اخبار

۱۴۰۰/۰۴/۱۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۸۰۰۹۲

متروکه شدن ۶۴۰۰ کانتینر کالا در گمرک رجایی

فارس |ناظر گمرکات استان هرمزگان گفت: در سال ۹۹ حدود ۶ هزار و۴۹۹ کانتینر کالا در حال انجام تشریفات متروکه شدن و تحویل به سازمان اموال تملیکی است. ابوالفضل اکبرپور با اشاره به وضعیت کالای متروکه در بندر شهیدرجایی و گمرکات استان هرمزگان اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۶ تا پایان سال ۹۸ تعداد ۶۲ هزار و ۱۳۹ ردیف (کانتینر) موضوع تعداد ۱۷ هزار قبض انبار به وزن ۸۵۴ میلیون تن بوده است. مدیرکل گمرک شهید رجایی بندرعباس افزود: بالغ بر ۱۳ هزار و۳۰۰کانتینر مروبط به سال ۹۶، بیش از ۲۷هزار و ۸۸۰کانتینر برای سال ۹۷ و حدود ۲۱ هزار کانتینر نیز سال ۹۸ متروکه شد. ناظر گمرکات استان هرمزگان تاکید کرد: از فهرست فوق بالغ بر ۱۳هزار و ۵ قبض انبار در حین انجام تشریفات متروکه شدن توسط صاحب کالا از گمرک ترخیص و از بندر شهیدرجایی خارج شده است. وی ادامه داد: از تعداد ۳۹۹۵ قبض انبار باقیمانده تعداد ۲۸۵۸ قبض انبار تشریفات متروکه شدن آن در گمرک به اتمام رسیده و کالا تحویل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی شده است. همچنین ۱۱۳۷ قبض انبار در جریان تشریفات تکمیلی متروکه هستند که بالغ بر ۱۹۹۴ اظهارنامه متروکه مربوط به سال ۹۶ بوده که از این میزان ۱۵۴۴ قبض انبار به سازمان اموال تملیکی ارسال شده و ۴۵۰ مورد آن در جریان تشریفات متروکه است. اکبرپور در مورد سال ۹۷ نیز گفت: ۱۱۹۹ اظهارنامه متروکه به ثبت رسیده که ۸۶۷ اظهارنامه به اموال تملیکی ارسال شده و ۳۳۲ اظهارنامه نیز در جریان تشریفات متروکه هستند. در سال ۹۸ نیز ۸۰۲ مورد اظهارنامه متروکه وجود داشت که ۴۴۷ اظهارنامه به سازمان اموال تملیکی ارسال شد و ۳۵۵ اظهارنامه نیز در جریان تشریفات متروکه قرار دارد. ناظر گمرکات استان هرمزگان در مورد کانتینرهای متروکه سال ۹۹ نیز عنوان کرد: کل کانتینرهای سال گذشته شامل۱۹ هزار و۴۲۸ ردیف (کانتینر) بوده که از این تعداد در حال حاضر تعداد 13 هزار و ۴۱ کانتینر در حین انجام تشریفات متروکه، توسط صاحب کالا از گمرک ترخیص و از بندر شهیدرجایی هرمزگان خارج شده است، برای تعداد ۶۳۸۸ کانتینر به تعداد ۱۲۳۰ اظهارنامه تنظیم شده است که تشریفات متروکه شدن آن در جریان قرار دارد.

بانک‌ها و سازمان‌ مالیاتی همراه با اصناف تعطیل شوند

رییس اتاق اصناف تهران در نامه‌ای به استاندار تهران اعلام کرد که برای اثربخشی بیشتر کنترل بیماری کرونا در صورت لزوم باید بانک‌ها و سازمان‌های مالیاتی هم تعطیل شوند. قاسم نوده فراهانی در نامه‌ای به انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران اعلام کرد که با وجود شرایط بد اقتصادی امکان تعطیلی واحدهای صنفی وجود ندارد، اما برای اثربخشی بیشتر کنترل بیماری کرونا در صورت لزوم باید بانک‌ها و سازمان‌های مالیاتی نیز همراه با اصناف تعطیل شوند. در نامه رییس اتاق اصناف به محسن بندپی استاندار استان تهران در مورخ 13/۴/۱۴۰۰ آمده است: احتراما، همان‌گونه که مستحضرید شرایط اقتصادی صاحبان صنوف و خانواده‌های آنها، به مرحله‌ای از بحران و آسیب‌های مختلف رسیده است که دیگر امکان تعطیلی واحدهای صنفی برای فعالان اقتصادی ممکن نیست و از سوی دیگر فشارهای روحی و روانی آستانه تحملی برای صنوف باقی نگذاشته است. لذا با توجه به وضعیت بسیار بد فعالان اقتصادی به دلیل تعطیلی پی در پی آنها از سوی ستاد ملی کرونا و افزایش هزینه‌های صنوف از جمله حامل‌های انرژی، مالیات، هزینه پرسنلی، اجاره واحد صنفی، عوارض پسماند شهرداری و ده‌ها معضل و مشکل دیگر، وضعیت را به سمتی هدایت کرده است، در این شرایط مدیریت و کنترل صنوف را غیرقابل پیش بینی کرده است. طبق گزارشات واصله نارضایتی از ادامه تعطیلی صنوف بسیار بالاست و صاحبان صنوف و بازاریان تاکید دارند «همراه اصناف، سازمان‌ها و ارگان‌هایی که با حوزه اصناف از جمله بانک‌ها، سازمان‌های امور مالیاتی و… نیز همگام با اصناف باید تعطیل گردند» و نباید بار همه مشکلات و آسیب‌های ویروس کرونا به دوش اصناف قرار گیرد. آنها تاکید دارند اگر قرار باشد تعطیلی طبق روال گذشته صرفاً برای حوزه اصناف اعمال شود، امکان نافرمانی صنوف از رعایت و پذیرش دستورهای صادرشده بسیار بالاست و ممکن است همراه چالش‌های خیابانی و اعتراضات صنفی همراه شود. لذا از محضر جنابعالی درخواست در این خصوص ارایه طریق گردد.

بیسکوییت‌های یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی در راه ایران!

ایسنا |دبیرکل بنکداران موادغذایی ضمن اشاره به اینکه بیسکوییت‌های وارداتی یک میلیونی در کشور مورد استقبال قرار گرفته است، خبر از ورود بیسکوییت‌های یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی به کشور را داد. قاسمعلی حسنی در این باره اظهار کرد: با شیوع کرونا و کاهش سفرهای خارجی مصرف تنقلات و کالاهای خوراکی لوکس نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته و همین امر منجر به افزایش واردات این دست کالاها شده است. وی ادامه داد: به دلیل فروش فوق‌العاده این تنقلات و استقبال بالای بخشی از افراد جامعه از این اقلام، بیسکوییت‌های یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی آلمانی، سوییسی، فرانسوی و انگلیسی در راه است. دبیرکل بنکداران مواد غذایی اضافه کرد: قیمت این بیسکوییت‌ها معادل یارانه دوسال اقشار آسیب پذیر جامعه است و به صورت غیر رسمی وارد کشور می‌شوند و دولت نیز حقوق گمرکی از آنها دریافت نمی‌کند. وی در پایان گفت: به دولت پیشنهاد می‌کنیم که در این بخش شفاف‌سازی انجام شود. اگر واردات این کالاها آزاد است پس بایستی اجازه داده شوند واردات کالاهای اساسی‌تر مانند شکر و ...هم آزاد شود.

 

ارسال نظر