ا خبار

۱۳۹۸/۱۱/۲۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۳۴۳۴

روش‌های دریافت رمز پویا برای کارت‌های  بانک‌پاسارگاد

بانک پاسارگاد همگام با نظام بانکی کشور، برای ارتقای امنیت در پرداخت‌های اینترنتی، امکان دریافت رمز پویا را برای مشتریان دارنده تلفن‌های همراه هوشمند و غیرهوشمند فراهم کرده است. به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، با توجه به آنکه پرداخت‌های اینترنتی با مبالغ بیش از یک میلیون ریال در شبانه‌روز، تنها از طریق رمز پویا امکان‌پذیر است، مشتریان بانک پاسارگاد می‌توانند از روش‌های مختلف نسبت به دریافت این نوع رمز اقدام کنند.به این ترتیب که دارندگان کارت‌های نقدی بانک‌پاسارگاد، در هنگام انجام تراکنش‌های غیرحضوری، می‌توانند با فشردن دکمه «درخواست رمز پویا» در درگاه‌های پرداخت، رمز دوم پویا را به‌صورت پیامک دریافت کنند. همچنین دریافت رمز پویا از طریق برنامه همراه‌بانک‌ پاسارگاد، سامانه بانکداری مجازی و کد دستوری #6*720* نیز امکان‌پذیر است. همچنین در هنگام انتقال وجه و پرداخت کارتی در همراه بانک، امکان دریافت رمز پویا به صورت جداگانه وجود دارد.بر اساس این خبر، با توجه به رواج انجام پرداخت‌های غیرحضوری و اینترنتی، سرقت اطلاعات کارت (فیشینگ) و سوءاستفاده از آن نیز توسط افراد سودجو افزایش یافته است. در فیشینگ که از طرق مختلف مانند تشویق کاربر به خرید کالا با تخفیف، از یک درگاه پرداخت جعلی اتفاق می‌افتد، نفوذی به سیستم بانک یا کاربر اتفاق نمی‌افتد، بلکه کلاهبرداران با سرقت اطلاعاتی مانند شماره کارت و رمز دوم، از کارت‌های نقدی سوء‌استفاده می‌کنند. از این‌رو بهره‌مندی از رمز دوم پویا که اعتبار زمانی موقتی دارد و تنها برای انجام یک تراکنش قابل استفاده است، احتمال این سوء‌استفاده را تقریبا به صفر می‌رساند.برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ‌پاسارگاد به نشانی

 https: //www.bpi.ir/otp مراجعه یا با مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی به شماره 82890 تماس حاصل کنید.

اتخاذ راهکارهای تامین مالی پایدار برای نظام بانکی

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان داشت: باید راهکارهای تامین مالی پایدار برای بانک‌ها تدبیر شود. سیدحسن حسینی‌شاهرودی در گفت‌وگو با ایبِنا با بیان اینکه افزایش سرمایه بانک‌ها ضرورت دارد، اما اگر صوری باشد به هیچ عنوان پسندیده نیست، گفت: در حقیقت اتفاقاتی که در سنوات گذشته در حوزه تسعیر ارز یا دارایی‌های بانکی رخ داده را به منزله افزایش سرمایه بانک‌ها دیده‌ایم و متاسفانه در مجلس هم تصویب شده اما باید بدانیم که این رویه جز ایجاد تورم و تولید پول بدون پشتوانه عایدی دیگری ندارد. نماینده مردم شاهرود در مجلس، با بیان اینکه تاکنون به دنبال تامین منابع پایدار برای بانک‌ها نبوده‌ایم، افزود: اگر ما به دنبال این باشیم که مطالبات بانک‌ها را وصول کنیم که قسمت اعظمی از این مطالبات در اختیار دولت، دستگاه‌های دولتی، شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی است که به نوعی کماکان تحت سلطه دولت هستند می‌توانیم بگوییم که افزایش سرمایه بانک‌ها رخ داده است. وی با تاکید بر اینکه با تسعیر دارایی‌های ارزی و محاسبه آنها به حساب مطالبات بانک‌ها از دولت کماکان بانک‌ها را چند قدم به عقب بردیم، تصریح کرد: باید راهکارهای تامین مالی پایدار برای بانک‌ها تدبیر شود، در غیر این صورت بهبودی در عملکرد آنها رخ نخواهد داد. حسینی‌شاهرودی در پاسخ به این سوال که فروش اموال‌  مازاد بانکی چه ضرورتی داشته و چه کمکی به افزایش سرمایه بانک‌ها می‌کند؟ گفت: در قانون بانک مرکزی و همچنین در اصلاحیه‌های بعدی آن این موضوع دیده شده و به وضوح مشخص است که دارایی بانک‌ها باید چگونه و سرمایه بانک‌ها از کجا تهیه شود.

وی ادامه داد: بانک‌ها باید سرمایه‌های غیرنقد خود مانند ساختمان و غیره را تبدیل کرده تا به این ترتیب توان مالی خود را افزایش دهند. این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه متاسفانه فروش اموال مازاد بانکی هنوز از سوی بانک‌ها اجرایی نشده است، گفت: اخیرا نیز گزارشی مبنی بر حضور بانک‌ها در حوزه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم منتشر شد، از این‌رو باید بدانیم که این رویه‌ها باعث می‌شود بانک رسالت و مسوولیت اصلی خود را که واسطه‌ای است بین سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی فراموش کند.

نگرانی رییس بانک مرکزی امریکا از پیامدهای کرونا

جروم پاول هشدار داد که پیامدهای ویروس کرونا بر روی اقتصاد جهانی سایه افکنده است. به گزارش بیزینس اینسایدر، تاکنون ویروس کرونا حدود ۴۳ هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان بیش از ۱۱۰۰ نفر را گرفته است. با تداوم روند توقف فعالیت‌های تجاری در چین در نتیجه شیوع این ویروس، رییس بانک مرکزی امریکا نسبت به پیامدهای این ویروس بر اقتصاد جهانی هشدار داده و گفته است فدرال رزرو از نزدیک این وضعیت را که ممکن است باعث اخلال در فعالیت‌های اقتصادی چین و دیگر نقاط جهان شود زیرنظر گرفته است. پاول که ماه گذشته همزمان با آغاز روند شیوع این ویروس گفته بود پیامدهای سنگینی در انتظار اقتصاد جهانی خواهد بود؛ گفته است هنوز برای تعیین دقیق خسارت وارد شده بر اقتصاد جهانی زود است اما دست کم در کوتاه‌مدت می‌توان مطمئن بود که شاهد کاهش رشد اقتصادی در چین و کشورهای همسایه آن باشیم. پاول که از زمان جنگ تجاری با چین در فوریه ۲۰۱۸ مشغول ثبات‌بخشی به اقتصاد امریکا در عرصه کلان بوده است اکنون با توجه به کاهش رشد اقتصادی امریکا و اخلال در تجارت با چین به عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری این کشور، تصمیم دشواری برای کاهش دادن یا حفظ نرخ بهره در سطح فعلی پیش روی خود دارد.

 

ارسال نظر