اخبار

۱۳۹۶/۰۳/۰۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۰۱۷۱۶

رونمایی از یک پهپاد رادارگریز جدید

گیزمگ| شرکت «تکسترون» از جدیدترین پهپاد رادارگریز خود در نمایشگاه هوایی پاریس رونمایی کرد. این پهپاد که «نایت واردن» (NightWarden) نام دارد نمونه تکامل یافته پهپاد»Shadow M2 “ است که در سال 2012 رونمایی شده بود. فناوری‌هایی نظیر طراحی ترکیبی بال‌ها، سیستم پیشرانش جدید و قابلیت استفاده چند منظوره این پهپاد سبب شده که شرکت سازنده آن یعنی «تکسترون» (Textron) این پهپادها را نسل جدیدی از محصولات خود قلمداد کند. موتور این پهپاد یکی از کم‌صداترین موتورها در بین نمونه‌های مشابه است و دارای یک سامانه خنک‌کننده است که با آب کار می‌کند. بازدهی الکتریکی این پهپاد نسبت به نمونه‌های قبلی افزایش پیدا کرده است و سرعت آن نیز به 166 کیلومتر بر ساعت رسیده است. مدت زمان پرواز این پهپاد به 15 ساعت و مسافتی که می‌تواند طی کند 1100 کیلومتر است. همچنین این پهپاد می‌تواند 59 کیلوگرم بار را با خود حمل نماید. استفاده چند منظوره مهم‌ترین قابلیت این پهپاد است. امکان پرواز در مناطق مسکونی و آزمایشگاهی، توانایی انجام عملیات‌های شناسایی و اطلاعاتی و مخابراتی، ارسال تدارکات و عملیات نظامی از مهم‌ترین توانمندی‌های این پهپاد است. این پهپاد تا به حال بیش از 400 ساعت پرواز آزمایشی را تجربه کرده است.

جست‌وجوی شغل با موتور جست‌وجوی هوش مصنوعی

گوگل از امروز جست‌وجوگر مشاغل تازه‌یی را راه‌اندازی کرده که یافتن شغل را با استفاده از فناوری هوش مصنوعی تسهیل می‌کند. به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از تک کرانچ، این جست‌وجوگر که فعلا در امریکا فعال است به افراد کمک می‌کند برای یافتن شغل دلخواه خود از اطلاعات پایگاه‌های داده و شبکه‌های اجتماعی مشهوری مانند  LinkedIn، Monster، WayUp، DirectEmployers, CareerBuilder و Facebook به خوبی استفاده کنند. گوگل می‌گوید جویندگان شغل از این طریق راحت‌تر می‌توانند دریابند چه فرصت‌های شغلی در دسترس است و دیگر نیازی به مراجعه به سایت‌های مختلف نخواهند داشت. همچنین جست‌وجو در این سایت دقیقا به یافتن فرصت‌های شغلی مورد نظر فرد منجر می‌شود. کاربران برای سهولت کار می‌توانند عباراتی مانند شغل‌های نزدیک من، مشاغل مکتوب و... را جست‌وجو کرده و برای دقیق‌تر کردن نتایج یافته شده از کلیدواژه‌های دیگری مانند مشاغل تمام وقت و پاره وقت هم استفاده کنند. فیلتر کردن مشاغل بر مبنای صنعت، محل، زمان ارسال درخواست و... نیز ممکن است.

شبکه‌های نسل پنجم تلفن همراه در راهند

دیجیتال ترندز| اپراتور امریکایی اسپرینت و شرکت کره‌یی سامسونگ از همکاری با یکدیگر برای راه‌اندازی شبکه‌های پرسرعت نسل پنجم تلفن همراه خبر داده‌اند. دو شرکت یاد شده از فناوری پیشرفته‌یی موسوم به MIMO در شبکه‌های نسل پنجم اولیه خود بهره گرفته‌اند. فناوری MIMO که مخفف multiple input, multiple output یا ورودی و خروجی متعدد است نه تنها در شبکه‌های نسل پنجم، بلکه برای ارتقای قابلیت‌های گوشی‌های پیشرفته و حتی روترهای وای – فای قابل استفاده است.  البته حفظ کیفیت شبکه‌های مخابراتی مبتنی بر این فناوری در نواحی شهری با بافت جمعیتی متمرکز با چالش‌هایی مواجه است. به همین منظور محققان باید از فناوری‌های خاص دیگری برای ارتقای کیفیت شبکه‌های ارتباطی مبتنی بر MIMO استفاده کنند. پیش‌بینی می‌شود MIMO کاربرد محصولات مبتنی بر اینترنت اشیا را هم تسهیل کند. زیرا از ویژگی‌های خاصی برای تسهیل تبادل داده میان خودروها، لوازم خانگی، هدست‌های واقعیت مجازی و... برخوردار است. شبکه اولیه مبتنی بر MIMO دارای هشت آنتن ارسال داده و هشت آنتن‌گیرنده است و سرعت ارسال داده از طریق آن به 330 مگابیت در ثانیه رسیده است که از نظر ظرفیت چهاربرابر و از نظر عملکرد سه برابر بهتر از پیشرفته‌ترین شبکه‌های تلفن همراه موجود در جهان است. اسپرینت می‌گوید شبکه‌های نسل پنجم تلفن همراه خود را بر مبنای استفاده همزمان از 64 آنتن فرستنده و 64 آنتن‌گیرنده به گونه‌یی طراحی خواهد کرد که سرعت بارگذاری اطلاعات از طریق آن به یک گیگابیت در ثانیه برسد. انتظار می‌رود نصب تجهیزات لازم برای استفاده عمومی از این شبکه‌های فوق سریع تا اواخر سال 2019 به طول انجامد.

رونمایی از پردازنده سرور جدید«‌ای‌ام دی»

پی سی ورلد| شرکت ای‌ام دی از عرضه پردازنده سرور تازه خود به نام Epyc خبر داده که رقیبی جدید برای تراشه‌های مشابه شرکت اینتل محسوب می‌شود. تراشه‌های سرور روی رایانه‌های پیشرفته مورد استفاده در شرکت‌های تجاری، رایانه‌های شرکت‌های میزبان وب و ارائه‌دهنده خدمات کلود و... نصب می‌شوند و شرکت‌های سازنده در تلاش هستند با کاهش مصرف برق و هزینه تولیدشان رقبا را از میدان به در کنند. شرکت اینتل 98 درصد از بازار تراشه‌های سرور را در اختیار دارد و حالا ‌ای‌ام دی با استفاده از Epyc در تلاش است بخش بیشتری از بازار یادشده را از آن خود کند. یکی از تراشه‌های سری Epyc‌ای‌ام دی، Epyc 7251 نام دارد که هشت هسته‌یی و 2.1 گیگاهرتزی است که البته این سرعت به 2.9 گیگاهرتز قابل افزایش است. Epyc 7601 قدرتمندترین پردازنده این مجموعه 32 هسته‌یی است و سرعت آن از 2.2 تا 3.2 گیگاهرتز در نوسان است. مهم‌ترین پردازنده‌های سرور شرکت اینتل که Xeon نام دارند 24 هسته‌یی هستند. پردازنده‌های یاد شده می‌توانند از 2666 مگاهرتز DDR4 DRAM، 2 ترابایت حافظه و 128 مسیر PCIe پشتیبانی کنند. قیمت مدل‌های مختلف این تراشه‌ها حدود 4000 دلار است.

 

 

ارسال نظر