اخبار

۱۴۰۰/۰۷/۲۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۸۲۹۵۴

جزییات جدید از واکسن‌های وارداتی

طبق گزارش گمرک ایران تاکنون بیش از ۹۲.۸ میلیون دز واکسن کرونا وارد ایران شده که بالغ بر ۸۱.۷ میلیون دز آن سینوفارم بوده است.

طی مکاتبه معاون فنی گمرک ایران با رییس سازمان غذا و دارو، آخرین وضعیت واردات واکسن اعلام شده است که نشان می‌دهد از نیمه بهمن سال گذشته تا ۲۰ مهر ماه سال جاری ۹۲ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۶۰۶ دز واکسن در ۶۵ مرحله وارد ایران شده است.

جریان واردات این واکسن‌ها حاکی از آن است که بیشترین واردات از چین با ۳۹ محموله بوده که ۳۸ محموله آن سینوفارم به تعداد ۸۱ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۳۹۶ دز است، همچنین یک محموله دیگر از چین با یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۶۰۰ دز به واکسن آسترازنکا (کواکس) اختصاص دارد. از روسیه نیز واکسن‌های وارداتی شامل یک میلیون و ۳۷۰ هزار دز اسپوتنیک و ۹۶۳ هزار دز آسترازنکا است.

در سایر محموله‌های وارداتی دو میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دز آسترازنکا از ژاپن، یک میلیون دز آسترازنکا از اتریش، ۱۵۰ هزار دز آسترازنکا از یونان وارد کشور شده است.

همچنین ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دز از کره جنوبی (کواکس)، یک میلیون و ۴۵۲ هزار دز از ایتالیا (کواکس) و یک میلیون و ۱۲۵ هزار دز بهارات از هند نیز دیگر محموله‌های وارداتی است. جزییات بیشتر از این حکایت دارد که بیشترین محموله‌های وارداتی در دو ماه شهریور و مهر سال جاری وارد شده که ۳۶ درصد در شهریور ماه و ۳۵ درصد در مهر ماه بوده که در مجموع ۷۱ درصد واکسن‌های وارداتی را تشکیل می‌دهد. بر این اساس، ۳۲ میلیون و ۵۲۵ هزار دز واکسن در مهر ماه و ۳۳ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۹۹۶ دز در شهریور وارد کشور شده است.

رشد تولید اتوبوس آمبولانس

فارس |مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو در مراسم تحویل اتوبوس آمبولانس‌های سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه تولید ایران خودرو دیزل در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۷۰ درصد رشد را تجربه کرده، این اقدام را نشان از همت و اراده این مجموعه دانست و گفت: رشد تولید در زنجیره تامین قطعات و محصولات نهایی نیز محسوس بوده و ماحصل آن رشد اشتغال و ارزش افزوده است. این اتفاق موجب شکست سیاست‌ها و اهداف تحریم‌کنندگان است که هدفی جز توقف تولید نداشتند، اما امروز شاهد هستیم که نه تنها توقفی صورت نگرفت بلکه با قدرت هرچه تمام‌تر در جریان است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه در سال ۹۹ و نیمه نخست امسال، ۱۷۷ قطعه داخلی‌سازی شده که ۱۱۳ قطعه آن مربوط به اتوبوس آمبولانس بوده، تصریح کرد: ۱۵۱ قطعه نیز در برنامه ایران خودرو دیزل قرار دارد که باید داخلی‌سازی شود. اتوبوس را از ۵۸ هزار یورو ارزبری به ۴۴ هزار یورو در سال گذشته رسانده‌ایم و کاهش ارزبری به ۳۳ میلیون یورو را برای امسال هدف‌گذاری کرده‌ایم که تا امروز این عدد به ۳۶ میلیون یورو رسیده است.

وی از هدف‌گذاری خودکفایی ۶۷ درصدی اتوبوس آمبولانس در سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر این محصول با ۵۶ درصد خودکفایی به تولید می‌رسد. وی با اشاره به نوآوری محصولات ایران خودرو دیزل، بیان کرد: تولید کشنده‌ای جدید و خودروی ۶ در۶ که برای نخستین‌بار در کشور تولید شده، از نوآوری‌های جدید این خودروساز است. تولید این محصول موجب شده تا از خروج رقم قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری شود. ۲۳ دستگاه از این محصول به مرحله نهایی رسیده و ۱۰ دستگاه از آن به‌ زودی تحویل داده خواهد شد. این محصول نقطه عطفی در حوزه صنعت خودروی سنگین است.

مقیمی با بیان اینکه یکی از رویدادهای تاریخی صنعت خودروی کشور با تحویل اتوبوس آمبولانس‌ها ثبت خواهد شد، عنوان کرد: ظرفیت تولید و تامین این محصول سالانه بیش از ۱۰۰ دستگاه است. همچنین مینی بوس جدید و اتوبوس برقی از محصولات جدیدی است که با انگیزه بالایی برای تولید در صورت حمایت و ثبت سفارش آن وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید کلمه خودباختگی را به خودباوری رساند، اظهار کرد: این اتوبوس آمبولانس تغییرات قابل توجهی داشته که از جمله آن می‌توان به جانمایی مخازن اکسیژن، مخازن آب، ژنراتور و مناسب‌سازی آن برای استفاده کادر درمان اشاره کرد. دیسکی کردن ترمزهای این محصول نیز از تغییراتی است که موجب بالا رفتن ایمنی و تسریع محصول در خدمات رسانی شده است.

وی با اشاره به ارتقای ستاره کیفی محصولات دیزل در سال جاری از جمله چهار ستاره شدن اتوبوس آتروس، اظهار کرد: این اتوبوس دارای ۲۲۰ قطعه و توان ۳۰۰ اسب بخار است که در اتوبوس آمبولانس تبدیل به ۳۵۰ اسب بخار شده است. وی با اشاره به تعریف پروژه‌های جدید در ایران‌خودرودیزل نظیر آمبولانس‌های سبک، اجرا و تولید این پروژه و پروژه‌هایی از این دست را در گرو حمایت از تولید داخل، ایجاد امیدواری در مجموعه و ثبت سفارش آنها دانست و نیز بر توان این مجموعه صنعتی در حوزه صادرات محصول تاکید کرد و این اقدام را نیازمند ایجاد بسترهای لازم دانست.

 

ارسال نظر