اخبار

۱۳۹۷/۰۶/۲۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۹۸۲۵

لایحه رتبه‌بندی معلمان در دولت

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با حضور بدون تکلف در مدارس با مشکلات مدارس و معلمان از نزدیک و بطور مستقیم آشنا شوید.

محمد بطحایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیرکل آموزش و پرورش استان‌های کشوربا اشاره به اهمیت ارتباط مدیران با ذی نفعان آموزش و پرورش گفت: لازم است تا به مدارس برویم و در دفتر مدارس به صورت سر زده و بدون تکلف حضور پیدا کنیم و با مشکلات و مسائل معلمان در مدارس و کلاس‌های درس از نزدیک آشنا شویم و همچنین پاسخگویی سریع به مسائل و مشکلات را در ادامه این طرح لازم دانست. بطحایی با اشاره به افتتاح مکانی برای هیات‌های اندیشه ورز در تهران اظهار کرد: یکی از نکاتی که نمایندگان این هیات‌ها تاکید می‌کردند، وجود چنین مکان‌هایی در استان‌ها است و این مورد بر توجه به انجام گفت‌وگو و وجود مطالبات در استان‌ها دلالت می‌کند.

وزیر دولت دوازدهم با اشاره به گفتمانی که در مورد مسائل آموزش و پرورش شکل گرفته است، تصریح کرد: نیاز است تا این گفتمان‌ها به استان‌ها و شهرستان‌ها منتقل شود و این گفتمان و بحث‌ها در این نقاط هم شکل بگیرد و باعث شود تا مسائل جامعه در تمام سطوح کشور مطرح شود. او اظهار کرد: برای سال تحصیلی جدید نباید کتاب‌های کمک آموزشی در مدارس ابتدایی وارد شود و اگر برای رسانه‌ها نمی‌توانیم تعیین تکلیف کنیم اما برای مدرسه‌ها می‌توانیم تصمیم‌های خود را اجرایی کنیم و لازم است که همه مدیران در ممنوعیت ورود کتاب‌های کمک آموزشی و آزمون‌ها به مدارس ابتدایی توجیه باشند. بطحایی افزود: در ایام آغاز سال تحصیلی مرکز نیروی انسانی در ستاد و استان‌ها به صورت شبانه‌روزی مستقر خواهند بود تا هر مشکلی در مناطق وجود داشته باشد را فورا حل کنند.

او با اشاره به تاکید آموزش و پرورش به توجه به نخبگان گفت: به همین علت اساس نامه‌ای که در مورد مرکز استعدادهای درخشان آماده شد و به شورای انقلاب فرهنگی فرستاده شده، اساس نامه‌ای مناسب و مفید است. وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیش نویس فرستاده شده لایحه رتبه‌بندی فرهنگیان گفت: این لایحه هم اکنون در کمیسیون‌های دولت است و امیدواریم به زودی بررسی و تصویب شود. بطحایی در مورد طرح ایران مهارت گفت: با توجه به پژوهشی که انجام شده و تحقق موفقیت این طرح، برای سال تحصیلی جدید ۱۰درصد مدارس کشور تحت پوشش طرح ایران مهارت قرار خواهند گرفت. او گفت: افزایش مشارکت مردم در آموزش و پرورش لازم است و ما باید از حضور مردم به عنوان ذی نفعان اصلی آموزش و پرورش استقبال کنیم و هرجا که مردم آمادگی دارند از مشارکت آنها استفاده کنیم. وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از موفقیت‌های ما در سال‌های گذشته افزایش دانش‌آموزان پیش دبستانی است و باید مدیران کل مراقبت کنند که درصد حضور کودکان مانند سال‌های قبل رو به افزایش باشد.

او با توجه به مشکلات اقتصادی تولیدکنندگان ایرانی خواستار حمایت از نوشت افزار ایرانی در مناطق و مدارس شد و گفت: مدارس باید در ترغیب دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان برای استفاده از کالاهای ایرانی خصوصا نوشت افزارهای ایرانی تلاش کنند. بطحایی از مدیران کل استان‌ها خواست تا در روز اول مهر، آیین‌های آغاز سال تحصیلی برای دانش‌آموزان توام با شادی و نشاط باشد و سخنرانی‌های طولانی و رسمی سر صف‌های مدارس انجام نشود که اینها مواردی است که خاطره خوبی از اولین روز مدرسه برای بچه‌ها به جا نمی‌گذارد.

نظارت تعزیرات  بر انبارهای دارو

مدیرکل دفتر بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با اشاره به آمار بازرسی‌ها و میزان کشفیات این سازمان در حوزه کالاهای سلامت در سال ۹۶، در عین حال از شدت نظارت‌های سازمان تعزیرات حکومتی بر انبارهای شرکت‌های دارویی خبر داد.

شهریار اسلامی‌تبار درباره نحوه نظارت بر تخلفات حوزه غذا و دارو، گفت: در کشور یک نهاد نظارتی مستقل مانند بازرسی کل کشور، یک نهاد قضایی مانند دادسراها و دادسرای ویژه جرایم پزشکی و یک نهاد شبه‌قضایی مانند سازمان تعزیرات حکومتی وجود دارد. در مجموع در تعزیرات حکومتی و قوه قضاییه حوزه‌ای مستقل برای رسیدگی جرایم پزشکی قرار دارد. با این تفاوت که در تعزیرات حکومتی به شبه‌جرم‌ها رسیدگی می‌شود، اما در مجموعه‌های قضایی به جرم رسیدگی می‌کنند. در عین حال در مجموعه‌هایی چون سازمان نظام پزشکی به تخلف رسیدگی می‌شود. بنابراین بین قوانین و مقررات تفاوت وجود دارد و کار این حوزه‌ها با یکدیگر هیچ تداخلی ندارد. او با اشاره به نظارت‌هایی که در حوزه داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها و شرکت‌های پخش دارو جهت جلوگیری از احتکار یا گران‌فروشی انجام می‌شود، به ایسنا گفت: باید توجه کرد که دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور بازوهای اجرایی سازمان غذا و دارو هستند. در این دانشگاه‌ها حوزه معاونت غذا و دارو و حوزه بازرسی داریم که هر دو حوزه طبق وظیفه قانونی به داروخانه‌های تحت پوشش‌شان سر زده، بازرسی می‌کنند و گزارش‌های موردی و ادواری را برای ما ارسال می‌کنند؛ بطوریکه می‌توان گفت داروخانه‌ای نیست که نظارت‌های لازم در آن انجام نشود. اسلامی‌تبار ادامه داد: در عین حال روی شرکت‌های پخش دارو هم به ویژه از سوی سازمان تعزیرات حکومتی نظارت وجود دارد. سازمان تعزیرات حکومتی هم به‌شدت در بحث انبارهای شرکت‌های پخش دارو ورود می‌کند و در کنار نیروهای تعزیرات، نیروهای بازرسی سازمان غذا و دارو هم حضور دارد.

 

ارسال نظر