كاهش توليد گوشت قرمز در دي ماه

۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۰۱:۴۰:۰۷
کد خبر: ۳۰۶۳۶۷

طبق اعلام مركز آمار، گوشت قرمز عرضه‌ شده در كشتارگاه‌هاي رسمي كشور در دي امسال نسبت به ماه قبل ۹ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد كاهش داشته است.

طبق اعلام مركز آمار، گوشت قرمز عرضه‌ شده در كشتارگاه‌هاي رسمي كشور در دي امسال نسبت به ماه قبل ۹ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد كاهش داشته است. بر اساس نتايج آمارگيري كشتار دام كشتارگاه‌هاي رسمي كشور در ماه دي سال جاري وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌هاي ذبح‌شده ۳۳ هزار و ۵۱۰ تن گزارش شده كه سهم گوشت گاو و گوساله بيش از ساير انواع دام بوده است. همچنين گوشت گاو و گوساله با ۱۸ هزار و ۲۲۶ تن ۵۴.۴ درصد از وزن كل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۱ هزار و ۸۸۴۱ تن، بز و بزغاله با ۲۲۲۶ تن و ساير انواع دام با ۱۱۳۷ تن، به‌ترتيب ۳۵.۴ درصد، ۶.۸ درصد و ۳.۴ درصد از وزن كل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند. مقايسه عملكرد كشتارگاه‌هاي رسمي كشور در دي ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده كاهش ۱۸ درصدي مقدار عرضه گوشت قرمز در كشتارگاه‌هاي رسمي كشور است.

ارسال نظر