خرما؛ عامل توسعه کسب و کار در بم

۱۳۹۶/۱۰/۰۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۱۳۴۴۱
خرما؛ عامل توسعه
کسب و کار در بم

کرمان|

رییس اتاق کرمان گفت: بسیاری از عوامل توسعه مانند وجود نیروی انسانی لازم، مزیت‌های کشاورزی به‌خصوص در محصول خرما، مجموعه ارگ جدید، خودروسازی و مسوولان با تفکر توسعه‌گرا، در بم وجود دارد و این شهرستان می‌تواند با تلاش‌های بیشتر به توسعه پایدار دست یابد. به گزارش ایسنا، سیدمهدی طبیب‌زاده در نشست با فرماندار بم و جمعی از فعالان اقتصادی شهرستان بم افزود: نمایندگی اتاق کرمان در بم می‌تواند همراه و یاری‌رسان بخش خصوصی باشد تا ضمن افزایش تولید، به ایجاد اشتغال بپردازد و در صادرات محصولات منطقه موفق‌تر از گذشته عمل کند. وی با بیان اینکه خودروسازی بم سهم مهمی در اشتغال استان دارد و هم‌اکنون نیز برنامه‌های وسیعی در این مجموعه در حال انجام است تا میزان تولیدات داخل را در این حوزه افزایش دهند، تصریح کرد: خرما عامل توسعه کسب و کار در بم محسوب می‌شود و آثار تاریخی این شهرستان به‌ویژه ارگ بم در منطقه آسیای میانه منحصر به فرد است. طبیب‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق کرمان تمرکز خود را بر محور گردشگری قرار داده و در این زمینه با دعوت از نماینده یک شرکت خارجی برای ارائه مشاوره و سفر وی به کرمان و بم برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفت. رییس اتاق کرمان پیشنهاد برگزاری همایشی با حضور سفرا، مدیران موسسات خیریه بین‌المللی و... در بم را مطرح کرد و گفت: می‌توان با دعوت از این افراد موثر، بم را پس از زلزله به آنها معرفی و از این فرصت برای جذب گردشگران استفاده کرد.

 

ارسال نظر