عقب‌افتادگی شبکه انتقال برق در ایران

۱۳۹۶/۰۵/۲۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۰۵۲۲۷

ایسنا  معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: در سال‌های اخیر در شبکه انتقال بسیاری از پروژه‌ها اجرا نشده یا به تعویق افتاده که نتیجه آن ضعف شبکه انتقال به‌خصوص شبکه فوق توزیع است که باید قسمتی از منابع مالی به این سمت منتقل شود تا عقب‌ماندگی شبکه فوق توزیع انتقال و سپس شبکه توزیع مرتفع شود.

محمودرضا حقی‌فام در ادامه بیان کرد: به جای احداث نیروگاه و شبکه می‌توانیم با مدیریت مناسب روی پیک مصرف، بخشی از کمبود برق کشور را مرتفع کنیم.

محمودرضا حقی‌فام تصریح کرد: محورهایی که وزیر پیشنهادی نیرو ارائه کرده بسیار ارزشمند است و تعداد قابل توجهی از مدیران و متخصصان صنعت برق با ایشان همفکر هستند که می‌توانند در رسیدن به اهداف وی کمک موثری باشند.

وی خاطرنشان کرد: در این حوزه باید به فاینانس‌های داخلی و خارجی نیز دسترسی پیدا کنیم و در این خصوص مدل اقتصادی طراحی شود که در مکانیسم آن امکان بازپرداخت مدنظر باشد تا جز مبلغی که از مردم در خصوص انشعاب دریافت می‌کنیم، با کمک این فاینانس‌ها بتوانیم عقب‌ماندگی توسعه صنعت برق را نیز جبران کنیم.

معاون هماهنگی توزیع توانیر با بیان اینکه یکی از معضلات وزارت نیرو عدم توازن اقتصادی است که باعث شده تا میزان درآمد و هزینه این وزارتخانه متناسب نباشد و به همین دلیل یک بدهی انباشته روزافزون را شاهد باشیم، ادامه داد: باید اقتصاد داخل وزارت نیرو ساماندهی و هزینه‌های خرید برق و هزینه‌های جاری شرکت‌ها نیز کنترل شود.

حقی‌فام با اشاره به اینکه نظام تعرفه نیز باید در اولویت مهم اصلاح شود، افزود: وضعیت تعرفه در رابطه با خرید انرژی و انشعاب عدم توازن را تشدید کرده است که می‌شود با کمک مجلس شورای اسلامی اصلاحاتی را روی آن انجام داد.

معاون هماهنگی توزیع توانیر با بیان اینکه در سال جاری موفق شدیم حدود ۴هزار مگاوات مدیریت مصرف داشته باشیم، اظهار کرد: تقویت روند مدیریت مصرف برای صنعت برق ایران بسیار مهم است زیرا به جای احداث نیروگاه و شبکه می‌توان با مدیریت مناسب روی پیک، بخشی از کمبود برق کشور را مرتفع کنیم.

 

ارسال نظر