اخبار

۱۳۹۸/۱۲/۱۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۴۷۴۵

علت خالی ماندن  برخی از قفسه‌های فروشگاه‌ها

رییس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای با تاکید بر اینکه هیچ کمبود کالایی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود ندارد، در مورد دلایل خالی ماندن قفسه‌ها در ساعاتی از روز توضیحاتی ارایه داد. در روزهای اخیر فیلم‌هایی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد قفسه برخی از کالاهای اساسی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خالی است که در این رابطه امیرخسرو فخریان با بیان اینکه افزایش تقاضای مایحتاج روزانه مردم باعث شده برخی از قفسه‌ها با سرعت بیشتری خالی شود، به ایسنا گفت: از اول اسفند خرید مردم از فروشگاه‌ها زیاد شده است. برای مثال فروشگاه‌هایی که قادر هستند حدود ۳۰۰۰ مشتری را پوشش دهند با حدود ۱۰ هزار مشتری مواجه شده‌اند. وی با تأکید بر اینکه هیچ کمبود کالایی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود ندارد، اظهار کرد: اخیراً برای کاهش نگرانی مردم در این زمینه اطلاع‌رسانی‌هایی انجام شده است. همچنین از انبارهای فروشگاه زنجیره‌ای فیلمبرداری و در فضای مجازی منتشر کردیم تا شهروندان اطمینان حاصل کنند که کمبود کالا وجود ندارد. رییس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای همچنین در توضیح علت خالی ماندن برخی از قفسه‌های فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: با توجه به افزایش تقاضا در این فروشگاه‌ها، قفسه‌ها در ساعاتی از روز خالی هستند که آن هم مربوط به زمانی است که کالاها از انبار به قفسه منتقل می‌شود؛ بنابراین کمبودی وجود ندارد. وی افزود: به نظر می‌رسد شهروندان به دلیل شیوع ویروس کرونا نگران هستند که نتوانند بعدا دوباره خرید کنند یا کارخانه‌ها برای تولید به مشکل بخورند، اما طبق اطلاعات ما در حال حاضر کارخانه‌ها سه شیفت تولید دارند و کمبود کالا وجود ندارد.

رستوران‌ها و آشپزخانه‌های معدنی تعطیل‌پذیر نیستند

رییس خانه معدن ایران ضمن اشاره به اینکه اکثر محیط‌های کارگری بخش معدن در مناطق کوهستانی قرار دارند، تاکید کرد: بایستی با امن کردن فضای معادن مانع از رسوخ و شیوع این ویروس شد؛ ضمن اینکه ایجاد فضای سالم برای رستوران‌ها و امور تغذیه‌ای این معادن ضروری است. محمدرضا بهرامن در رابطه با تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بخش معدن و صادرات معدنی کشور، اظهار کرد: همان‌طور که این اتفاق تاثیر منفی براقتصاد کشور چین گذاشته و صادرات و واردات این کشور را با مشکل مواجه کرده است، قطعا شیوع آن بر اقتصاد و صادرات کشور ما نیز تاثیرگذار خواهد بود؛ هرچند که نشانه‌های آن در بازار و کسب‌وکارها نیز مشهود است. رییس خانه معدن ایران ضمن تاکید بر اینکه ویروس کرونا به غیر از تاثیرات منفی بر اقتصاد، جنبه روانی خاصی در کشور ایجاد کرده است، گفت: تعطیلی مراکز از جمله محیط‌های کاری با توجه به نزدیک شدن به ایام پایان سال شرایط کار را قطعا سخت‌تر کرده و شرکت‎ها در پرداخت‌هایی که باید انجام دهند و در نقل‌و انتقالات پول‌ها با مشکل مواجه شده‌اند. البته این در شرایطی است که ایران و البته بسیاری از شرکت‌های تهیه و تولید مواد معدنی آن در لیست تحریم‎ها قرار دارند؛ بنابرای از این سو نیز به راحتی نمی‎توانیم نقل و انتقالات پول داشته باشیم. بهرامن افزود: با توجه به مشکلاتی که در محیط‌های کارگری نیز وجود دارد، مدیریت شرایط فعلی بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه اگر به خوبی مدیریت نشود، آثار نامطلوبی برجای می‌گذارد که غیرقابل جبران خواهد بود. مدیران در شریط کنونی باید آمادگی بالایی داشته باشند تا با امن کردن فضا از نظر امنیتی و بهداشتی، مانع از رسوخ این ویروس در محیط‌های کاری شوند. همچنین باتوجه به اینکه محیط‌های کارگری بخش معدن در مناطق کوهستانی قرار گرفته‌اند، بایستی در رابطه با تغذیه این محیط‌ها دقت لازم صورت گیرد. این موضوع یکی از فاکتورهای مهم این بخش است و نمی‌توان رستوران‌ها و آشپزخانه‌های معدنی را به دلیل ساعت‌های بالای کاری تعطیل کرد؛ در غیراینصورت کارگران با مشکلاتی مواجه می‌شوند. رییس خانه معدن ایران تاکید کرد: درشرایط فعلی واحدهای بزرگ با این مشکل روبرو شده‌اند؛ چراکه برای تامین خوراک و مواد اولیه کارگران باید دقت‌های کامل از هر نظر را داشته باشند. این موارد، بحث‌های مدیریتی را از حالت عادی خارج و به صورت بحرانی تبدیل کرده است. اینها از جمله مواردی است که چندان مشهود نیست اما جامعه تخصصی آن را کامل درک کرده است. از متولیان این بخش انتظار می‌رود که همراه بخش معدن و محیط‌های کارگری دراین دوره زمانی باشد.

کاهش یک میلیون تومانی قیمت زعفران

عضو شورای ملی زعفران ایران اظهار داشت: در بازار داخلی نیز شاهد روند نزولی قیمت زعفران هستیم به نحوی که از ابتدای هفته گذشته تا امروز یک میلیون تومان کاهش قیمت داشته است. علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه شرایط زعفران در بازار داخلی خوب نیست، اظهار کرد: در بازار داخلی نیز شاهد روند نزولی قیمت زعفران هستیم به نحوی که از ابتدای هفته گذشته تا امروز یک میلیون تومان کاهش قیمت داشته است. وی قیمت هر کیلوگرم زعفران در بازار داخلی را 8 میلیون تا 10 میلیون تومان عنوان کرد. وی گفت: ابتدای هفته گذشته قیمت هر کیلوگرم زعفران 9 تا 11 میلیون تومان بوده است. حسینی در پاسخ به این پرسش که با توجه به تاثیر زعفران در بهبود سیستم دفاعی بدن، چرا مانند سایر محصولات که جنبه دارویی دارند افزایش قیمت نداشته است، اظهار کرد: قیمت بالای زعفران موجب شده در این شرایط مردم کمتر به سراغ آن بیایند و ترجیح آنها سایر محصولات کشاورزی باشد.

 

ارسال نظر