بخش عمده‌ای از واکسیناسیون عمومی تا پایان مهر ماه انجام می‌شود

۱۴۰۰/۰۶/۱۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۸۱۸۲۵
بخش عمده‌ای از واکسیناسیون عمومی تا پایان مهر ماه انجام می‌شود

روند واکسیناسیون قرار است سرعت بگیرد. البته هنوز هم در مراکز واکسیناسیون صف‌های طولانی تشکیل می‌شود و خیلی از مردم این وضعیت را عاملی برای ابتلا به کرونا می‌دانند، اما به هر حال بنا به گفته وزیر بهداشت و درمان جدید صف‌های تزریق هم کم‌کم جمع می‌شوند و مردم می‌توانند خیلی راحت برای تزریق واکسن به مراکز تعیین شده مراجعه کنند. هر چند گفته می‌شود هنوز تعداد زیادی از افراد هستند که نیاز به تزریق واکسن را درک نکرده و اقدام به این کار نکرده‌اند، اما قطعا تعداد آنها آنقدر کم است که وزارت بهداشت حالا حالا‌ها فرصت رسیدگی به وضعیت این افراد را پیدا نمی‌کند. به هر حال وضعیت واکسیناسیون در کشور با اینکه روند تندتری به خود گرفته اما هنوز آنقدر همه گیر نشده که از مرگ و میرهای این روزها که رقمی بین 500 تا 700 نفر در روز نوسان دارد، جلوگیری کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب گفت: مهم‌ترین راهکار مدیریت کرونا، واکسیناسیون است که مقداری تاخیر داشته‌ایم اما با شروع کار دولت، به لطف خدا حجم بالایی از واکسن در حال ورود به کشور است که تا پایان ماه آینده، بخش عمده‌ای از واکسیناسیون عمومی در کشور انجام می‌شود. 

بهرام عین‌اللهی در دیدار سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: امروز شاهد صحنه‌های تلخی از عزادار شدن روزانه تعداد زیادی از مردم ایران بر اثر کرونا هستیم اما اولویت دولت سیزدهم، تامین سلامت، مدیریت کرونا و تسریع در واکسیناسیون عمومی است.

   باید حدود ۱۰۰ میلیون دُز واکسن  در ماه‌های آینده تزریق کنیم

او افزود: برای واکسیناسیون عمومی نیازمند یک حمایت جدی در سطح ملی هستیم چون باید حدود ۱۰۰ میلیون دُز واکسن در عرض ماه‌های آینده تزریق کنیم و تولید و واردات به حد کافی در دستور کار است اما لازم است که همه مردم و دستگاه‌ها به وزارت بهداشت در این زمینه کمک کنند چون این کار به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است. 

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: خوشبختانه حمایت‌های مردمی خوبی در واکسیناسیون در کشور وجود دارد که نمونه‌های آن را در دوران دفاع مقدس، شاهد بودیم. مردم به خوبی وارد صحنه شده‌اند و در بازدیدهای میدانی که از پنج استان کشور داشتم می‌بینم که حسینیه‌ها و مجموعه‌های ورزشی، به مراکز واکسیناسیون تبدیل شده است. 

عین‌اللهی یادآور شد: باید روزانه حداقل دو برابر آنچه که هست واکسن در کشور تزریق شود تا بتوانیم در کنترل بیماری کرونا موفق باشیم. پیک پنجم بیماری تقریبا در حال طی شدن است و مرگ و میرهای بالای این روزها به دنبال تعداد بالای بیمار در یکی دو هفته اخیر است اما خوشبختانه تعداد بیماران شناسایی شده به نسبت رو به کاهش است اما ۶ هفته زمان داریم تا بتوانیم پیک بعدی بیماری را مدیریت کنیم و در این مدت باید حداکثر توان خودمان را برای واکسیناسیون به کار بگیریم. 

   قرنطینه هوشمند یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت است

او با بیان اینکه از هر دستگاه و سازمانی که در واکسیناسیون عمومی به وزارت بهداشت کمک کند، استقبال می‌کنیم، گفت: یکی از برنامه‌های ما در وزارت بهداشت، قرنطینه هوشمند است. نیروی انتظامی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ویژه در قرنطینه اخیر کمک‌های ارزشمندی کرده است. 

   تزریق دو دز واکسن  شرط حضور در مراسم اربعین

وزیر بهداشت تصریح کرد: در آینده نزدیک همزمان با گسترش واکسیناسیون، دریافت بسیاری از خدمات منوط به داشتن کارت واکسن خواهد بود. امروز هم در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شد افرادی که می‌خواهند در مراسم اربعین حسینی حضور داشته باشند باید حتما دو دُز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند یا این هفته، واکسن را دریافت کنند در غیر این صورت، مجوز خروج از کشور و ورود به عراق را نخواهند داشت.عین‌اللهی ادامه داد: وقتی قرنطینه هوشمند اجرایی شد، همه فعالیت‌های روزمره با کارت واکسن، قابل انجام است و لازم نیست که دیگر از قوه قهریه استفاده کنیم و مردم با داشتن کارت می‌توانند مسافرت بروند، در هتل‌ها اقامت داشته باشند و خدمات مختلف از جمله حمل و نقل عمومی به راحتی قابل ارایه است. با اجرایی شدن قرنطینه هوشمند، بسیاری از مشکلات، حل می‌شود. 

   کمک ویژه ناجا به وزارت بهداشت 

وی تاکید کرد: نیروی انتظامی با ۱۱۴۸ تخت بیمارستانی و ۹۲ تخت مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌های تحت پوشش خود، کمک‌های ارزشمندی به ما کرد. در روزهای آینده، خانواده‌های کارکنان نیروی انتظامی و همچنین سربازان ناجا واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

 

ارسال نظر