شناسایی 1100 واحد غیرقانونی استخراج رمز ارز

۱۳۹۹/۰۵/۲۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۰۱۳۹

سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به شناسایی 1100 واحد غیرقانونی استخراج ارز دیجیتال، گفت: با توجه به اینکه سامانه‌های استخراج ارز دیجیتال در دسته دوم، جایگزین دستگاه‌های صنعتی و کشاورزی شده است، بنابراین اختلافی در میزان مصرف برق آنها شناسایی نشده و شناسایی این مراکز بدون استفاده از روش شهودی برای شرکت توانیر ممکن نیست. چندی پیش خبر طرح سوت‌زنی شرکت توانیر برای شناسایی مزارع غیر قانونی استخراج ارز دیجیتال مطرح شد. پس از ارایه خبر این طرح، ابهامی مبنی بر ناتوانی شرکت توانیر در ارتباط با شناسایی مزارع غیرقانونی استخراج رمز ارز مطرح شد. در حقیقت این سوال در ذهن مردم شکل گرفته بود که با وجود پایش شبکه برق توسط کنتورهای هوشمند این شرکت چرا توانیر برای شناسایی این مزارع به فرآیند سوت‌زنی متوسل شده و از امکانات خود برای تحقق این هدف استفاده نمی‌کند. در همین راستا، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور، در گفت‌وگو با فارس، ضمن اشاره به ابهام مطرح شده عنوان کرد: مزارع استخراج ارز دیجیتال به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ دسته اول شامل مزارعی است که در مکانی غیر از کارخانه‌ها و زمین‌های کشاورزی در حال فعالیت ساکن می‌شوند و دسته دوم در مراکز صنعتی و کشاورزی فعال ساکن شده و جایگزین این صنایع می‌شوند. سخنگوی صنعت برق کشور در ارتباط با نحوه شناسایی مراکزی که در مکان جدید ساکن می‌شوند، گفت: با توجه به اختلاف مصرف برق سابق و مصرف برق حال حاضر این مراکز استخراج ارز دیجیتال شناسایی آنها به سادگی و از روی کنتورهای هوشمند مستقر در محل قابل انجام است. وی در تشریح نحوه شناسایی دسته دوم مزارع استخراج رمز ارز، افزود: با توجه به اینکه سامانه‌های استخراج ارز دیجیتال در دسته دوم، جایگزین دستگاه‌های صنعتی و کشاورزی شده است، بنابراین اختلافی در میزان مصرف برق آنها شناسایی نشده و شناسایی این مراکز بدون استفاده از روش شهودی برای شرکت توانیر ممکن نیست. رجبی مشهدی، با اشاره به سیاست سوت‌زنی به کار رفته برای شناسای این مراکز، اظهار داشت: شیوه سوت‌زنی محرمانه برای شناسایی دسته دوم مزارع استخراج ارز دیجیتال غیر قانونی اتخاذ شد و خوشبختانه تا کنون موفق عمل کرده است. سخنگوی صنعت برق کشور در پایان، ضمن اشاره به آمار مراکز غیرقانونی استخراج ارز دیجیتال توسط سامانه سوت‌زنی، گفت: تاکنون بیش از 1100 مزرعه استخراج ارز دیجیتال غیر قانونی در کشور به‌‎وسیله سوت‌زنی محرمانه مردم شناسایی شده است.

سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به شناسایی 1100 واحد غیرقانونی استخراج ارز دیجیتال، گفت: با توجه به اینکه سامانه‌های استخراج ارز دیجیتال در دسته دوم،

 

افزایش نرخ تورم در عربستان 

نرخ تورم بزرگ‌ترین اقتصاد عربی به طرز عجیبی افزایش یافت.به گزارش تریدینگ اکونومیکس، متوسط شاخص بهای مصرف‌کننده در بزرگ‌ترین اقتصاد جهان عرب تا پایان ماه جولای به ۶.۱ درصد رسید که ۵.۶ درصد بیشتر از رقم بازه مشابه منتهی به ماه قبل و بالاترین تورم ثبت شده از ماه  آگوست سال ۲۰۱۰ در این کشور بوده است. در بین بخش‌های مختلف، بیشترین تورم مربوط به بخش مواد غذایی و نوشیدنی با ۱۴.۳ درصد بوده است و پس از این بخش، لوازم منزل با ۸.۵ درصد و حمل و نقل با ۷.۳ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین تورم مربوط به آب و برق با ۰.۲ درصد بوده است و پس از این بخش، لباس و پوشاک با ۴.۹ درصد قرار دارند.جسون تووی- کارشناس بازارهای نوظهور در موسسه «کپیتال اکونومیکس» گفت: نرخ تورم در بخش مواد غذایی کماکان روندی صعودی را تجربه می‌کند که احتمالا بخشی از آن به خاطر قرنطینه‌ها و تمایل مردم برای ذخیره‌سازی گسترده این اقلام است. انتظار داریم که با توجه به اجرایی شدن لایحه افزایش مالیات بر ارزش افزوده، نرخ تورم به سرعت افزایشی شود.با توجه به کاهش درآمدهای دولت و سقوط قیمت نفت در بازارهای جهانی، عربستان اعلام کرده است از ابتدای ماه جولای نرخ مالیات بر ارزش افزوده را به ۱۵ درصد افزایش داده است. کسری بودجه دولت عربستان در ماه‌های اخیر همواره صعودی بوده و میزان ذخایر ارزی این کشور نیز در ماه مه ‌به یکی از پایین‌ترین سطوح خود در طول یک دهه اخیر رسید.

 

 

ارسال نظر