ایرانشهر

۱۴۰۰/۰۳/۲۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۹۳۷۱

ترس از کرونا مانع سفر ایرانیان به عراق

ابوالقاسم جلالی، معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در هفته‌های اخیر مجوز بیش از ٢٠ پرواز در هفته را به شرکت‌های هواپیمایی ایرانی و عراقی صادر کرده بودیم اما به دلیل نبود مسافر حدود ١۵ پرواز به اجرا رسید و عملیاتی شد. جلالی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره سفر به عتبات عالیات به شکل محدود و احتمال افزایش پروازها پس از کاهش محدودیت‌های صدور ویزای عراق اظهار داشت: استقبال از سفر به عراق بین ایرانیان بسیار کاهش یافته است. وی با اشاره به تعداد پروازهای بین ایران و عراق گفت: درحالی که طبق توافقات با عراق امکان انجام ٢٠٠ پرواز در هفته بین شهرهای مختلف این دو کشور وجود دارد اما در حال حاضر فقط ١۵ پرواز انجام می‌شود. او تاکید کرد: در هفته‌های اخیر مجوز بیش از ٢٠ پرواز در هفته را به شرکت‌های هواپیمایی ایرانی و عراقی صادر کرده بودیم اما به دلیل نبود مسافر حدود ١۵ پرواز به اجرا رسید و عملیاتی شد. جلالی درباره علت کاهش درخواست سفر بین ایران و عراق اظهار داشت: همواره از سوی ایران تقاضا برای سفر به عراق بیشتر بود امابه دلیل شیوع ویروس کرونا تقاضا کاهش یافته است. وی ادامه داد: البته در ایام اربعین و دهه محرم با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا هیچ پروازی بین دو کشور برقرار نبود و درباره پروازها در این ایام در سال جاری هم منتظر تصمیمات و دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم. معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به اینکه آیا در حال حاضر میزان پروازهای داخلی به تعداد پروازهای قبل از دوران کرونا رسیده است، گفت: پروازهای داخلی از نظر تعداد به میزان پروازهای داخلی قبل از کرونا رسیده اما به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پذیرش مسافر با ۶٠ درصد ظرفیت هواپیما هنوز تعداد مسافران به میزان آن دوره نرسیده است.

از سرگیری 3 پرواز هفتگی وین-تهران

اشتفان شولتز، سفیر اتریش در تهران خبر داد که هواپیمایی اتریش از اواسط ماه آتی میلادی سه پرواز هفتگی وین-تهران را برقرار خواهد کرد. به گزارش ایسنا، سفیر اتریش در ایران در صفحه توییترش نوشت: هواپیمایی اتریش در اقدامی مطلوب برای مسافران اتریشی و ایرانی، اعلام کرد که از اواسط جولای[اواخر تیرماه] پروازهای وین-تهران را با سه پرواز هفتگی از سر می‌گیرد. 

شرایط ۹ گانه عدم تمدید قراردادهای اجاره مسکن

بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا قراردادهای اجاره مسکن حتی درصورت عدم توافق مالک و مستاجر تا پایان سال ۱۴۰۰ به مدت یکسال تمدید می‌شود.

به گزارش تسنیم، بر اساس این مصوبه، حداکثر افزایش مبلغ اجاره‌بها یا مبلغ رهن در کلان‌شهر تهران تا سقف 25 درصد و سایر کلان‌شهرها تا سقف 20 درصد و برای سایر مناطق شهری کشور تا سقف 15 درصد خواهد بود. همچنین مهلت ثبت نام اشخاص واجد شرایط برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن تا پایان شهریور ماه 1400 تمدید می‌شود.بانک‌ها و موسسات اعتباری موظفند حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری تسهیلات مذکور را پرداخت کنند. سقف مبلغ این تسهیلات برای کلان‌شهر تهران 70 میلیون، سایر کلان‌شهرها 40 میلیون تومان و سایر شهرها 25 میلیون تومان تعیین می‌شود. شرایط و مقررات مترتب بر این تسهیلات در سال 1399، در سال جاری نیز به قوت خود باقی است. تا سقف مبلغ 10 هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی، در سال 1400 به پرداخت تسهیلات برای این موضوع اختصاص داده می‌شود.

موارد ذیل از شمول این حکم مستثنی است: 

1- چنانچه مالک، به منظور تخریب واحد مسکونی، احداث ساختمان جدید یا تعمیرات اساسی واحد مسکونی، پروانه ساختمانی یا پروانه تعمیرات اساسی اخذ کرده باشد.

2- چنانچه مستاجر تا یک ماه پس از تمدید قرارداد اجاره جدید، بر اساس مستندات مثبته و به تشخیص مرجع صالح رسیدگی‌کننده، ما به التفاوت مال الاجاره را به موجر پرداخت نکرده باشد.

3- املاک مورد اجاره که قبلاً یا در مدت تمدید قرارداد به‌طور قطعی و رسمی مورد معامله قرار گرفته باشند، مستاجر می‌بایست ظرف مدت دو ماه از تاریخ انتقال سند رسمی نسبت به تخلیه و تحویل آن اقدام کند.

4- چنانچه مستاجر با افزایش مبلغ اجاره با نرخ‌های فوق‌الذکر موافقت نکند، به تشخیص مرجع صالح رسیدگی‌کننده، واحد قابل تخلیه است.

5- مستاجرینی که در دوره قرارداد اجاره بر اساس این مجوز، به تشخیص مرجع صالح رسیدگی‌کننده به تعهدات خود عمل نکنند و موجب تضییع حقوق موجر شوند مشمول این مصوبه نخواهند شد.

6- چنانچه موجر و افراد تحت تکفل وی صرفاً مالک همین واحد مسکونی مورد اجاره بوده و نیاز (مالک و افراد تحت تکفل) موجر به ملک مسکونی مورد اجاره برای سکونت، توسط مرجع صالح رسیدگی‌کننده احراز شود.

7-   چنانچه بنا به تشخیص مرجع صالح رسیدگی‌کننده، مستاجر خلاف عرف عمل نکرده و باعث شکایت سایر ساکنین واحدهای مسکونی باشد.

8- چنانچه مستاجر در دوران استفاده از واحد مسکونی استفاده غیر یا خلاف تعهدات مقرر در اجاره‌نامه اعم از کاربری عمل کند.

9- چنانچه مستاجر در دوره قبل نسبت به ایفای تعهدات (پرداخت به موقع اجاره‌بها، هزینه شارژ و ...) اقدام نکرده و موجب ضرر و زیان قابل ملاحظه موجر (به تشخیص مرجع صالح رسیدگی‌کننده) شده باشد.

 

ارسال نظر