راهبرد مدیران برای مقابله با تحریم‌ها

۱۳۹۷/۰۴/۰۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۴۳۹۴
راهبرد مدیران برای مقابله با تحریم‌ها

گروه بنگاه‌ها|

معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به پیامدهای تصمیم امریکا در خروج یک‌جانبه و غیرقانونی از برجام گفت: در صورت هماهنگی، انسجام و همبستگی مردم، نخبگان و مسوولان می‌توان از بحران‌های پیش‌رو عبور و دشمن را وادار به عقب‌نشینی از مواضع خود کرد.

به گزارش پاد، اسحاق جهانگیری دیروز در ادامه سفر یک روزه خود به بندر انزلی در نشست مشترک با دبیر شورای عالی و تعدادی از مدیران عامل مناطق آزاد کشور گفت: در شرایط موجود هر کس دلسوز ایران، کشور و مردم است، وظیفه دارد دین خود را ادا کند و مدیران دستگاه‌ها باید فعالانه و با روحیه قوی بیندیشند که چگونه می‌توانند به سهم خود در حل مشکلات پیش روی کشور کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه ملی همه مدیران طراحی و برنامه‌ریزی صحیح برای مقابله با تحریم‌ها و عبور از چالش‌های پیش روی کشور است، اظهار داشت: باید با برنامه‌ریزی و نظارت جدی زمینه‌های بروز فساد در برهه کنونی را از میان برد و با توجه به تجربه قبلی تحریم‌ها با مفسدان اقتصادی با قاطعیت برخورد کرد.  معاون اول رییس‌جمهور ضمن تشریح برنامه امریکایی‌ها برای ایجاد مشکل اقتصادی در کشور گفت: هدف از این تحریم‌ها ممانعت از پیشرفت و توسعه جمهوری اسلامی ایران است و آنها با این فشارها ملت ایران را هدف گرفته‌اند.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مناطق آزاد کانون اصلی توسعه کشور و منطقه هستند، گفت: مناطق آزاد با توجه به قوانین و مقررات تسهیل‌کننده باید بتوانند در جذب گردشگر داخلی و خارجی، ایجاد صنایع تولیدی و صادرات محور نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وی با اشاره به ضرورت آسیب‌شناسی درخصوص نحوه اداره مناطق آزاد گفت: شناخت مسائل حقوقی برای ممانعت از موازی‌کاری و تداخل فعالیت دستگاه‌های دولتی در این مناطق، برنامه‌ریزی و ارائه بسته جامع برای جذب گردشگر داخلی و خارجی و هماهنگی با سایر نهادها به ویژه مجلس شورای اسلامی در خصوص هدف‌گذاری پیش‌بینی شده برای مناطق آزاد باید در دستور کار دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد قرار بگیرد.

پیش از سخنان معاون اول رییس‌جمهور مرتضی بانک مشاور رییس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به اهمیت فعالیت مناطق آزاد در جهت سیاست‌های اقتصادی دولت و نقش این مناطق در توسعه و شکوفایی کشور گفت: با استقرار گمرک در مناطق آزاد مشکل قاچاق کالا برطرف شده و این مناطق می‌توانند به تدریج جای برخی کشور‌های منطقه در تجارت و نقل و انتقالات بانکی را بر عهده بگیرند.

وی با ارائه گزارشی آماری از شاخص‌های اقتصادی مناطق آزاد به ویژه اجرای ده‌ها طرح عمرانی میزان جذب سرمایه‌گذار و گردشگر داخلی و خارجی، ‌اشتغال‌زایی و صادرات و واردات گفت: مناطق آزاد به دلیل موقعیت ژئوپلیتیک خود از ظرفیت لازم برای کمک به دولت در شرایط دشوار کنونی برخوردار است و در این زمینه تمام مساعی خود را به کار خواهیم بست.

همچنین چند نفر از مدیران مناطق آزاد کشور دیدگاه‌های خود در خصوص دلایل موفقیت یا ناکامی این مناطق در دستیابی به اهداف تعیین شده اصلاح ساختار بودجه‌یی، اداری و منابع انسانی، ظرفیت‌های بالقوه و برخی موازی‌کاری‌ها را بیان کردند.

 

 

ارسال نظر