در شهر

۱۴۰۰/۰۹/۰۴ - ۰۲:۵۴:۲۹
کد خبر: ۱۸۴۳۵۴

نیاز تهران به افزایش ۲ برابری پایگاه‌های مدیریت بحران

وزیر کشور گفت: تهران در حال حاضر ۱۰۰ پایگاه مدیریت بحران دارد و باید ۱.۵ تا دو برابر تعداد این پایگاه‌ها افزایش پیدا کند. به گزارش ایسنا، احمد وحیدی در بازدید از سوله مدیریت بحران شهرداری منطقه ۶ در جمع خبرنگاران گفت: یکی از موضوعاتی که در سطح شهر تهران باید مورد توجه قرار گیرد، آمادگی برای شرایط اضطرار است که باید مداوم رصد شود و آمادگی‌های لازم وجود داشته باشد. وی افزود: با توجه به شرایط تهران و قرارگیری روی چند گسل، امروز از بخشی از این آمادگی‌ها و تجهیزات بازدید کردیم تا اگر برنامه‌ای برای توسعه وجود دارد، کمک‌های لازم را داشته باشیم. وزیر کشور ادامه داد: ساماندهی افراد به شکل داوطلبی انجام شده و ستاد فرماندهی لازم در این حوزه ایجاد شده است و باید به صورت مداوم برای حفظ آمادگی رصد انجام شود. وحیدی تاکید کرد: تعداد پایگاه‌های مدیریت بحران در حال حاضر حدود ۱۰۰ پایگاه است اما باید یک و نیم تا دو برابر افزایش پیدا کند، البته در سناریوهای مختلف نیازها متفاوت است و ممکن است با توجه به هر سناریو یک و نیم تا دو برابر افزایش در پایگاه‌ها داشته باشیم. وی افزود: باید اصل کمبودها را در شرایط اضطراری پیش بینی کنیم و به شکل محله محور تجهیزات را فراهم و پایگاه‌ها را تجهیز کنیم. وزیر کشور گفت: موضوع تاب آوری مهم است که در راستای تحقق آن تجهیزات بیشتری نیاز داریم که باید فراهم کنیم.

خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی برای استفاده‌ در خیابان جمهوری

شهردار تهران از خرید و ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی برای استفاده شهروندان در خیابان جمهوری خبر داد. به گزارش تسنیم، علیرضا زاکانی شهردار تهران در دیدار با محمدحسن متولی‌زاده، مدیرعامل شرکت توانیر گفت: نخستین قرارداد را برای خرید 50 اتوبوس برقی برای استفاده‌ در خیابان جمهوری بستیم. همچنین باید درباره وضعیت اتوبوس در تهران بعد از جبران مافات فعلی و نوسازی و بازسازی اتوبوس‌ها به سمت اتوبوس‌های برقی برویم. همچنین باید به سمت خودروهای هیبریدی در شهر برویم.  زاکانی اضافه کرد: در بحث موتورهای برقی مذاکراتی با شرکت‌های سازنده انجام دادیم و پیشنهاد دادیم که اگر این موتورها یک اتاقک داشته باشند می‌توانند جنبه ایمنی بالاتر را داشته باشند و سرنشین را اضافه کند و هم آلودگی هوا از طرف موتور سیکلت‌ها برطرف شود. 3 تا 4 میلیون موتور سیکلت در شهر وجود دارد که کارگروهی تشکیل دادیم تا هم هویت موتور با صاحبش مشخص و هم با سیستم کنترل عبور، تبدیل موتورهای کاربراتوری به برقی را دنبال کنیم. شهردار تهران تصریح کرد: این کارگروه مستمر باشد تا صرفه جویی ایمنی و توجه به مسائل زیست محیطی را باهم داشته باشیم. تیم مشترک با معاونت‌های مختلف به صورت دوره‌ای جلسه و پیوست‌های کارشناسی داشته باشند تا با عملیاتی کردن آن بتوان چهره شهر را تغییر داد. همچنین برای این کارها پیوست فرهنگی و پیوست انتقال به فضای عمومی را در نظر بگیرید. باید با یک زمانبندی مشخص اقدامات را انجام دهیم تا به یک الگوی شایسته در شهر تبدیل شود.

صدا و سیما مسوول آموزش مردم در برابر زلزله است

علی نصیری، سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در دیدار با رییس شبکه ۵ سیما خواست از ظرفیت‌های این شبکه برای آموزش مردم در زمان بحران استفاده شود. به گزارش ایلنا، نصیری در دیدار با سعید اشناب که در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد بر لزوم آموزش و ارتقای آمادگی شهروندان از طریق تولید برنامه‌های آموزشی تاکید کرد و افزود: محصولات و برنامه‌های آموزشی مدیریت بحران باید از نظر محتوا غنی و از نظر فنی حرفه‌ای تولید شود تا مورد استقبال مخاطب قرار گیرد.  نصیری با اشاره به اینکه هر حادثه‌ای در تهران در بُعد ملی مطرح می‌شود، گفت: به همین دلیل شهردار باید جانشین وزیر کشور در مدیریت بحران تهران باشد و نقش مسوولان در مدیریت بحران باید کاملا تعریف شده باشد و رسانه این نقش‌ها رو خوب بشناسد. 

 

ارسال نظر