کوتاه از دنیای انرژی

۱۳۹۸/۰۲/۲۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۴۴۷۲۹

ادغام پتروشیمی‌ها منتفی شد

گروه انرژی| در حالی که اخیرا و در جریان همایش صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی، مدیران ارشد هلدینگ‌های پتروشیمی از کار کردن ونزدیک شدن به هدف ادغام این هلدینگ‌ها و در راس آنها هلدینگ خلیج فارس و تاپیکو صحبت کرده بودند، دیروز ایرنا در گزارشی مدعی شد که احتمالا این ادغام فعلا منتفی شده است. «محمود مخدومی»، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) که قرار بود شرکت تحت مدیریت وی در هلدینگ خلیج فارس ادغام شودبه این خبرگزاری گفته است که موانع قانونی و موضوع ارزش‌گذاری از جمله دلایل عدم ادغام این دو هلدینگ به شمار می‌رود.

او در ادامه عنوان کرده است: در آغاز نیز مشخص بود مشکلات زیاد بر سر این کار وجود دارد زیرا زمانی که یک شرکت بورسی به فروش می‌رسد باید برای عرضه آن روی تابلوی بورس رقابت شود و نمی‌توان با اطمینان گفت که خریدار لزوما همان شرکت مورد نظر خواهد بود. همچنین سهام بسیاری از شرکت‌های تاپیکو، وثایق امین مالی است و تصور ما این بود این دو موضوع کار را برای ادغام سخت می‌کند.ایرنا به نقل از مدیرعامل تاپیکو نوشته است که «وزیر نفت منتفی بودن ادغام را اعلام کرده است»

تاکید دبیرکل اوپک بر نیاز خلیج فارس به صلح

تسنیم| دبیرکل اوپک با بیان اینکه منطقه خلیج فارس به صلح و ثبات بیشتری برای اطمینان از عرضه نفت نیاز دارد گفت: هرگونه درگیری که در منطقه رخ دهد بر کل جهان تاثیر می‌گذارد .

به گزارش اینترنشنال‌نیوز، اوپک اعلام کرد منطقه خلیج فارس به صلح و ثبات بیشتری برای اطمینان از عرضه نفت نیاز دارد . او این سخنان را در افتتاحیه رسمی پروژه پالایشگاهی برای تولید سوخت کشتی مطابق با قوانین 2020 سازمان بین‌المللی دریایی اعلام کرد. این پالایشگاه 250 هزار بشکه در روز ظرفیت دارد و در فجیره ساخته می‌شود .بارکیندو اشاره کرد هنوز به اطلاعات دقیق‌تری در مورد بازار نیاز دارد و تصمیم نهایی در مورد ادامه قرارداد کاهش یا توقف آن در ژوئن گرفته می‌شود. شرکت‌های بروگ پترولیوم و گس اینترنت که مقر آنها در امارات است، روز پنج‌شنبه از طرحی برای ساخت یک پالایشگاه برای تولید سوخت کشتی طبق قوانین 2020 سازمان دریایی بین‌المللی پرده برداشتند .این پالایشگاه نخستین پالایشگاه از نوع خود در خاورمیانه خواهد بود که طبق قوانین سازمان دریایی بین‌المللی ساخته می‌شود. سازمان دریایی بین‌المللی دستور داده از ژانویه 2020 تخلیه مواد حاوی سولفور در آب‌های آزاد تا 0.5 درصد کاهش یابد .

 

ارسال نظر