اخبار

۱۳۹۷/۰۷/۱۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۳۰۷۷۹

برخورد با اخلالگران جاده‌ای

رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به توزیع لاستیک بین کامیون‌داران در چند استان، گفت: با همکاری گشت راهداری، نیروی انتظامی و دادستانی، با اخلاگران جاده‌ای برخورد جدی و قضایی شد.عبدالهاشم حسن‌نیا در گفت‌وگو با فارس، درباره مشکلات راننده‌ها مبنی بر تهدیدات جانی و مالی از سوی عده‌ای قانون‌شکن در جاده‌ها، بیان کرد: در این باره با همکاری نیروی انتظامی، تعدادی از این تهدیدکنندگان دستگیر شدند.او اضافه کرد: شکایاتی از سوی راننده‌ها داشتیم مبنی بر اینکه ‌پرتاب سنگ به سوی رانندگان کامیون در جاده‌ها انجام می‌شد یا تهدیداتی دیگر از سوی قانون‌شکنان وجود داشت که این مشکلات طی روزهای اخیر به‌شدت کاهش یافته است. رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: در حال حاضر امنیت کامل در جاده‌ها برقرار است و کامیون‌داران می‌توانند به راحتی در جاده‌های کشور تردد کنند.حسن نیا درباره توزیع لاستیک بین کامیون‌داران بیان کرد: با توجه به آخرین پیگیری‌ها، حدود 13 هزار حلقه لاستیک از اموال تملیکی تحویل گرفتیم که در استان هرمزگان و بندرعباس در حال توزیع است.رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: همچنین بخشی از این لاستیک‌ها‌ به استان تهران می‌آید و در این استان‌ و دیگر استان‌ها توزیع می‌شود. حسن‌نیا اضافه کرد: به عنوان مثال تا چند روز آینده حدود ‌5 هزار حلقه لاستیک در بین رانندگان استان فارس توزیع می‌شود و پیش از این هم حدود 4 هزار حلقه لاستیک توزیع شده است.

او درباره نحوه توزیع لاستیک‌ها اظهارکرد: با توجه به آنکه تعداد لاستیک‌ها محدود است، فعلاً در استان‌ها‌ با توجه به اولویت‌هایی که انجمن‌های صنفی و ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تعیین می‌کنند، راننده‌ها برای دریافت لاستیک به نمایندگی‌های توزیع معرفی می‌شوند.

‌حسن‌نیا درباره قیمت لاستیک‌ها اضافه کرد: نرخ لاستیک‌ها چون از سازمان اموال تملیکی تحویل شده است، قیمت مناسبی است و کمتر از هر جفت 2 میلیون و 500 هزار تومان (هر حلقه حدود یک میلیون و 100 هزار تومان) است که این رقم نسبت به نرخ‌های بیرون و قیمت‌ لاستیک‌هایی که از گمرک ترخیص می‌شود، بسیار مناسب‌تر است.

شورای شهر آماده اجرای طرح مجری ذی‌صلاح ساختمانی

رییس کمیته نظارت شورای شهر تهران تصریح کرد: در شورای شهر بسیار مصر هستیم که بخش مجری ذی‌صلاح اجرایی و ساختمان‌ها توسط افراد واجد صلاحیت و نه افراد غیرمتخصص ساخته شود.

به گزارش ایلنا، افشین حبیب‌زاده در نشست مشترک کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک و معماری و شهرسازی که با حضور نماینده سازمان نظام مهندسی و مدیران شهری به بررسی نحوه اجرای مفاد ماده ۳۳ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و عملیاتی شدن مجری ذی صلاح در شهر تهران اختصاص داشت، گفت: چندی پیش قرار بود در منطقه ۱۰ شهرداری طرح مجری ذی صلاح اجرایی شود که اکنون متوقف شده است.

وی با بیان اینکه خواستار آغاز مجدد این طرح هستم، اظهار کرد: در صورت اجرای این طرح سازمان نظام مهندسی باید موظف شود تا با تخلفات افراد متخلف خارج از نوبت رسیدگی و حتی پروانه آنها را ابطال کند. باید بررسی کرد که چنانچه نظام مهندسی توان و آمادگی اجرای طرح را در سطوح مختلف و نظارت کامل بر اجرای صحیح آن را دارد، شروع کنیم اما اگر این آمادگی وجود ندارد، بهتر است اجرای طرح را به تعویق بیندازیم تا این آمادگی به وجود بیاید.حبیب‌زاده یادآور شد: در صورتی که مجری ذی صلاح اجرایی شود، این شرکت‌ها موظف هستند در هر مرحله ساخت نیروهای متخصص خود را در پروژه مستقر کنند و مسئولیت را نیز بر عهده بگیرند. مدیرعامل شرکت نیز موظف است در هرجایی که لازم باشد حاضر و از اقدامات صورت گرفته دفاع کند.نایب رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک بر لزوم اجرای قوانین تاکید کرد و گفت: حال اگر نظام مهندسی جدی باشد و بتوان با همکاری شهرداری در یکی از مناطق کار را به صورت آزمایشی با موفقیت جلو برد، می‌توان در گام‌های بعدی این طرح را در مناطق بیشتری عملیاتی کرد.در شورای شهر بسیار مصر هستیم که بخش مجری ذی‌صلاح اجرایی و ساختمان‌ها توسط افراد واجد صلاحیت و نه افراد غیر متخصص ساخته شود.شورا و همکاران شهرداری آمادگی کامل جهت اجرای قانون در خصوص مجری ذی‌صلاح و همکاری با نظام مهندسی و وزارت راه و شهرسازی را دارد. پیشنهاد می‌کنم جلسات در منطقه 10 آغاز و مقدمات شروع اجرای طرح فراهم شود.

 

ارسال نظر