روی خط خبر

۱۳۹۹/۱۲/۱۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۶۴۳۶

ثبت ۱۶۰۰ واحد صنفی در سامانه توزیع کالای خراسان رضوی

اتاق اصناف ایران| خزانه‌دار اتاق اصناف ایران و رییس اتاق اصناف مرکز استان خراسان رضوی گفت: با مصوبه تنظیم بازار استان خراسان رضوی، سامانه‌ای جهت توزیع کالاهای اساسی تدارک دیده‌ایم که به زودی رونمایی می‌شود و تا به امروز ۱۶۰۰ واحد صنفی، فروشگاه زنجیره‌ای و شرکت تعاونی در خراسان رضوی در این سامانه ثبت نام کرده‌اند. محمود بنانژاد در خصوص سامانه توزیع کالاهای اساسی استان خراسان رضوی بیان کرد: با رونمایی از این سامانه از این پس، کالاهای تنظیم بازار که در واحدهای صنفی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های تعاونی عرضه می‌شوند از طریق این سامانه توزیع خواهند شد. وی افزود: حلقه‌های مختلفی در این سامانه تعریف شده است. به‌طور مثال در این سامانه انبار اولیه تعریف شده است. در مرحله بعد، مباشران تعیین شده، کالا را از آن انبار تحویل می‌گیرند. بلافاصله موجودی مباشر در سامانه ثبت شده و قابل مشاهده خواهد بود. مباشر کالا را بین خرده فروشان توزیع می‎‌کند و اطلاعات را در سامانه ثبت می‌کند. به این ترتیب مشخص می‌شود که کدام خرده‌فروش چه مقدار و از کدام کالا دریافت کرده است. خرده‌فروشان نیز از مصرف کننده نهایی که کالا را خریداری کرده‌اند، کد ملی و شماره تلفن همراه گرفته و در سامانه ثبت می‌کنند. بنانژاد تصریح کرد: بازرسان صنفی نیز به‌طور تصادفی با مصرف‌کنندگان نهایی تماس می‌گیرند تا از صحت اطلاعات ثبت شده اطمینان یابند.

عضو هیات رییسه و خزانه‌دار اتاق اصناف ایران تاکید کرد: این اقدام، منجر به رصد نحوه توزیع کالا می‌شود. تعدد واحدهای صنفی و پراکندگی آنها در سطح شهر نیز موجب توزیع مناسب خواهد شد. از سوی دیگر از خریدهای هیجانی مثلا در مورد روغن نیز جلوگیری خواهد شد تا همه خانوارها بتوانند کالاهای اساسی را تهیه کرده و انبارهای خانگی ایجاد نشود.

کشورهای همسایه مقصد ۷۵درصد صادرات ایران

مهر|علیرضا رزم‌حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ایران خودرو باید امروز با تکیه بر کمیت و کیفیت تولیدات خود حرف مهمی برای گفتن داشته و تولید گیربکس اتوماتیک را در دستور کار خود قرار دهد. رزم حسینی تصریح کرد: با توجه به اینکه خودرو در سایر کشورها مجهز به گیربکس اتوماتیک است تولیدات خودرویی ما نیز باید به این سو جهت پیدا کند. وی گفت: استان قزوین با توجه به شرایط صنعتی تأمین‌کننده ۱۷ درصد صنایع کشور است که جایگاه خوب صنعت را به خود اختصاص داده و می‌تواند به قطب صنعتی تبدیل شود. وی بیان کرد: در حال حاضر ما با ۱۵ کشور همسایه در حال تعامل صادرات هستیم و حدود ۷۵ درصد از تولیدات ما به کشورهای همسایه صادرات می‌شود که این شرایط برای ما بسیار حائز اهمیت است چرا که علاوه بر افزایش اشتغال که سبب شده برخی کارخانه‌ها در سه نوبت فعالیت کنند امکان طرح توسعه را نیز برای ما فراهم کرده است. رزم حسینی گفت: کشور ایران در بخش صادرات سیمان، پتروشیمی و فولاد پیشگام بوده و در بخش ذخایر معدن نیز دارای ۵ میلیارد تن ظرفیت ذخایری است. این مسوول در پایان تأکید کرد: لازمه رشد و پیشرفت اقتصادی در کشورهای جمعیت محور حمایت از شرکت‌های کوچک و بزرگ تولیدی و توسعه‌گرا در زمینه اشتغال‌زایی است که این توجه در مناطق محروم و روستایی نیز کاملاً جدی‌تر اجرا می‌شود و ما در وزارت صنعت و معدن آماده حمایت از این صنایع تولیدی را داریم.

تجارت ۶,۸ میلیارد دلاری کشور در بهمن ماه

ایلنا| سید روح‌الله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: کارنامه تجارت کشورمان در مجموع یازده ماه سال جاری، ۱۳۴ میلیون تن کالا به ارزش ۶۵.۵میلیارد دلار بوده که سهم صادرات ۱۰۳ میلیون و ۹۰هزار تن به ارزش ۳۱ میلیارد و ۱۹۸ میلیون دلار و سهم واردات ۳۰ میلیون و ۸۱۸ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ میلیارد و ۳۲۱ میلیون دلار بوده است.  لطیفی در خصوص عملکرد تجارت خارجی کشور در بهمن ماه گفت: تجارت خارجی کشور در بهمن‌ماه، افزایش ۱۸۴ میلیون دلاری در صادرات و کاهش ۵۰میلیون دلاری واردات را نسبت به دی ماه تجربه کرده است. سخنگوی گمرک در خصوص مقاصد صادراتی کشور در بهمن ماه، توضیح داد: چین با یک میلیون و ۷۱۴ هزار تن به ارزش ۸۴۵ میلیون دلار، عراق با یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن به ارزش ۴۷۷میلیون دلار، امارات با یک میلیون و ۱۶۰ هزار تن به ارزش ۴۴۱ میلیون دلار، افغانستان با ۵۷۶ هزارتن به ارزش ۱۸۵ میلیون دلار و ترکیه با ۱۶۵ هزار تن به ارزش ۱۸۳میلیون دلار و جمعا با پنج میلیون و ۱۸۵ هزار تن کالا و ارزش دو میلیارد و ۱۳۱میلیون دلار، پنج مقصد نخست صادراتی کشورمان بودند که ۶۰درصد کل وزن و ۷۰ درصد ارزش کالاهای صادراتی کشورمان در بهمن ماه را به خود اختصاص دادند. وی در خصوص کشورهای طرف معامله با کشورمان برای واردات کالا گفت: امارات با ۳۷۲هزارتن کالا به ارزش یک میلیارد و ۶۱ میلیون دلار، چین با ۳۰۸ هزار تن به ارزش ۹۰۸ میلیون دلار، ترکیه با ۳۶۰ هزار تن به ارزش ۴۲۶ میلیون دلار، آلمان با ۱۸۶ هزار تن به ارزش ۲۱۰ میلیون دلار و هند با ۲۲۰ هزار تن به ارزش ۲۰۲میلیون دلار به ترتیب پنج کشور طرف معامله برای واردات کالا به کشورمان بودند که جمعا با یک میلیون و ۴۴۶ هزار تن به ارزش دو میلیارد و ۸۰۷میلیون دلار، ۵۶ درصد وزن و ۷۶ درصد ارزش واردات در بهمن ماه به این پنج کشور اختصاص داشته است.

 

ارسال نظر