اخبار

۱۳۹۹/۰۶/۰۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۰۳۳۴

تجاری‌سازی بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو در ایران‌خودرو

ایکوپرس|با وجود تعطیلات تابستانی ایران‌خودرو و قطعه‌سازان در مردادماه، کارگران خطوط تولید و تکمیل‌کاری این گروه صنعتی با همراهی تامین‌کنندگان موفق شدند در همین ماه بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو را تجاری‌سازی و وارد بازار کنند. آمار و اطلاعات تولید در این گروه صنعتی نشان می‌دهد در مردادماه امسال ۳۱ هزار و ۴۶۸ دستگاه خودرو تولید و ۴۱ هزار و ۳۸۷ دستگاه خودرو تکمیل و تجاری‌سازی شده است.

با تعداد ثبت شده، رکورد تجاری‌سازی هفتگی خودروها در دو سال اخیر نیز، در هفته پایانی مردادماه امسال شکسته شد. در هفته گذشته ۱۸ هزار و ۶۰۳ خودرو تکمیل و تجاری‌سازی شده است. برمبنای این گزارش، کارگران خطوط تکمیل‌کاری ایران‌خودرو در هفته پایانی مردادماه و هم‌زمان با تعطیلات تابستانی، در محل کار حضور یافته و با تکمیل خودروهای دارای کسری قطعه، بخش قابل توجهی از این خودروها را تکمیل و تجاری‌سازی کردند.

رانت ۴۰ هزار میلیارد تومانی  در بازار ورق‌های فولادی

خبرگزاری تسنیم |عضو انجمن فولاد با بیان اینکه امروز اختلاف بین بورس و کف بازار عاملی شده تا بازار با بی ثباتی روبرو شود، گفت: اگر در مقطعی صادرات اسلب متوقف شود ما می‌توانیم نیاز بازار داخل را تامین و رانت موجود ۲۴ تا ۴۰ هزار میلیارد تومانی را از بین ببریم. رضا شهرستانی با اشاره به اینکه مشکل اساسی امروز کشور کاهش قیمت نفت و اعمال تحریم‌ها و نداشتن ارز است، اظهار داشت: در بخش پتروشیمی سال گذشته 12 میلیارد دلار صادرات انجام شده است اما امسال با وجود افزایش 40 درصدی تولید صادرات 8 میلیارد دلاری  پیش بینی شده است. وی با اعلام اینکه اما در صنایع معدنی که تابع عرضه و تقاضا بوده و کمتر متاثر از قیمت نفت است امسال پیش بینی صادرات 11میلیارد دلاری شده است، افزود: این موضوع را باید در نظر گرفت که سال گذشته شمش قیمت 380 دلاری داشت که به دلیل بیماری کرونا به 350 رسید اما در حال حاضر قیمت 400 دلاری را دارد که پیش بینی می‌شود در ماه‌های آینده این رقم روند صعودی هم پیدا کند. این عضو انجمن فولاد تصریح کرد: این آمار نشان می‌دهد باید اولویت نخست ما صادرات صنایع معدنی باشد ما 30 میلیون تن تولید فولاد داریم که 11 میلیون تن آن به بخش تختال و 19 میلیون تن به محصولات طویل برمی‌گردد. به نظر می‌رسد اگر ما صادرات اسلب را متوقف کنیم تامین نیاز داخل با سرعت زیادی همراه خواهد شد. حتی ما می‌توانیم به جای تولید هشت میلیون تن به 10.5 میلیون تن تولید ورق دست پیدا کنیم. شهرستانی با اعلام اینکه امروز اختلاف بین بورس و کف بازار عاملی شده تا بازار با بی ثباتی روبرو شود، تصریح کرد: اگر در مقطعی صادرات اسلب متوقف شود ما می‌توانیم نیاز بازار داخل را تامین و رانت موجود که رقمی حدود 24 تا 40 هزار میلیارد تومان است را از بین ببریم. حتی در آینده می‌توان به صادرات ورقهای فولادی نیز متمرکز شد.

وی در ادامه صحبت‌های خود تاکید کرد: در بخش طویل محصولات فولادی ما 19 میلیون تن تولید شمش داریم که از این میزان 10 میلیون تن مصرف داخلی و صادرات انجام شده و 9 میلیون تن مازاد تولید داریم. به نحوی که نمی‌توان با تصمیمات غیرکارشناسی مانع صادرات مازاد تولید فولاد شد. این عضو انجمن فولاد افزود: به نظر می‌رسد باید در بخش فولاد تصمیمات کارشناسی اعمال و مانع بروز رانت شد. در همین ارتباط ما معتقدیم باید سازوکار مناسبی برای تامین نیاز داخل و صادرات محصولات فولادی اتخاذ شود تا رانت اختلاف قیمت بین بورس و کف بازار برطرف گردد.

افزایش تولیدات خودرویی  تا پایان مرداد ۹۹ 

شاتا|گزارش آماری تولید و تحویل تجمعی خودروهای تولیدی شرکت‌های ایران خودرو و سایپا تا 30 مرداد ماه سال ۹۹ منتشر شد که نشان از افزایش ۲۱ درصدی کل تولیدات خودروی در ۵ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد. بنابراین آمار ارایه شده از سوی اداره کل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ابتدای سال ۹۹ تا ۳۰ مردادماه، کل تولید تجمعی دو شرکت ایران خودرو و سایپا، ۳۶۰ هزار و ۵۹۹ دستگاه بوده که در مقایسه با تولید 298 هزار و 307 دستگاه خودرو در سال ۹۸، افزایش ۲۱ درصدی در تولید ثبت شده است. طبق این گزارش تعداد خودروهای تحویلی دو شرکت بزرگ خودروسازی در مجموع ۲۸۶ هزار و ۳۶۳ دستگاه بوده که در مقایسه با تعداد ۲۶۳ هزار و 537 خودروی تحویلی، افزایش ۹ درصدی حاصل شده است. در ۵ ماه نخست امسال، همچنین تعداد تحویلی تعهدات جاری با 34 هزار و 148 دستگاه رشد ۲۳۹ درصدی در این بخش را ثبت نموده است. همچنین در این گزارش از کاهش ۱۳ درصدی موجودی کل خودروهای تجاری در پارکینگ فروش و کاهش ۲۸ درصدی خودروهای ناقص در 5 ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اشاره شده است.

 

ارسال نظر