جلوگیری از اختلاط برنج گیلان با خارجی هدف اصلی ما است

۱۳۹۷/۰۵/۰۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۶۵۷۰
جلوگیری از اختلاط برنج گیلان
با خارجی هدف اصلی ما است

گیلان|

استاندار گیلان ایجاد برند و کیفی‌سازی تولید برنج را ضروری دانست و گفت: جلوگیری از اختلاط تولیدی برنج گیلان با برنج خارجی و ایجاد منفعت بیشتر برای کشاورزان از اهداف اصلی ماست.

به گزارش ایلنا، مصطفی سالاری در هشتمین جلسه کمیته تخصصی برنج استان که در موسسه تحقیقات برنج کشور برگزار شد، بسته‌بندی با برند مشخص را معرف برنج تولیدی گیلان در سطح کشور و دنیا دانست و اظهار داشت: درج برند واحد بر محصول برنج گیلان علاوه بر تایید کیفیت آن محصول می‌تواند نقش بسزایی در ارتقای بازار فروش این محصول داشته باشد. او با اشاره به اینکه امسال واردات غیررسمی منتفی است افزود: دولت نسبت به واردات کالاها به صورت مشخص ارز دولتی پرداخت می‌کند که در موضوع برنج، خارج از میزان تعیین شده امکان واردات وجود ندارد. سالاری با بیان اینکه جلوگیری از واردات غیررسمی به نفع برنجکاران است اظهار داشت: اهتمام ما بر این است تا در تولید محصولات کشاورزی به ویژه برنج از مزرعه تا سفره برنامه‌ریزی داشته باشیم. نماینده عالی دولت در گیلان به وجود حلقه‌های متفاوت در چرخه تولید برنج اشاره و خاطرنشان کرد: شالیکوبی‌ها حلقه‌ اصلی تولید برنج هستند که می‌توانند تاثیر بسزایی در بازار این محصول داشته باشند.

 

ارسال نظر