حفظ سرمایه‌های بین‌النسلی مزیت بورسی شدن شستا است

۱۳۹۹/۰۲/۰۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۶۵۰۹

محمود ملکوتی‌خواه عضو هیات‌مدیره شستا با بیان اینکه گفته می‌شود می‌توانیم بورس را به دو بخش قبل و بعد از عرضه سهام شستا تقسیم کنیم، جمله کاملی نیست، گفت: به نظرم باید اقتصاد ایران را به دو بخش قبل و بعد از عرضه سهام شستا در بورس تقسیم کرد.

به گزارش روابط‌عمومی شستا، این عضو هیات‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، با تاکید بر سخنان رییس‌جمهور در خصوص الگو شدن شستا، گفت: بورسی شدن شستا باعث ایجاد مدلی از شفافیت برای شرکت‌های وابسته به نهادهای عمومی و به نوعی باعث ایجاد روش و راهکاری جهت اجرا و پیاده‌سازی اصل 44 قانون اساسی شد.

ملکوتی‌خواه گفت: با باور اینکه مشارکت مردم در اقتصاد و دور شدن از تصدی‌گری دولت با واگذاری شرکت‌های دولتی از طریق ابزارهای موجود در بازار سرمایه امکان پذیر است با ارایه موفقیت آمیز سهام شستا در بورس قوت گرفت که این امر موجب تحول واقعی در اقتصاد ایران خواهد شد.

وی با بیان اینکه از 8 میلیارد سهمی که در بورس عرضه شد 6 میلیارد و 700 میلیون سهم برای عموم و 1میلیارد و 300 میلیون سهم برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری در نظر گرفتیم که توسط سازمان بورس اختصاص داده شد، ضمن آنکه سازمان تامین اجتماعی باید 2 درصد دیگر از سهام شستا را تا 3 ماه بعد از عرضه اولیه در بورس عرضه کند.

عضو هیات‌مدیره شستا تصریح کرد: با توجه به اینکه مالکیت شستا برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی است، تمام سرمایه جذب شده از طریق عرضه اولیه مستقیما به حساب سازمان تامین اجتماعی به عنوان متولی این شرکت واریز می‌شود و از آنجایی‌که از دارایی‌های سازمان تامین اجتماعی به عنوان دارایی‌های بین‌النسلی یاد می‌شود، سازمان این نقدینگی را قاعدتا بر اساس بودجه سال 1399 سازمان تامین اجتماعی در پروژه‌های جدید برای حفظ منافع کارگران و بیمه‌شدگان سرمایه‌گذاری می‌کند.

 

ارسال نظر