برنج راتون از ارگانیک‌ترین محصولات کشور است

۱۳۹۶/۰۷/۲۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۰۸۹۸۴
برنج راتون از ارگانیک‌ترین محصولات کشور است

گیلان| معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان گفت: راتون (برنج برداشت دوم از خوشه) از ارگانیک‌ترین محصولات کشور است. به گزارش ایرنا، محمد احمدی‌پور به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی برتر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در رشت اظهار داشت: در راتون، کشت صورت نمی‌گیرد و کوددهی در زمان رویش مجدد استفاده نمی‌شود. وی با بیان اینکه برنج حاصل از کشت دوم در بازار از برنج در کشت مرحله اول گران‌تر است، افزود: از این‌رو ضروری است تبلیغ خوبی در کشور در رابطه با ارگانیک بودن کشت دوم برنج انجام شود. معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان در ادامه سخنانش چای را یکی دیگر از محصولات کیفی استان نام برد و تصریح کرد: در چای گیلان هیچ سمی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، اما در این باره هیچ‌وقت صحبت نمی‌شود و تنها می‌گوییم که چای ایرانی خوب است. وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه گیلان یکی از استان‌های تامین‌کننده مرغ کشور است، افزود: چند برابر مصرف در گیلان، مرغ وجود دارد که تقریبا در چهار فصل می‌توان تولید کرد که البته سرمایه‌گذاری خوبی در این زمینه انجام شده است. احمدی‌پور اظهار کرد: از 18 فعالیت اصلی تولید غذا، گیلان در 5مورد رتبه برتر کشوری، در 6مورد رتبه دوم کشوری و در 3مورد استان رتبه ششم کشوری را دارد.

 

 

ارسال نظر