اخذ مجوز مشارکت در تولید فیلم و سریال

۱۳۹۷/۰۲/۱۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۱۲۳۰

نخستین مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری در بورس روز گذشته با حضور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و جمعی از فعالان بازار سرمایه رونمایی شد. به گزارش سنا شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، فرهنگ‌سازی و آموزش روش‌های صحیح سرمایه‌گذاری را از کارکردهای اصلی نخستین مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری در بورس دانست و گفت: دفاع از حقوق سرمایه‌گذاران و کارگزاران وظیفه ماست و لازمه این کار نیز شفاف بودن کارگزاری‌ها در مواردی چون ثبت دفاتر، گردش حساب و دیگر امور است.

محمدی اظهار کرد: برای تقویت شفافیت و فرهنگ‌سازی با هماهنگی وزیر امور اقتصادی و دارایی از شورای عالی بورس مجوز مشارکت در تولید فیلم‌ها و سریال‌های مختلف تلویزیونی را دریافت کرده‌ایم. سخنگوی شورای عالی بورس در ادامه با اشاره به برخی اتفاقات گذشته در موسسات مالی اعتباری بدون مجوز گفت: دلیل عمده این اتفاقات عدم شفافیت بود و ما در بورس باید به مردم آگاهی و مشورت دهیم تا تلخی‌هایی نظیر آنچه را در موسسات مالی بدون مجوز رخ داد، شاهد نباشیم. محمدی یادآور شد: شاید اگر در مساله موسسات مالی- اعتباری زودتر اطلاع‌رسانی عمومی می‌شد با بسیاری از مشکلات فعلی در کشور مواجه نبودیم. امروز ما در حوزه بازار سرمایه برای پیشگیری از این اتفاقات اسامی نهادهای تحت نظارت سازمان بورس را در رسانه ملی به شکل زیرنویس اعلام می‌کنیم. محمدی سپس با اشاره به برخی برنامه‌های سازمان بورس و اوراق بهادار در سال جاری یکی از اصلی‌ترین برنامه‌ها را اصلاح ساختار هیات پذیرش بورس ذکر کرد و گفت: دامنه نوسان و حجم مبنا را با دامنه نوسان پویا جایگزین خواهیم کرد.

 کاهش تعداد نماد‌‌های متوقف

وی همچنین افزود: اصلاح ساختار بورس که از سال گذشته آغاز شده امسال نیز ادامه خواهد داشت و تلاش می‌کنیم در زمینه فرهنگ‌سازی و آموزش صحیح برای سرمایه‌گذاری در بورس کار بیشتری انجام دهیم. محمدی مشاوره به موقع و دلسوزانه را یکی از خدمات مهم به سرمایه‌گذاران دانست و گفت: به طور قانونی سازمان بورس نمی‌تواند به سرمایه‌گذاران خدمات مشاوره‌یی دهد اما می‌تواند آنها را به کارگزارانی که خدمات مشاوره‌یی می‌دهند، ارجاع دهد تا افراد برای ورود به بازار سرمایه، روش صحیح سرمایه‌گذاری را فرا بگیرند. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه در اصلاح ساختاری بازار سرمایه و توقف و بازگشایی نمادها موفق عمل کرده‌ایم. به نحوی که امروز تعداد نمادهای بسته از ۷۰نماد به ۱۰تا ۱۵نماد کاهش پیدا کرده و این با استانداردهای موجود در دنیا نیز همخوانی دارد. همچنین امروز حجم صندوق‌های ما از عددی نزدیک به صفر به حدود ۱۶۰هزارمیلیارد تومان رسیده است. سخنگوی شورای عالی بورس با تاکید بر نقش مهم ابزارهای نوین در توسعه بازار سرمایه گفت: نیم قرن است که سهام معامله می‌کنیم اما فراموش نکنیم اگر استفاده از ابزار‌های مالی نوین و سازوکارها و ظرفیت‌های جدید را توسعه ندهیم، سقف پروازی سهام چندان بالا نخواهد رفت.

 کارگزاران غفلت نکنند

محمدی در ادامه با اشاره به ابزارهای مالی اسلامی گفت: کارگزاران نباید در معرفی این ابزارها مثل اوراق اجاره و اجاره سهام غفلت کنند؛ چراکه این ابزارها به هر سلیقه سرمایه‌گذار پاسخ می‌دهد و در نهایت همه ما تلاش می‌کنیم تا باری از دوش تولید کشور ‌برداریم و در تحقق شعار سال که استفاده از کالای ایرانی است، گام ‌برداریم.

در این مراسم همچنین حسین عبده‌تبریزی، عضو شورای عالی بورس با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری مستقیم توسط عامه مردم خطرناک است، گفت: هم‌اکنون در دیگر کشورهای دنیا نیز سرمایه‌گذاری مستقیم توصیه نمی‌شود و بخش اعظم سرمایه‌گذاری از طریق افراد متخصص و مشاوران و کارگزاری‌ها انجام می‌شود. وی افزود: سرمایه‌گذاری غیرمستقیم از سال ۸۲ در بورس کشور پیگیری شده و مزایای زیادی هم دارد که کمترین آن عدم گرفتاری عموم در کاری است که لزوما شاید حرفه و تخصص اصلی آنها نباشد.

 

ارسال نظر