دنیای فناوری

۱۳۹۸/۱۲/۰۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۴۲۴۱

کرونا به سامسونگ هم رسید

رویترز| یک مورد ابتلا به ویروس کرونا در کارخانه ساخت گوشی همراه سامسونگ در شهر گومی در جنوب شرق کره‌جنوبی تایید شده است. به گزارش تسنیم، سامسونگ الکترونیکس اعلام کرد یک مورد ابتلا به ویروس کرونا در کارخانه ساخت گوشی همراه آن در شهر گومی در جنوب شرق کره‌جنوبی تایید شده است. سامسونگ کل این مجموعه را تا روز دوشنبه بسته است. سامسونگ، بزرگ‌ترین سازنده گوشی همراه دنیا اعلام کرد بخشی که این کارگر مبتلا در آن کار می‌کرده تا 25 فوریه بسته خواهد بود. سامسونگ اعلام کرد کارگرانی را که با این شخص مبتلا شده در ارتباط بوده‌اند، قرنطینه کرده و اقدامات لازم برای آزمایش آلودگی احتمالی آنها را هم آغاز کرده است. کارخانه سامسونگ در شهر گومی بخش کوچکی از کل تولید گوشی هوشمند آن را در اختیار دارد و بیشتر برای بازار داخلی گوشی می‌سازد. سامسونگ بیشتر گوشی‌های هوشمند خود را در ویتنام و هند تولید می‌کند. گومی نزدیک به شهر دائگو، محل کلیسایی است که در قلب شیوع ویروس کرونا در کره جنوبی قرار دارد. کره جنوبی اعلام کرد تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور بیش از دو برابر شده و به 433نفر رسیده است. سامسونگ اعلام کرد تولید در کارخانه‌های آن در سایر مناطق کره جنوبی تحت تاثیر قرار نگرفته است.

اخذ مالیات ۱۰۰ میلیارد دلاری از کمپانی‌های فناوری

وزرای اقتصاد گروه G20، متشکل از 20 اقتصاد برتر دنیا تاکید کردند که غول‌های فناوری از جمله گوگل، آمازون و فیس‌بوک باید خود را برای پرداخت مالیات در کشورهای دیگر آماده کنند. به گزارش دیجیاتو، بر اساس قوانین فعلی بسیاری از کمپانی‌های دیجیتال به‌جای پرداخت مالیات در همه کشورها تنها در نقاطی که زیرمجموعه‌هایشان ثبت شده مالیات پرداخت می‌کنند. حالا اما سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی (OECD) در حال تدوین قوانینی جهانی است که شرکت‌های دیجیتال را به پرداخت مالیات در تمام کشورهایی ملزم می‌کند که در آن به کسب‌وکار می‌پردازند. به گفته OECD این طرح در هر سال ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد مالیاتی را عاید این کشورها می‌کند. این طرح سال گذشته هم مطرح شده بود اما امریکایی‌ها در لحظات آخر مانع تصویب آن شدند. از نظر مقامات دیگر کشورها این مانع به خاطر در پیش بودن انتخابات امریکا و هراس از تاثیر آن بر دیدگاه رای‌دهندگان ایجاد شد. امسال اما اروپایی‌ها تمایلی به تکرار این ماجرا ندارند. اولاف شولتس، معاون صدراعظم و وزیر دارایی آلمان در این باره گفت: «آنقدر وقت نداریم که منتظر انتخابات بمانیم.»  یکی از نگران‌‌های این گروه به تدوین قوانین جداگانه در کشورهایی نظیر اسپانیا، ایتالیا، مجارستان و اتریش برمی‌گردد که یکپارچگی مالیاتی را با مخاطره روبرو می‌کند. هدف OECD هم از تدوین این قوانین ایجاد چارچوب مالیاتی واحد است که بدون ضربه زدن به کمپانی‌های دیجیتال آنها را تا پیش از تابستان سال آینده به توافق با مقامات ترغیب کند. هرچند مقامات G20 هنوز رای نهایی خود را اعلام نکرده‌اند اما رویترز به پیش‌نویسی بیانیه‌ای دست یافته که حاکی از رضایت مقامات از طرح‌های OECD است. پیش از این مدیرعامل فیس‌بوک هم رضایت خود از راهکار مشترک OECD و پرداخت مالیات در اروپا را اعلام کرده بود. یکی دیگر از مباحث اصلی نشست گروه G20 در ریاض انتشار ویروس کرونا است که با ایجاد اختلال در روند کار صنایع، تاثیر مخربی روی اقتصاد کشورهای مختلف بر جا گذاشته است.

اتحادیه تأمین اینترنت از ارتفاع بالای زمین تشکیل شد

انگجت| شرکت لون با همکاری شرکت‌های مخابراتی اتحادیه‌ای تشکیل داده تا سرویس اینترنت از لایه استراتوسفر جو برای کل جهان فراهم کند. به گزارش مهر، گروهی از شرکت‌ها در حوزه‌های مختلف مخابرات، فناوری، هوافضا و فضانوردی از جمله لون (پروژه اینترنت بالنی آلفابت)، ایرباس دیفنس‌اند اسپیس و سافت بانک اتحادیه‌ای به نام HAPS را تشکیل داده‌اند. هدف این اتحادیه گسترش استفاده از وسایل نقلیه‌ای است که در ارتفاع بالا و در لایه استراتوسفر زمین حرکت و اینترنت پرسرعت را فراهم می‌کنند. شرکت‌های HAPS موبایل، لون، آئرو ویرونمنت، ایرباس دینفس‌اند اسپیس، بهارتی آیرتل لیمیتد، چاینا تله کام، دویچ تله کام، اریکسون، اینتل ست، نوکیا، سافت بنک و تلفونیکا در این اتحادیه شرکت کرده‌اند. البته اعضای اولیه این اتحادیه HAPSموبایل و لون هستند. اعضای این اتحادیه باید دولت‌ها را به‌سمت تهیه اینترنت در ارتفاع زیاد از سطح زمین در یک محیط مشارکتی با مشخصات و استانداردهای مشترک سوق دهند. هدف این موضوع ایجاد پیامی قانع‌کننده برای عرضه و فروش اینترنت در ارتفاع زیاد از سطح زمین است. این اتحادیه معتقد است فراهم کردن اینترنت در ارتفاع بالا مزایای زیادی دارد. چنین اینترنتی در لایه استراتوسفر جو فراهم می‌شود که در ارتفاعی بالاتر از زیرساخت‌های زمینی اما زیرماهواره‌ها است. به همین ترتیب از بروز تداخل روی زمین جلوگیری می‌کند . این در حالی است که هنوز موفقیت این اتحادیه مشخص نیست. با این وجود قبلا لون توانسته اینترنت را برای مردم پورتوریکو، کنیا و پرو فراهم کند. اکنون نیز مشغول بررسی طرح اینترنت پهپاد است.

 

ارسال نظر