ایسنا
رییس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویس تهران گفت: طرح رتبهبندی و ستارهدارشدن رستورانها مسکوت ماند و استقبالی از آن نشد. سیدعلی اصغر میرابراهیمی، با بیان اینکه طرح رتبهبندی و ستارهدار کردن رستورانها به نتیجه نرسید، اظهار کرد: برای شرکت در این طرح، رستورانها باید تقاضای خود را در پرتال مرکز پژوهشهای بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت به ثبت برسانند که هزینه این کار 6میلیون تومان است ولی موضوع این است که رستورانها توجیهی برای پرداخت این هزینه و ستارهدار شدن ندارند چون مزیتی برای آنها ندارد. وی افزود: مبلغ 6میلیون تومان برای هزینه بازرسی و دیگر هزینهها از رستورانهای متقاضی دریافت میشود چون بازرسانی از اتحادیه، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان یا دیگر مراکز مربوطه به رستورانها اعزام میشوند که همه این کارها هزینه دارد. میرابراهیمی ادامه داد: رستورانها این سوال را دارند که اگر این هزینه را پرداخت کرده و بعد از انجام بازرسیهای مربوطه ستاره نیز دریافت کنند از چه مزیتهایی در مقایسه با دیگر رستورانها بهرهمند میشوند یا به تعبیر دیگر ستارهدار شدن چه فایدهیی برای آنها دارد. رییس اتحادیه
رستورانداران و سلفسرویس تهران گفت: البته این پیشنهاد نیز مطرح شده بود که رستورانهای ستارهدار بتوانند غذاهای خود را کمی بیشتر از قیمت رستورانهای دیگر بفروشند چون فضای رستوران، ایمنی، کیفیت یا دیگر موارد آنها در مقایسه با دیگر رستورانها در شرایط بهتری قرار دارد و همه این خدمات هزینه دارد ولی با این موضوع موافقت نشد و سازمان حمایت این کار را غیرقانونی دانست. میرابراهیمی در عینحال بیان کرد: قرار بود تهران بهعنوان پایلوت در این طرح پیشقدم باشد و درصورت موفقیتآمیز بودن آن در تهران به سایر استانها نیز تسری یابد ولی چون با عدم استقبال رستورانداران مواجه شدیم این کار مسکوت و بینتیجه باقی ماند.