بومی‌شدن تولید امولسیفایر در ایران

۱۳۹۴/۰۶/۲۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۲۸۶۴۹

رییس هیات مدیره انجمن افزودنی‌های ایران با تاکید بر ضرورت حمایت دولت از شرکت‌هایی که در حوزه صنایع غذایی ازجمله شیرینی و شکلات فعالیت می‌کنند، اعلام کرد: ایران به دانش تولید امولسیفایرهای صنایع غذایی دست یافته و دولت باید از شرکت‌های دانش‌بنیان در این عرصه حمایت کند. پرویز جهانگیری اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم سطح کیفی محصولات‌مان را بالاتر ببریم، باید از افزودنی‌ها و امولسیفایرهایی استفاده کنیم که هرچه بیشتر با استانداردها مطابقت داشته باشند. پرویز جهانگیری بااشاره به دستیابی ایران به دانش تولید امولسیفایرهای صنایع غذایی در خاورمیانه توسط شرکت پارس بهبود آسیا افزود: به‌دلیل تخصصی بودن دانش تولید امولسیفایرها، کشورهای زیادی در دنیا قادر به تولید آن نیستند، اما خوشبختانه ما در ایران به این دانش دست یافته‌ایم و متاسفانه حمایت کافی از شرکت‌های تولیدکننده امولسیفایرها صورت نمی‌گیرد. رییس هیات مدیره انجمن افزودنی‌ها با تاکید بر اینکه نباید با سیاست‌های نادرست، امکان رقابت با کالاهای خارجی را از محصولات داخلی سلب کرد، به جایگاه تولیدات امولسیفایر و تجاری‌سازی آن در کشور برای جلوگیری از خروج ارز و واردات بهبود‌دهنده‌های خارجی با منشا غیربومی، تاکید و تصریح کرد: تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه افزودنی‌ها و امولسیفایرها در بحث کیفیت و استانداردها در رقابت کامل با محصولات خارجی است و اگر امتیازاتی که برای واردات این محصول داده شده را کمتر کنیم و دستی هم به تعرفه واردات این محصولات ببریم، می‌توان گفت حمایت اندکی هم از محصولات داخلی خود کرده‌ایم. وی بااشاره به نیازهای واقعی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک گفت: قبل از هر کار باید برای واردات این محصولات تعرفه‌هایی اعمال شود تا با واردات، تولیدکننده متضرر نشود، برای مثال وقتی ما به چین کالایی می‌فرستیم آنها تعرفه‌های نجومی از ما طلب می‌کنند که این فقط برای این است که از تولیدات داخلی خود حمایت کنند اما وقتی همین چین کالایی را به کشور ما صادر می‌کند، خبری از آن تعرفه‌های مذکور نیست.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر