دولت امریکا سیاست اخراج دانشجویان خارجی در صورت مجازی شدن کلاس‌ها را لغو کرد

۱۳۹۹/۰۴/۲۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۹۰۳۸

اداره اعمال مهاجرت و گمرک امریکا و وزارت امنیت میهن این کشور پس از مخالفت صدها دانشگاه و چندین شکایت، سیاست اخراج دانشجویان خارجی در صورت آنلاین شدن تمام کلاس‌ها را باطل کردند.

اداره اعمال مهاجرت و گمرک امریکا حدود یک هفته قبل اعلام کرد دانشجویان خارجی که کلاس‌هایشان در ترم پاییز ۲۰۲۰ کاملا آنلاین شده باید امریکا را ترک کنند. به فاصله کوتاهی از این اعلامیه دانشگاه‌های هاروارد و MIT از دولت ترامپ شکایت کردند. حال اداره اعمال مهاجرت و گمرک و وزارت امنیت میهن امریکا با دانشگاه‌های یاد شده سازش کرده‌اند«Judge Allison D. Burroughs»، قاضی فدرال ایالات متحده کمتر از پنج دقیقه پس از شروع جلسه رسیدگی به محاکمه حکم نهایی را اعلام کرد.

دانشگاه‌های MIT و هاروارد در شکایت نامه خود که در دادگاه ناحیه‌ای ایالات متحده در شهر بوستون به ثبت رسیده، تصمیم جدید اداره اعمال مهاجرت و گمرک امریکا را «مستبدانه» و «سوءاستفاده از اختیارات» خواندند. پس از این شکایت، شکایتنامه دیگری از سوی ۱۷ ایالت و دادگاه ناحیه‌ای با پشتیبانی صدها دانشگاه تنظیم شد.

شاکیان مدعی شدند این تصمیم فشار مالی و مدیریتی زیادی بر کالج‌ها و دانشگاه‌ها وارد کرده و در دستورالعمل‌های بازگشایی دانشگاه‌ها که دولتمردان ایالتی آن را مطرح کرده‌اند خلل ایجاد می‌کند. آنها اضافه کردند این تصمیم به دانشجویان هم لطمه می‌زند، چون بسیاری از آنها به دلیل مشکلات مالی و محدودیت در سفرهای بین‌المللی نمی‌توانند به کشور خود بازگردند. حال با عقب‌نشینی اداره مهاجرت و گمرک امریکا قوانین ترم بهار ۲۰۲۰ اجرا خواهد شد که به دانشجویان خارجی اجازه می‌دهد با ویزای F-1 کلاس‌ها را به شکل کاملاً مجازی بردارند. این قانون که ماه مارس سال جاری میلادی اعلام شد، به صدها هزار دانشجوی بین‌المللی اجازه داد تا پس از غیرحضوری شدن کلاس‌ها همچنان در امریکا بمانند.

شمار زیادی از دانشگاه‌های امریکا نظیر هاروارد قصد دارند ترم پاییز را کاملا مجازی برگزار کنند. موسسات آموزشی دیگر مثل MIT نیز برگزاری کلاس‌ها به شکل مجازی و حضوری را در دستور کار قرار داده‌اند.


 

ارسال نظر