهروندان گفت: سوابق این بانک قابل توجه و کاربردی است زیرا به شهر و شهروند کمک می‌کند از این رو موجب جلب اعتماد شهروندان شده است. وی با اشاره به اقدامات بانک شهر در کلان‌شهرها افزود: طرح کارت شهروندی این بانک که در وسایل نقلیه عمومی استفاده می‌شود، خدمتی نوین به حمل و نقل شهری است و نقش مهمی در مدیریت فرآیند پول خرد دارد. دستغیب با تاکید بر تاثیر مشارکت بانک شهر در اجرا و تکمیل پروژه‌های شهری تصریح کرد: این مشارکت نه تنها از تعطیلی طرح‌های عمرانی جلوگیری کرده و می‌کند بلکه سرعت و شتاب آنها را نیز بالا برده و باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه پروژه‌ها شده است.

فروش گواهی سپرده سرمایه‎گذاری در بانک آینده

مرحله دوم عرضه اوراق گواهی سپرده سرمایه‎گذاری(عام) یک ‌ساله بانک‌ آینده از روز دوشنبه 11دی ‎ماه 1396 آغاز می‌شود.

این اوراق یک ساله و با نرخ سود سالانه 16درصد به‎ صورت روزشمار و معاف از مالیات عرضه می‎شود. پرداخت سود به‎ صورت ماهانه و نرخ بازخرید 14درصد قبل از سررسید است.  عرضه این اوراق در واحد‎های یک میلیون ریالی و از تاریخ 11 لغایت 17دی‎ ماه به مدت 6 روز کاری خواهد بود. علاقه‎مندان می‎توانند؛ جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید اوراق به شعب بانک آینده در سراسر کشور یا به تارگاه بانک به نشانی www.ba24.ir مراجعه فرمایند.

 

نماد 2 بانک باز شد

نماد معاملاتی دو بانک اقتصاد نوین و بانک سینا دیروز پس از ماه‌ها در بازار سهام باز شد.

به گزارش«تعادل» دیروز با اعلام ناظر بازار رسما نماد معاملاتی بانک‌های اقتصاد نوین و سینا باز شد تا پس از مدت‌ها، بایکوت معاملاتی سهامداران این دو بانک شکسته شود و خرید و فروش سهام به روی این دو نماد عادی شود. براساس این گزارش، در فرآیند داد و ستدهای روز(یک‌شنبه) با صدور اطلاعیه‌یی رسمی، ناظر بازار سهام اعلام کرد: نماد معاملاتی شرکت‌های بانک اقتصاد نوین «ونوین» پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه بدون تقسیم سود نقدی ارائه اطلاعات شفاف‌سازی و بانک سینا «وسینا» پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه مبنی بر تقسیم سود نقدی ارائه اطلاعات شفاف‌سازی باز شد.

فعالیت سه‌چهارم فین‌تک‌ها در حوزه پرداخت

یک کارشناس بانکداری الکترونیک با بیان اینکه، سه‌چهارم فین‌تک‌های ایران در حوزه پرداخت فعال هستند، گفت: اگر بانک‌ها بخواهند سرویس‌های متنوع ارائه دهند باید به بازیگران بیرونی و فین‌تک‌ها متکی باشند.

به گزارش ستاد خبری هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، نیما نامداری در خصوص آینده صنعت پرداخت در ایران با توجه به ظهور بازیگران جدید و فین‌تک‌ها در این بخش اظهار داشت: آینده خوبی برای صنعت پرداخت به دلیل جوانی و ساختار خوب با وجود بازیگران جدید و جوان، پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سه‌چهارم فین‌تک‌های ایران در حوزه پرداخت فعالیت می‌کنند، افزود: اما ایراد بزرگ در حوزه پرداخت، سخت بودن نوآوری در ارائه خدمات به دلیل نبود پرداخت اعتباری و خاص بودن مدل کارمزد است. به عبارتی مدل درآمدی بسیار محدودی در صنعت پرداخت وجود دارد.

معاون طرح و توسعه شرکت ارتباط فردا، وضعیت مدل درآمدی در نظام بانکی را برعکس حوزه پرداخت دانست و ادامه داد: در حوزه بانکی، انواع حوزه‌های کار و شیوه‌های نوآوری وجود دارد اما هنوز گام جدی برای فین‌تک‌ها برداشته نشده و علت آن هم این است که بانک‌ها اغلب قدمت بالایی دارند و سالخورده هستند و همین موضوع محافظه‌کارشان کرده است.

نامداری اتفاقات رخ داده در حوزه پرداخت را مطلوب توصیف کرد و گفت: البته معتقدم بعد از چند سال این اتفاق در بانک‌ها نیز می‌افتد؛ یکی از دلایل اصلی آن هم این است که بانک‌ها هم‌اکنون به‌شدت به لحاظ سوددهی و سلامت مالی دچار مشکل شده‌اند و ناچار هستند برای نگهداشتن مشتریان و افزایش رضایت مشتریان فعلی سرویس‌های متنوع ارائه دهند.

این فعال در حوزه پرداخت گفت: اگر بانک‌ها می‌خواهند، سرویس‌های متنوع ارائه دهند چاره‌یی ندارند جز اینکه به بازیگران بیرونی و فین‌تک‌ها متکی شوند؛ البته برای این کار به پلتفرم احتیاج دارند.

معاون طرح و توسعه شرکت ارتباط فردا با تاکید بر اینکه هم‌ اکنون پلتفرم‌هایی نیز شکل گرفته که گام‌های بلندی در این حوزه محسوب می‌شود، تصریح کرد: اما به نظرم بانک‌ها در این زمینه تاخیری نسبت به نظام پرداخت دارند.

وی در پاسخ به این سوال که ظهور فین‌تک‌های بانکی در کشور چقدر زمان نیاز دارد؟ گفت: احتمالا در حوزه پرداخت، فین‌تک‌ها تا دو، سه سال آینده به ۸ الی ۱۰عدد برسند و فکر می‌کنم در حوزه غیرپرداختی و بانکی شاید به تعداد انگشتان دو دست فین‌تک داشته باشیم.

نامداری در توضیح فین‌تک‌های غیرپرداخت تاکید کرد: منظور از فین‌تک غیرپرداخت شرکت‌هایی است که در حوزه پی‌اف‌ام، اعتبارسنجی و اعتباری، کیف پول بانکی کار می‌کنند؛ به عبارت دیگر هر فین‌تکی که اصلی‌ترین فعالیتش کارت بانک نیست، فین‌تک غیرپرداخت محسوب می‌شود. یادآور می‌شود، هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع «نوآوری، بازیگران جدید و کارایی در کسب و کار مالی» دوم و سوم بهمن ماه سال جاری توسط پژوهشکده پولی و بانکی در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر