اخبار

۱۳۹۸/۰۳/۲۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۴۶۳۵۲

حمایت قرض‌الحسنه مهر ایران از کسب وکارهای کوچک

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مدت گذشته از سال جاری با اهتمام بر پیشبرد اهداف تدوین شده در راستای حمایت از تولید، اشتغالزایی، کارآفرینی و توجه به کالای داخلی بالغ بر ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به ارزش ۲۷ هزار میلیارد ریال پرداخت کرده است. به گزارش روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، این بانک تاکنون به ۴ میلیون و ۷۵۷ هزار نفر تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرده که از این میزان تعداد ۷۵۲ هزار فقره با مبلغی بالغ بر ۸۲ هزار میلیارد ریال در سال ۹۶ اعطا شده است. پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به یک میلیون نفر از نیازمندان واجد شرایط به ویژه در حوزه‌های اشتغالزایی و کارآفرینی و حمایت از تولیدات داخلی از برنامه‌های ترسیمی این بانک برای سال ۱۳۹۷ بوده که تا پایان سال گذشته بیش از یک میلیون و ۲۳۴ هزار فقره یعنی ۲۳.۴ درصد بیشتر از هدف ترسیمی پرداخت شده است. طرح‌های اشتغالزایی در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران سه طرف دارد. در این مدل، یک مثلث ایجاد می‌شود. یک ضلع این مثلث بانک قرض‌الحسنه مهر ایران است. ضلع دوم بنیادها و نهادهایی مانند بنیاد برکت، بسیج سازندگی، بهزیستی، بنیاد مسکن و... که متولی ایجاد شغل برای بخش‌هایی از جامعه هستند. ضلع سوم نیز شهروندانی که متقاضی وام برای راه‌اندازی یک کسب و کار کوچک هستند.

بازدید هیات‌مدیره بانک رفاه از ایران هلث و اینوتکس

 عضو هیات‌مدیره بانک رفاه کارگران از غرفه این بانک در نمایشگاه‌های ایران هلث و مرکز نوآوری در هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری - اینوتکس2019- بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، فرشید فرخ نژاد عضو هیات‌مدیره از غرفه بانک در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ایران هلث دیدن کرد و با کارشناسان حاضر در این غرفه به گفت‌وگو پرداخت. وی در این بازدید در جریان آخرین دستاوردها، محصولات و خدمات ارایه شده بانک رفاه و همچنین نحوه استقبال بازدید‌کنندگان، قرار گرفت. عضو هیات‌مدیره بانک رفاه، در حاشیه این بازدید با مدیران برخی از شرکت‌های معتبر تجهیزات پزشکی دیدار و گفت‌وگو کرد. فرخ نژاد در ادامه این بازدیدها، با حضور در نمایشگاه اینوتکس2019 از غرفه مرکز نوآوری بانک بازدید و با رییس مرکز نوآوری دیدار و گفت‌وگو کرد و در جریان آخرین اقدامات مرکز نوآوری بانک قرار گرفت.

 

  حمایت بانک رفاه از ایده‌های نوین و کسب و کار بانکی

حسین رحمتی، عضو هیات‌مدیره بانک رفاه در مراسم رفاتک پیچ که در حاشیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری – اینوتکس ۲۰۱۹ - برگزار شد گفت: لزوم توجه به روندهای نوآورانه و خلاقانه یک الزام برای نظام بانکی است. بانک‌ها برای بقا و دوام در صحنه رقابت لازم است به نحو شایسته‌ای روندهای نوآورانه و تکنولوژی‌های نوین را رصد و از آنها برای توسعه و بهبود خدمات خود استفاده کنند. به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، رحمتی با بیان اینکه بازیگران نوظهور حوزه‌های مالی، شتاب‌دهنده‌ها و اخلالگران حوزه دیجیتال در حال سبقت گرفتن از شبکه بانکی هستند گفت: در این شرایط ساختار صنعتی جوابگوی نیاز‌های عدیده مشتریان نیست و باید مدل‌های کسب و کار نوین را اتخاذ کرد. بانک رفاه در این زمینه درصدد استقرار بانکداری جامع است که بتواند براساس آن خدمات، محصولات و راه‌حل برای مشتریان ارایه کند.

  توجه بانک رفاه به اکو سیستم نوآوری

مدیرعامل بانک رفاه گفت: بانک رفاه به عنوان بانک حوزه سلامت از تمامی فرصت‌های اکوسیستم نوآوری برای نیل به اهداف خود که همانا خدمت رسانی باکیفیت، چابک و امن به مشتریان است استفاده می‌کند. به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر محمدعلی سهمانی مدیرعامل این بانک در حاشیه مراسم رفاتک پیچ در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری  -  اینوتکس ۲۰۱۹ - با تاکید بر حمایت این بانک از اکوسیستم استارتاپی کشور اظهار داشت: شروع فعالیت در حوزه استارتاپی و کسب وکارهای اینترنتی همواره با برخی ملاحظات همراه است و بانک رفاه برای گام نخست بودجه‌ای را برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت در نظر گرفته که البته آمادگی دارد در صورتی که استارتاپ‌ها، نیازها و ملاحظات این بانک را با استفاده از توان نوآوری و خلاقیت خود برآورده کنند این بودجه را افزایش دهد.مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه این بانک در سال97 برای بهره‌برداری بهتر از دنیای فناوری‌های نوین اقدام به تأسیس و استقرار مرکز نوآوری موسوم به رفاتک کرده است، افزود: رسالت اصلی این مرکز، توسعه فعالیت‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف فعالیت بانک رفاه است. رفاتک پیچ نیز که امروز شاهد برگزاری آن بودیم یکی از رویدادهایی است که توسط این مرکز برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت و فین‌تک‌ها برنامه‌ریزی و اجرا شده است.وی با تصریح اینکه برگزاری رویدادهایی همچون رفاتک پیچ، کسب و انباشت تجربه خوبی برای فعالیت‌های آتی رفاتک محسوب می‌شود، اظهار داشت: با حمایت از فین‌تک‌ها می‌توانیم مشکلات و چالش‌های حوزه سلامت را با هزینه بسیار کمتر از روش‌های سنتی برطرف کنیم.

 

 

ارسال نظر